Komentari

primladenu.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • vjeraufanjeiljubav

    Hej Mladene,

    citam ja tvoj post i padne mi na pamet da bi se blogovi trebali ne pisati rjecima nego snimati u audio zvuku da je tebi jednostavnije, i odmah iduca misao trebao bi si nabaviti dobar program u kojega kopiras text i on ti ga procita a ti ga samo slusas. Ima takvih programa samo neznam koliko funkcioniraju za hrvatski jezik. Trebao bi nauciti GO igru pa je prenjeti na sina ima problema sa koncentracijom a vjerujem da bi mu to dosta pomoglo na dobar nacin. Dodji ovo ljeto sa unucima kod mene na more ima mjesta a ja sam cijeli 7. mjesec na moru. Ti si u penziji tako da nije nemoguce. Idem dalje citati, citamo se a nadam I vidimo

    avatar

    03.03.2010. (13:33)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @vjeraufanjeiljubav - Na hrvatskom ima jedan program, ali je sve to još meni dosta komplicirano. Ima tih komandi i treba to naučiti. Obrađuje, naravno, samo tekstove, a ako je .pdf ili u slici ne mogu. Za sada dosta usporeno čitam kopiranjem i povećanjem na 72 pixela. Još toliko mogu, mada i tu pomalo slovkam.
    Prekjučer sam konačno dobio i bijeli štap. I bez njega se dosta snalazim i još vidim perifernim vidom, ali je frka preko ceste i kada pločnikom ide bicikl ili netko trču ili žuri. Tada stanem ko ukopan kada primjetim.
    Za sedmi mjesec se čujemo. Unučić mi je 2 godune i 3 mjeseca i nekako mi je teško kontrolirati ga sa ovim vidom. Poslati ću ti pravila goa u wordu. Nadam se da imam tvoj mail. Ti moj imaš gore desno u blogu.
    Srdačni pozdrav i svako dobro ... :)

    avatar

    03.03.2010. (21:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...