Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • luki 2

    Vjerujem da su mace i wufovi bolje tretirani....Ah, ah, ah...:((((
    Fotografije su odlične; čestitke na Purimu!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie i ugodan Vam vikend želim

    avatar

    26.02.2010. (22:46)    -   -   -   -  

  • solis

    ovaj desni si ti?

    avatar

    27.02.2010. (04:17)    -   -   -   -  

  • more~snova

    interesantno kad se ima i povjest maskiranja na ovaj nacin. ka da bajka zivi i dalje. nego... evo ja gledan i nikako se odlucit pogodit koji si ti od ove dvojice na zadnjoj slici... ma nikako pogodit ;-)

    avatar

    27.02.2010. (09:48)    -   -   -   -  

  • borut

    VESNA
    hahaha ova posljendnja slika, samo izgledaju kao maskare !

    avatar

    27.02.2010. (19:03)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Ha, ha, ha, ... It's me, borut ... pravim se da te ne pripoznajem, ali malo na desno vučem - more bit da si ti taj ... - prstom upirat neću, jer, znaš nepristojno je to ...

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    27.02.2010. (19:39)    -   -   -   -  

  • mirjam

    I da moram zahvaliti: evo, ponovo sam odlučila čitati Bibliju redom sa posebnim osvrtom na S.Z. I kada sam ga učila i trebala izaći na ispit, a bila sam tada u jednom dosta za nas mučnom vremenu i teškom stanju /mislila sam što mi to u ovim godinama treba, ne učim za zvanje niti za zanimanje, samo za dušu, toliko problema, a ja se još time mučim .../ , dugo mi je trebalo da se odlučim izići ... I na moju veliku radost vrlo strogi profesor je bio toliko ljubazan, toliko predusretljiv, sa mnom preplašenom nježan, da sam dala sve od sebe - položila odličnim ! Sjećam se kolika je tada sreća, podstrek i odušak bio za me/nas. Ma, cijela moja kuća se u to uključila i slavila iako me do tada baš nisu shvaćali, što ja to hoću. Sudjelovali su i bilo im je drago, iako nerazumljivo. No, tada su bili posebno ponosni na mene - ma, zamisli! A Estera mi je ostala kao posebno drag dio, iako sve do sada, mislim, nisam točno shvaćala slavljenje blagdana 'Purim' - nije mi bilo do kraja jasno. Hvala na ovom objašnjenju i rasvjetljenju !
    Skinimo maske, izgubit ćemo se /izgubiti sebe je najgore što nam se uživotu može desiti/ ako još i sami sebi počnemo glumiti i kojekakvim maskama pravo lice skrivati. Sami najprije trebamo prepoznati se i doprijeti do onoga pravoga nam lica da bi svijetom mogli hoditi autenični i prepoznati kao istinski, dosljedni, pravi, uspravni ljudi, uzdignuta čela, svijetla obraza, ne bojeći prikazati se kakvi zaista jesmo. I drugi će nas prepoznati, znati sa kim imaju posla, moći sa nama i na nas računati, ... i poštovati nas!

    Hvala još jednom, iskreno, od srca, dragi moji !

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    27.02.2010. (20:08)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Zanimljiva je ljudska povijest. Da smo možda i mogli naučiti više iz nje, moguće, a možda ipak i nije. Živjele maske, a i nama neka sudbina bude sklona, ne bi uopće bilo na odmet, dapače :)

    avatar

    27.02.2010. (23:21)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    E da, još mi je palo na pamet dok ih gledam, da ovako "dotjerani" plavi dvojac bez kormilara od kojih je jedan Borut, bi se komotno mogao pridružiti nogometnim huliganima, npr. BBB, samo im fali kakva letva, šipka ili bejzbol palica :)))

    avatar

    28.02.2010. (08:13)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    prelijepa mi je ova prica i obicaj te galama :). svidja mi se i da klinci dolaze maskirani na bazen.

    avatar

    28.02.2010. (13:13)    -   -   -   -  

  • kvaderna.blog.hr

    Odličan slike. a sada se svi pitaju jel' i Borut maskiran.

    avatar

    01.03.2010. (18:47)    -   -   -   -  

  • Ivica Kostelić fan

    uživancija s prijateljima! novi post o novom srebru!

    avatar

    02.03.2010. (18:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...