Komentari

inkvizitor2002.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • turimti

    ..."Te daidže u koje spada neki mlađahni i nadobudni Petar Jeleč a tu su još i Marko Oršolić, Luka Markešić i Petar Anđelović, daidže koje se više brinu o interesima zaostalog otomanskog bašibozuka, koji ih mezi i duvani, turajući im uporno divan i hartije u ruke..."-kažeš ti jado i ostade živ. imala sam sreću osobno poznavati trojicu od nabrojanih i divaniti s fra petrom vidićem. toliko pameti i znanja nikada nećeš imati...i da nije njih (bilo) danas bi hrvati iz bosne svirali nježniku po kninu i ostalim hrvatskim vukojebinama tipa udbina, moleći boga da se srbi ne vrate i traže svoje, oteto u ime druge vjere , sile i nepravde...
    usput, voljela bih znati da li uopće znaš što znači "balije"?! ne bi me čudilo kada bih nakon tvog nemuštog odgovora zaključila kako nema većeg balije od tebe...

    avatar

    06.02.2010. (13:45)    -   -   -   -  

  • jasna

    Covjece dokle si ti potegao, cak do osmanlija. Iza njihovog pada sto sta se izdesavalo.Ti "repovi" sto su ostali iza njih sve su kraci i kraci na ponos i diku krscana poput tebe.
    Osmanlije ne zatrse krscane za 600 godina, a muslimana nestade sa Balkana u manje od sto godina 90%. Opaki sultan zagarantova krscanima pravo na vjeroispovjest, a novi krscani gdje dodose "ocistise" teritorije od muslimana i ne ostavise im ni kokosinjce, a kamoli vjerske objekte.
    I Hrvati i Srbi zbili su Bosnjake u sarajevsko zenicku kotlinu. A non stop se zale kako su ugrozeni od Bosnjaka. E ako nestane Bosnjaka nestat ce i Hrvata iz BiH budi siguran.
    Zato moli Boga da ima takvih dajdza sto vise, jer oni su njegovali dobrosusjedske odnose sa muslimanima i tako osiguravali vjekovni opstanak Hrvata u BiH.
    To je i Evropa svijesna, pa zato istrajava da opstane ovakva nakarada od drzave.

    avatar

    06.02.2010. (16:13)    -   -   -   -  

  • Inkvi

    Kojih 90% muslimana je nestalo sa Balkana

    avatar

    06.02.2010. (19:04)    -   -   -   -  

  • Inkvi

    Za ovo pitanje, gore, "balija" je neuk, priprost čovjek koji je prešao na islam a ne zna ništa o njemu. Ali kakve veze to ima sa "daidžama"

    avatar

    06.02.2010. (19:06)    -   -   -   -  

  • jasna

    Samo da odgovorim inkvi(ziciji) i podsjetim je da su se muslimani nalazili skoro na citavoj teritoriji Hrvatske , Srbije(beogradski pasaluk), dio Madarske, Crne Gore, Kosova, Grcke, Bugarske itd. Nema materijalnih dokaza , jer rekoh ocisceni su sve do kokosinjaca. Jedino su ostali neki toponimi (imenasela,rijeka,brda...).i prezimena nekih porodica koja su na silu pokrstena.
    Ne samo da je nestalo muslimana vec i Zidova koji su nasli utociste u Osmanskom carstvu, a koje si TI (inkvizicija) protjerala iz Spanije. Tebe (inkviziciju) su zamjenili koncentracioni logori.
    .
    A sto se tice balija to je turcizam i pogrdan naziv za Bosnjake koji su se odmetli od svoje vjere, ali nisu ni prihvatili drugu vjeru .Samo su po imenu i prezimenu muslimani, sto bi se reklo ateisti.

    avatar

    06.02.2010. (20:16)    -   -   -   -  

  • Inkvi

    Tvoje neznanje je fascinantno a bezobrazluk svemirski. Otomansko carstvo je došlo silom, silom je i otišlo. Ako su muslimani počišćeni, odkud toliki u Bosni, pa čak i u Srbiji.

    Logika, Turci su bili tolerantni a dokaz je tome da ima kršćana u Bosni je isto kao kad bi netko rekao, u Bosni muslimani nisu proganjani jer ih sad ima. i to najviše.

    Logika ti je za ubit vola.

    Ignoriraj ovaj blog, to je najbolje za sve.

    avatar

    06.02.2010. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...