Komentari

novisvjetskiporedak.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Ovo za Arpanet sam znao i prije, to je deda interneta, a razvijen je za američko DoD, podružnicu Ministarstva obrane koje se sada tako naziva, a prije je bilo rata.
    To se uči na informacijskim tehnologijama informatike i računarstva.
    Moje mišljnje je da danas ne postoji protokol (https) ni kod koji oni ne mogu presresti i dešifrirati jer je taj isti prvotno stvoren za njih!
    Pozdrav!

    avatar

    05.02.2010. (11:16)    -   -   -   -  

  • pooka

    ja nemam facebook, ali imam medicinski karton u Domu zdravlja MUP-a u Šarengradskoj u kojem piše da sam nakon 10 godina u minskom polju poludio (F 43.2 - kronični PTSP) pa da je njima žao, ali me ne mogu pustiti da i dalje radim taj posao jer ako poginem neka će ih kurva koja se jebala dok sam ja grebao zemlju tužiti što su pustili ludog čovjeka u minsko polje. osim toga, uhvatila me je i policija sa 6 tableta Xanaxa i pošto je padala kiša baš im je dobro došlo da se sklone. ja sam bio susretljiv pa sam im pomogao naći alprazolam na listi nedozvoljenih supstanci. zanimljivo je da sam već bio stvarno dobro drogiran od speeda i da sam u džepu imao još jedan gram, ali me oni nisu pretresali. kasnije sam oslobođen i na kaznenom i na prekršajnom sudu. nadalje, imam napismeno zahtjev kojim prekidam bolovanje usprkos neslaganju mojih liječnika koje je opet bilo strah da ih ona kurva ne tuži ako se ja ubijem jer nisam jeo dovoljno tableta. uz to imam i F 10 - kronični alkoholizam. apstinirao sam 6 godina pa sam onda na Novu godinu 2008-2009 napravio recidiv te sam u srpnju iste godine sam pošao na psihijatrijski odjel i odbijao otići dok mi ne daju Antabus.
    mislim da sam genetski uvjetovan da budem toksikoman tako da sam probao skoro sve prihvatljive psihofarmake jer mi njihova dostupnost nije nikakav problem s obzirom na dijagnoze. imam još i anksiozno-depresivni poremečaj i insomniju ali sad ne znam koje su to F šifre.
    imam na tavanu bestrzajni top, a vanka ne izlazim bez barem dvije zelene (defenzivne) bombe. ja i moji prijatelji se često skupimo pa lagano oštrimo bajunete i jecamo sporadično u tišini, to je jedino što nas smiruje. volio bih na Facebooku otvoriti profil i ponuditi ono što imam viška od lijekova preko strijeljiva pa do zolja, osa, igla i strela jer mislim da je to najpopularnije.
    a sad ću napisati neke riječi tako da će ovaj komentar zabilježiti neki server u Langleyu... JIHAD, RDX, VX, IED, OSAMA BIN LADEN, FILTHY COBALT BOMB IN CENTRAL PARK, NAKED SHORTSELLING, CONTAMINATION OF 5,56 AMMUNITION WITH CARTRIDGES FILLED WITH HIGH EXPLOSIVES (good one... for 7,62 kalasnikov), OBAMA IS A MEMBER OF REVOLUTIONARY GUARDS, TALIBAN AFTERSHAVE, RADIOACTIVE FORT KNOX, TIMMOTHY GEITHER SODOMISED BY HANK PAULSON, C-4, composition 4 of RDX, SEMTEX - CHECH TAGARTLESS EXPORT MATERIAL, 5000 KILOGRAMS OF SUBKILOTONE ARTILERY ORDANANCE DISPOSED IN SWISS BANK WITHOUT KNOWLEDGE OF IRS...
    kakav facebook... sad ti je blog na svim spiskovima, od Mossada do NoSuchAgency, hhahahhahahahaa :))))

    avatar

    06.02.2010. (03:35)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Odličan izbor, taj "kauboj" uvijek odabere i prevede najsvrsishodnije i najegzaktnije informacije.

    Na Facebook pozvale su me prije više od godinu dana neke virtualne frendice s jednog portala, s kojima sam se već mejlala ... nisam pretpostavlja da se radi o ovom što se opisuje u filmu, ali - bilo mi je suvišno tamo nešto razglabati, ako već mogu razgovarati s njima privatno ... dodatno me odbilo što sam morala unijeti brdo podataka o sebi, što sam odmah doživjela kao narušavanje privatnosti, sve je bilo obavezno navesti, nije bilo samo nekih obaveznih mimimalnih podataka, kao drugdje i zato sam, zbog tog inutitivnog odbojnog osjećaja odmah odustala ... ispričala sam se tim frendicama i nije bilo frke.

    Moje je iskustvo da uvijek kada poslušam intuiciju ne pogriješim, a ako ne poslušam - izazovem kastastrofu.

    avatar

    11.02.2010. (15:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...