Komentari

ribaza5.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Suncokreta2

  Nemoj očekivat previše i nemoj očekivat ne moguće. Ustvari nema smisla ništa idealizirat, ima manje ili više uspješnih dana. Pusti nek traje, dok traje dobro je... Ako prestane i onda je isto dobro...

  avatar

  23.02.2010. (15:19)    -   -   -   -  

 • žnj

  pusti stvari neka teku svojim tokom - ah kako mudro i zen. Ja se trudim, mada ne znam s kojim uspjehom mi ide, ne forsirati, ne biti uvrijeđena - uf to mi nikako ne ide.
  Postoji taj začaran krug loše komunikacije, nemoguć i apsurdan, i kako to obično biva, tek kad situacija kulminira i dođe do prekida vidiš realno što je to u stvari bilo. Do it now, popravite odnos sada, jer u zajedničkom životu će samo biti gore.
  Osvrnula bih se na tvoj post dole, jer sam se prepoznala. Od frendice kojoj sam kuna a koja mi je ostala dužna 1000 eura i ne javlja se, do frendice koja se posvađala sa mnom iz čiste zavisti, do općenito neke lude karme koja me pati--- da me uvijek i neprestano žicaju pare. Kao i ti, imam nešto veću plaću od prosjeka i to je to. Nisam nikakva bogatunka. I stvarno, još uvijek nisam otkrila kako da to riješim.

  avatar

  24.02.2010. (14:19)    -   -   -   -  

 • Neverin

  nisu baš neki preduvjeti za stvaranje obitelji ako kažeš da se već sada svađate...

  avatar

  26.02.2010. (22:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...