Komentari

101dalmatinka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • makedo

  baš mi je lijep ovaj tvoj post...i inače, naša mašta je uvijek puno ljepša od stvarnosti...stvarnost je, vulgarna...

  avatar

  14.01.2010. (13:01)    -   -   -   -  

 • Lancer Honey

  Kao da si ušla u glavu i opisala vinčanje mojih snova. Iako ovi moj plovi i ne moš ga nikako ulovit, pa će vjerojatno i bit tako nešto. U mojoj mašti je to i čak u četvrtak, 10 ujutro i nema 20 ljudi, samo 4 :-D Vjenčanicu čak imam u ormaru :-D

  avatar

  25.01.2010. (12:32)    -   -   -   -  

 • gorski vjetar

  ah mašta mašta..... mrzim kad se probudim iz nje..... vjenčanje ti je jako lijepo izmaštano :-) pozzzz

  avatar

  31.01.2013. (20:37)    -   -   -   -  

 • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

  Živio 10. travanj naš najveći povijesni Dan u Hrvatskoj!

  Neka pukne glas, ovog trenutka i s ovog mjesta, da imamo Predsjednika „kuhanu lignju“, koji ne može izvršiti promjene, te spriječiti gušenje ljudskih prava i sloboda čovjeka. Neka zna svaki Hrvat i Hrvatica, da na taj način šef države ne želi nama dobro, niti on ne želi zlo iskorijeniti po svaku cijenu, niti podnijeti svaki teret naroda, niti želi pomoći svojim sugrađanima. Ivo Josipović je položio svečanu zakletvu pred Hrvatskim narodom, koju su zapisali naši preci gotovo stoljeće unazad: da će se zalagati za napredak nezavisne države Hrvatske.

  Tražim od birača da opozovu Josipovića, i da on vrati Predsjednički mandat, koji nije po ničemu zaslužio. Dobivši taj mandat morao je duboko opravdati povjerenje građana, odnosno Hrvata i Hrvatica. Ova politička karijera Predsjednika kao da je nominacijski izmišljena po nekim drugim nečistim imaginacijama. U predizbornoj trci za Predsjednika Ivo Josipović dijelio je obećanja na sve strane – ona se ipak nisu poslije ostvarila. On se jasno i dalje bori za politički ideal svog oca partizana, na to ponosno i sam kaže. Ivo Josipović nije dao odgovore na sva postavljena pitanja, a trebao je, on i dalje samo statira i glumi predsjednika. U tome trenutku svu su jasno očekivali promjene na bolje. Danas se ne radujemo (toj) pobjedi laži, obmane i zavjere.

  Ne smijemo zaboraviti da smo (i dalje) baštinici te trule i podle političke prevare. Sudbina Hrvatskog naroda je u rukama „komunističkog sina“ Ive Josipovića. Očevidno je, da Predsjednik je nesposoban, iako na svim ljestvicama provedenih tobožnjih anketa on uživa ugled. Htjeli smo „novu obnovljenu Hrvatsku“, državu, a dobili smo hrpe harača, taksi za parkiranje,…, fiskalnih kasa, itd. Oni skupljaju od naroda poreze i drugo ništa ne rade, osim toga što se vozaju u skupim BMW-ima i Mercedesima. Očito je, da im nitko ne želi stati na kraj. Otvorili su nepotrebna radna mjesta, dok su prava zatvorili. Nanizali su nezaposlene ljudi i dugogodišnje štrajkove. Predsjednik nema nikakvu kontrolu na sektorom vladine djelatnosti. Na kraju svega narod je umoran i razočaran. Josipović se ravna prema oportunističkoj situaciji, a nikako prema čvrstim životnim načelima, pa stoga on djeluje u (ne)moralnom vakumu.

  Psihološki šok neimaštine i bijede je sve veći. Na taj način ojačala je uloga birokracije i nekontrolirane administracije. Gotovo svi ključni položaji popunjeni su uvijek od istih podobnih ljudi. Imenovani na (tim) funkcijama predstavljaju „mistifikaciju“, i utjelovljenje kontinuiteta. Na prošle lokalne izbore u Bjelovaru, tj. u II. izbornoj jedinici izašlo je 11 posto birača. Tako i na ovim izborima 19. svibnja 2013., biti će bez konkurencije i protukandidata, a to je pridonesao nerazmjeran utjecaj krajnjih bivših komunista i njihovih potomaka, koji su se rasuli po svim tobože Hrvatskim strankama. Kao sve je navodno Hrvatsko, a iza toga Hrvatskog skrivaju se partizani, komunisti, UDB-aši, kos-ovci, četnici, svi ali najmanje pravi Hrvati.

  U Bjelovaru, 10. travnja. 2013.

  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ

  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 10.04.2013.
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  ----------------------------------------------

  avatar

  10.04.2013. (20:13)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...