Komentari

apk.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • saraja azra

    pozdrav s otoka

    avatar

    01.03.2010. (12:47)    -   -   -   -  

  • corner st.Teresa

    Ja kad velim da smo u lošem položaju i da ima sve više i više prirodnih nepogoda-onda mi mama kaže da to nije točno jer da ih je "oduvijek" bile,samo nisu bile popularizirane po medijima(jer medija nije bilo).I onda kaže to će sve proći.A ja si mislim ovako:Da istina je da je bilo i istina je da su danas samo negativne vijesti popularizirane,pa dobiš dojam da se ništa lijepog u svijetu ne događa,ali neće sve proći ako se ne promijenimo.Stvarno neće.Dok sam čula da na Haitiju nakon potresa ljudi kradu i siluju gdje stignu,onda nisam mogla vjerovati.Znači čak ni gubitak svega ih nije nagnao da se u njima nešto promjeni.
    Sve po sud se govori samo o profitu,o tržištu kapitala,magnatskim korporacija-ko da je bit života u tome.To se mora promijeniti inače ćemo svi stradati.

    avatar

    01.03.2010. (12:55)    -   -   -   -  

  • u prolazu...

    Kao što reče bolivijski predsjednik, pri izjavljivanju saučešća čileanskim žrtvama: ''Majka Priroda je ljuta.''
    No, ne bih to mistificirao.
    Suviše smo mi mali, da bi znali, šta se ''iza brda valja'', jer Tolle je lijepo rekao da sada dolazi ono što se nalazi u pozadini, iza čitave zavjese, da ga pokušam parafrazirati.
    Ili što Icke reče da se um pomjera a dobijamo svjesnost.
    Naravno, ovo ne vežem uz prirodne katastrofe, dapače, mislim da će ovaj moment biti daleko i zapravo primarno značajniji nakon svake katastrofe, ili neke buduće ekonomske promjene, jer nezaposlenost u SAD-u ne jenjava, a prijedlozi za stvaranjem jedne svj. banke, ili valute, sve su veći... u svakom slučaju radikalnije promjene, čisto racionalno, možemo očekivati u društvenom životu.
    No sa bolivijskim predsjednikom, sa početka moje priče, i ne bih se baš složio... pa zar još i Milanković nije tvrdio da Zemlja prolazi kroz svoje neumitne cikluse, a svako slabljenje ili jednostavno preraspodjela magnetskih polja, neumitno donosi potrese, jer tlo ispod površine postaje nestabilno.
    Koliko je ostalo do promjene polova nebitno je, izgleda da smo tome sve bliži.
    Što otpjeva Lvky: ''Ti si more, / Ja te ćutim.''

    avatar

    01.03.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  • corner st.Teresa

    @u prolazu...:samo nemoj biti pesimističan,ja ne bih da Zemlja nestane:)

    avatar

    01.03.2010. (13:06)    -   -   -   -  

  • LA-LA

    Dragi Adrian, tako si to u zadnja dva odlomka lijepo rekao - potpuno jednostavno, ali točno, istinito.
    Sjećam se sebe u trenucima kada je mene drmao ''moj Mars''. Bila sam ljuta, ogorčena na sve i svakoga, iako se to nije vidjelo izvana jer sam imala lijepu masku na licu. Na kraju sam došla do pitanja koja sam si postavila: ''Što je to što tebe čini sretnom? Da li je sreća nešto što dođe i ode tj. da li je sreća nešto na što ne mogu ja sama utjecati?'' Tada mi je došao i odgovor ko iz topa: ''Ako SADA nisi sretna, NIKADA ni nećeš biti sretna.'' Ne znam ni sada kako je taj odgovor došao tako brzo do mene - to nisu bile riječi o kojima sam promišljala, spekulirala, nego su mi zaista bile dane, poklonjene u tom trenutku. A djelovale su tako dobro da i danas osjećam kako je s tim riječima u meni došlo do važnog preokreta. Biti miran iznutra kad drmaju oluje? Moguće.

    avatar

    01.03.2010. (15:27)    -   -   -   -  

  • proces majke zemlje

    Korado Korlevic,voditelj hr.Zvijezdarnice u Visnjanu ima veliko znanje o

    jadranskim plocama i dolazecim neminovnim potresima u hr.i o tome drzi predavanja.

    po njemu imamo samo 10god.za promijeniti energetski izvor u svijetu.

    Obuhvatio je miliune god.postojanja Majke Zemlje i opisao kuda se ocekuju potresi.

    njegov mail korado@astro.hr

    Preporucujem

    avatar

    05.03.2010. (01:32)    -   -   -   -  

  • priroda

    Hvala, Adriane, što nas podsjećate! Mi ljudi, tako smo skloni zaboraviti.....

    avatar

    05.03.2010. (16:22)    -   -   -   -  

  • priroda

    @ LA-LA
    Potpuno razumijem o čemu govoriš. I meni je, tako, u jednoj prigodi dok sam stajala pred ostacima nečega što je poznato kao " mumificirani ostaci svetaca iz Vodnjana" ni od kuda je došla misao koja se neprekidno ponavljala . " DOBROTA, MILOST, POŠTUJMO ŽIVOT, PONIZNOST". Nikada to neću zaboraviti! Živim li tu poruku ? Pa.... nadam se, trudim se, nesvjesno doduše, na neki način ipak je postala dio mene . U svakom slučaju mislim da dobro djeluje na "Marsa"!

    avatar

    05.03.2010. (16:30)    -   -   -   -  

  • LA-LA

    @priroda: Baš mi je drago da si ovo napisala.

    avatar

    05.03.2010. (23:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...