Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • luki 2

    Strašno! :(((( No, ipak - glavno da nitko nije stradao.....:(((( Osim - živcima...:(((((
    Čestitke mladim teniski nadama iz prošlog posta! :))))))
    Pusa, pouzdrav za sve Vas od Luki+Goldie

    avatar

    12.02.2010. (02:38)    -   -   -   -  

  • more~snova

    i aj sad ti zaspi doma nakon ovog straha. fala bogu da se sve dobro i bez zrtava zavrsilo. cuvaj nam se borute. pozdrav tebi i teta vesni

    avatar

    12.02.2010. (06:15)    -   -   -   -  

  • ljelja

    A neki još zavide bankovnim službenicima.
    Prošli post ne mogoh otvoriti do danas, mali ali hrabri!

    avatar

    12.02.2010. (07:52)    -   -   -   -  

  • Miki

    Najbolje ti je ne silaziti na prvi kat, nego se drži gornjih sfera :)

    avatar

    12.02.2010. (07:52)    -   -   -   -  

  • misko

    Gle! A ja mislio da je to nacionalni sport kod nas ...
    Šalu na stranu: čini mi se kako sve više nasilja ima oko nas, posvuda, u čitavom svijetu. Doslovno, istog trena kad stupiš na ulicu, svašta možeš doživjeti.

    Pozdrav iz Rijeke!

    avatar

    12.02.2010. (11:29)    -   -   -   -  

  • borut

    VESNA
    a ja sam to ovako vidjela:
    Stigla sam pred banku, ispred koje je stajala skupina ljudi pred zatvorenim vratima, a jos je bilo radno vrijeme ??? Skrenula sam na parkiraliste, kad se iza mene, pred zatvorenom rampom parkiralista, pojavio policijski auto sa otvorenom sirenom i zahtjevao da se maknem. OK, napravila sam uspjesni manevar u obrnutom smjeru, shvatila da sam svjedok necemu uzbudljivom, brzo "spremila" auto na najblizem mjestu i "trc" nazad.
    Banka je vec bila "obsjednuta" policijom. Sobom sam imala malu kamericu, blickala sa njom u nadi da cu zabiljeziti dogadjaje, jer se radilo o pokusaju pljacke. Madjutim uvjeti nisu bili za snimanje mojim aparatom.
    Dogadjaj se zbio nesto slicno ovome: u banku usao covjek, prisao prvom salteru i pruzio listic sa porukom sluzbenici, da mu izruci 20.000 NIS. neka ne preuzima nista jer njezin zivot vrijedi vise.
    Mlada sluzbenica mu je odmah izbrojala 5.000 i glasno se opravdavala da nazalost nema vise u kasi, u nadi da ce netko shvatiti polozaj u kome se nalazi. Tako je i bilo. Covjek koji je bio na susjednom salteru, shvatio je poruku i jednim naglim box udarcem usred usred lica oborio iznenadjenog pljackasa na pod razbijenog nosa.
    Vec od dolaska pred banku nazivala sam Boruta u zelji da se ne zadrzavamo, vec pozurimo do Tel Aviva, ali od njega ni glasa. Prisla sam vratima banke,a vratar sa, od krvi uprljanom, bijelom kosuljom prepoznavsi me u guzvi, otvorio mi je vrata, policajac koji je bio pored njega uvazio je njegovu gestu (?) i propustio me unutra u prostor pun uniformiranih ljudi.
    Niti sam trazila, niti sam htjela uci, vrata su mi se sama otvorila. Popela se stepenicama do Borutovog kata i naisla na njega koji je vec bio spreman napustiti "teren" !
    Kad smo dosli do izlaznih vrata ljubazno sam se zahvalila policajcu i vrataru, pozdravila skupino "odgovornih" i nastavili prema Tel Avivu.
    Sve je dobro kad se dobro svrsi ili zivot je pun iznenadjenja, a mi odrasli po geslom: nista nas nesmije iznenaditi !!!

    avatar

    12.02.2010. (11:32)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    svaka čast ovim hrabrim ljudima!

    avatar

    12.02.2010. (12:07)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Srećom je sve dobro završilo, vjerojatno se radilo o nekom očajniku a ne profesionalcu. He, dobro je nekad i odrasti pod NNNI.

    avatar

    12.02.2010. (12:18)    -   -   -   -  

  • kvaderna.blog.hr

    Sve je pod kontrolom.

    avatar

    12.02.2010. (17:13)    -   -   -   -  

  • mirjam

    ... Užasan je to osjećaj ... Prisjećam se kada je naš stan bio orobljen ... : nije mi tada bilo ni malo važno sve ono što su odnijeli i što nikada ništa od toga nije pronađeno ... /pokušali su tada i rezervnim ključevima, koje su odnijeli, ući u auto i ne znam zašto nisu .../ koliko sam se bojala da prate dijete jer su sa njegovim ključem ušli u kuću. Teško je na uviđaju bilo sve to rekonstruirati i ispričati što se sve događalo prije toga i po čemu sam slutila da se nešto čudno događa no, činjenica je da dugo vremena iza toga nisam imala miran san. Noću me je budio strah i snovi su znali biti teški. Danas je to iza nas i sa odmakom je lakše sve to razumski pričati ..., a i straha je poslije dosta rada na sebi i u sebi nestalo ... jer, ne možemo nikada nigdje biti potpuno sigurni da nam se takve i slične stvari neće dogoditi. U svemu ne biti uplašen i ne hodati ovim svijetom sa strahom i bolesnim oprezom /osim onim nužnim!/ je važno poslije takvih događanja i imati samopouzdanje građeno i ugrađeno u Onome Višemu i Većemu koji nad nama bdije i kojemu je sve poznato, koji nas čuva, bez kojega se nijedna stvar ne može dogoditi i ne događa slučajno ... , samo tako se može živjeti u sigurnosti, zaštičenosti, i ne biti prestravljen i iznenađen i onim najgorim što nam se uvijek može dogoditi.
    Svakako Vesna da i NNNI ima tu nekoga udijela u pripremama i reakcijama na iznenadne događaje i bez obzira što nisam pobornik povratka na prošla vremena neka vrsta takve pripreme ne bi bila naodmet ni danas. Dobro je raditi na psihofizičkoj pripremi čovjeka za razne nemile događaje u životu koje svakoga živoga mogu zadesiti. I ponašanje svih ovih o kojima pričate, koji su sudionici događaja, pa i tebe Borute i tebe Vesna, je više nego izvanredno. Svaka čast !!! Ništa nas ne smije iznenaditi !!! Mirno nastaviti živjeti i još biti radosni da je sve dobro završilo ...
    ...

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    12.02.2010. (17:33)    -   -   -   -  

  • pile

    Ajde nisu loše slike niti komentar - Pile.
    Neka Vesna vidi za onu osobu u Australiji.

    avatar

    15.02.2010. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...