Komentari

diarydiduino.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Stelina mama

    Tako ti i ja Vesna moja, još uvijek nalazim njene stvari..... nedavno sam isto čistila neke ladice.. morala sam jednu izvući do kraja i onda ugledala duboko u kutu njen mali, lila, svjetlucavi rajfić za kosu... i baš kao i tebi......ruka mi počne drhtati.... držim ga nježno u rukama i milujem.. kao najdragocjeniju stvar na svijetu..

    avatar

    23.02.2010. (21:02)    -   -   -   -  

  • emocija

    Strašno, prestrašno.......ne stoga što su te stvarčice negdje ostale zaboravljenim već što su i takve sitnice dovoljne kako bi pokrenule lavinu osjećaja praznine, naših praznih ruku ...

    avatar

    23.02.2010. (21:09)    -   -   -   -  

  • Marijana

    Drage moje ljepotice

    avatar

    27.02.2010. (19:47)    -   -   -   -  

  • Marijana

    Drage moje ljepotice , upoznala sam vas zajedno i zato ste dvije . Bilo bi mi drago da smo se ranije upoznale , da zajedno tamanimo cokolade , meni je najdraza tutti - frutti , samo da znate .
    Draga Vesna , nesto razmisljam , da li bi mi bilo draze nalaziti stvarcice moga djeteta po kuci ili ne . Izgubila sam tatu , u ormaru jos uvijek vise njegove 2 ili 3 kosulje . Otvorim ormar i milujem ih i trazim izgubljeni miris .
    Sigurna sam da je bolno , ali ipak su to stvarcice koje govore o postojanju zivota , mislim da bi mi bilo drago . Nadam se , draga Vesna , da te nisam uvrijedila , mislim cesto na vas , grlim vas i volim .

    avatar

    27.02.2010. (19:53)    -   -   -   -  

  • milicza

    mila moja, danas mi je posebno teško... tužna sam, završio se jedan dio života i čini mi se da je dio mene umro, a ova tvoja priča samo me dokrajčila. veliki ti zagrljaj ostavljam.

    avatar

    18.03.2010. (20:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...