Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dražeN ;)

    Bilo bi uistinu lijepo i dobro kada bi se sportu prilazilo na dobar način. Ovo danas nije ono što je nekada bilo. Neki će reći da ja nisam što sam nekada bio, i to je točno, ali sjećam se koliko smo puno vremena i energije uložili u razne tjelesne aktivnosti, nekada popularno dijeljene u dvije osnovne kategorije: sport i rekreacija. Itekako sam bio aktivan. Igrao sam nogomet u pionirima Dinama, kasnije u lokalnom klubu Dubrava. Prošao sam par godina škole klizanja na Šalati, okušao se u hokeju i plivanju. Nogomet, košarku, tenis, skvoš i ping-pong smo igrali svaki dan kada se to moglo. Tada se uistinu uvažavao značaj sporta, sa posebnim naglaskom na masovnost. Danas me u te dane tek na tren vraćaju hokejaši Medvešćaka. Kod njih je baš prava atmosfera, i dolaze mali i veliki, muški i ženski, i jednostavno uživaju u pravom sportskom ozračju.
    Kada sam se prije koju godinu kupao u Makarskoj sjećam se dva vaterpolo gola na strani zaljeva prema svjetioniku, ali nije se baš nešto igralo. Sjećam se i ranojutarnjih veslača.
    Drago mi je za ovu lijepu manifestaciju koju si kroz postom malo ovjekovječio.
    Lijep pozdrav i svako dobro :)

    avatar

    15.02.2010. (15:06)    -   -   -   -  

  • borut

    Eeeeee, bila su to lipa vrimena!

    avatar

    17.02.2010. (19:04)    -   -   -   -  

  • sićanja

    e, i ja se toga vrimena jako dobro sićam, ali ovako je bilo. osvanila bi nedilja i valjalo je poć u crkvu. i ko za inat uvik se utakmice igrale u devet ili u deset, a nama dici nijedan termin nije pasa jer bi misa počinjala u osam i pol. nisi smija s mise pobić. ja i danas mislin da su se utakmice igrale u tu uru samo zbog nas dice vjernika. ipak je to bilo u vrime komunizma i tribalo nas je izolirati na svaki način. ali, lipo se sitit i toga. a sićan se i kako me je znala bubati u rebra irena grozdanić danas ne znam kako s ezove , i kada je tribalo i kada nije. ni danas je ne volin vidit na cesti.

    avatar

    20.02.2010. (22:02)    -   -   -   -  

  • poezija duše

    vidim ja, ovdje je mnogo sportskog duha, i mnogo plesa, i mnogo putovanja...
    dovoljno da čovjek bude ispunjen i sretan, i da to dijelom prenese i na druge, zar ne...
    hvala na ostavljenom tragu... :))
    ps. inače, volim plesati. nisam neki savršeni poznavalac plesnih pokreta, ali - volim se gibat, gibat...

    avatar

    24.02.2010. (23:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...