Komentari

marinianis1.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • luki 2

    Hvala za navijanje :))))); hvala na lijepom koemntaru kod mene; sretna sam i vesela! :))))
    Što će bandićevci?! Vidjet ćemo - oni imaju sto života :(((((
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    11.01.2010. (22:47)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Ne treba prerano slaviti. Pričekajmo. Bandić se prije izbora okružio ljudima koji nisu dorasli izazovima kampanje i sad će imati prilike pokazati je li lud ili naprosto glup. Vrlo netalentirani tipovi su mu vodili kampanju, amateri koji su se lovili za bilo što. Njima je daljinski upravljač, na nivou nižih razreda osnovne škole, bio domet ideje. Prve izjave poraženih govore da nemaju namjeru učiti. U drugom krugu bi zahvaljujući podjelama hrvatskog društva bilo tko skupio dobrih 40% pa se time Bandiću nije za hvaliti. Skupio bi toliko ja ili ti Marinianis. Bilo tko bi u drugom krugu dobio glasova kao Bandić. Bez kampanje.

    Samoljublje i odsustvo realnosti koštalo je mnoge političare. Sanader je samo zadnji u nizu. Sjetimo se kako se Ceausescu na kraju čudio kako to da ga narod ne obožava. Kako je samo Sadam bio siguran u sebe......Ako Bandić angažira prave spin doktore, a ne ove bezveznjake kao Ljuštinu ili Haznadara, mogao bi se izvući, pogotovo jer je onaj Milanović još nesposobniji od njega. Nesigurniji. Već je rekao da ga neće dirati, a znamo kad se željezo kuje. U svakom slučaju, biti će zanimljivo.

    Pitanje je takodjer je li Bandić ponižavao suradnike kao svi gore pomenuti diktatori (i Sanadar, da, da) ili nije. Kako ih je dobio na svoju stranu? Tko mu se od njegovih u Skupštini želi osvetiti? Ima li takvih? To je isto važno. Da pitamo Tatjanu Holjevac ili junaka novog vala bez riječi kritike - Velimira Sriću?

    Lijepi pozdravi:-)

    avatar

    12.01.2010. (23:06)    -   -   -   -  

  • marinianis

    @zocc, bojim se da su se načini osvajanja vlasti istrošili, zadnje zalogaje pojeli su sanader, iza njega bandić. kako si naveo da je došlo do podjele birača, mislim da je ona rezultat sasvim svjesnog odabira birača. ne mislim da je bandić slučajem osvojio 40 %, a da bi čim više osvojio, služio se prekoračenjima zakona i dobrog ukusa bez moralnih kriterija (gdje koristi, ni sramote- izreka koju mi je rekao jedan pokojni sudac koji je sudio vladi gotovcu) glasali su katolici za josipovića koji je pristao čovjek, miran, staložen iz građanskoga miljea, vrlo obrazovan, i ne djeluje mi kao "pokvareni gospodin" kakvih ne nedostaje na političkoj i privrednoj sceni. za bandića su glasali oni koji smatraju da je dobar, psihološki profil bandićevih glasača neka analiziraju socijalni psiholozi. vjerski gledano- došlo je do podjele na svjetlo i tamu, pitanje je kako ih tko tumači, ali mislim da se jako dobra stvar dogodila. ne vjerovavši više medijima , politici, mislim da su glasači u hr zavirili u same sebe vodeći se logikom unutarnjeg glasa. ipak nismo tako bolesna nacija kako se činilo na nekim izborima. ima nade.
    u slavonskom gradiću iz kojeg sam rodom , jedan penzić rakao je susjedi koja je bila u biračkom odboru "glaso sam za josipovića, pobijedio je, znam da mi neće biti bolje, al baš me briga". svećenik naše župe s oltara je neizravno citirao radića "vjeruj bogu, ne i popu"

    pozdrav tebi

    @bok Luki, svako dobro u Novoj

    avatar

    13.01.2010. (14:39)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    nema Boga, ali je na našoj strani

    avatar

    14.01.2010. (16:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...