Komentari

vjeraufanjeiljubav.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • 37god

    Predivan tekst,mogla bih ga proučavati satima,kao i mnoge druge,duhovne,a opet su toliko jednostavni za shvatiti.No.živimo u vremenu kad je teško živjeti po riječi Božjoj,koliko puta sam pala pa se podigla uz krunicu,a onda opet posrnula...svejedno i dalje jako vjerujem i želim vršiti volju Božju koju ne razumijem potpuno jer mi se život čini ponekad prazan.Oprosti ako gnjavim,ali od srca je...ja sam jedna sasvim obična osoba.

    avatar

    07.01.2010. (01:11)    -   -   -   -  

  • Barbara

    živ, živ :)

    avatar

    12.01.2010. (13:37)    -   -   -   -  

  • mala od bude

    oduvijek sam povučena biljka i imam toliko silnu želju otići od ovog materijalnog svijeta, života u sivom gradu, samo materijalista može vidjeti ljepote suvremenog "modernog" života, prije sam bila premlada da napustim roditelje, oni to ionako nebi shvatili, naravno svi ostali bi mislili da sam luda šta mi je životna želja otići, neznam ni sama gdje i pošto, na duhovni put, povezivanje s prirodom, duhom, energijom, bogom, kao buda, zaratrusta i te brije, i dalje sam još dosta mlada ali dovoljno stara da odem i po potrebi se nevratim no sad opet nemogu jer sam ja sad roditelj, a svakim danom mi želja sve više raste. Negdje je to smatrano odlikom svetaca da napuste obitelj da bi se posvetili nećem takvom, a ovdje mislim da nema osobe koja nebi kritizirala moj postupak kao ludost i kukavičluk.
    ...ali nebi mi bilo krivo..

    p.s:nadam se da nisam luda....

    avatar

    16.01.2010. (01:12)    -   -   -   -  

  • gospa moja

    Hvalit ću te Gospodine moj dovijeka svim srcem svojim, slavit ću ime tvoje, jer tvoje ljubavi prema nama ima izobilja. Pozdrav.

    avatar

    17.01.2010. (19:35)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    @mala od bude: daleko si ti od ludila, dapace svatko kome se svijet kakav je ne svidja na dobrom je putu. Ja trenutno pokusavam nauciti da ne bi trebali nigdje ici da bi nam bilo dobro. Sve sto nam je potrebno je u nama. Iako i ja zastupam misljenje da bi negdje bes medija i tehnike lakse bilo zivjeti smiren i zdrav zivot. Ali svi velikani vjere nas uce da je mir u nama i da ga samo trebamo razotkriti. Drago mi je sto si se javila, javi se opet, nadam se da cemo zajedno naci srecu.

    avatar

    18.01.2010. (09:53)    -   -   -   -  

  • Ema

    A šta se sad zbiva, zašto ne pišeš??

    avatar

    18.01.2010. (10:02)    -   -   -   -  

  • Ema

    E pa sretan ti rođendan, s par dana zakašnjenja!
    Blago tebi, imat ćeš bebicu u kući. Aj neću više tu pisat, pretvorili smo blog u chat. Neka Bog blagoslovi tvog sinčića, a ženi ti podari lagan porod.

    avatar

    18.01.2010. (10:30)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Biti na šteti i da nas svi iskorištavaju spada na odvažne duše, smione grudi i
    predana srca: radije davaju negoli primaju, čak i sami sebe, jer posjedovati sebe
    smatraju velikim teretom, i više vole da ih drugi posjeduju i da nisu svoji. I uistinu više pripadamo onom neizmjernom dobru negoli sami sebi.


    Ne valja ni previše misliti samo na sebe ili na naše preosjetljivo " ja", kojeg svi imamo u sebi... Možda bi svi trebali jedni drugima pomagati, činiti dobro i stati jedni uz druge,ali nije uvijek tako, jer svi imamo u životu svoja križanja i semafore, pa previše očekujemo od života, od drugih, pa i od sebe samih, a to je nemoguća misija u ovoj kratkoj iluziji od života.:)

    Lijep ti pozdrav s osmijehom ostavljam...:)

    avatar

    18.01.2010. (13:20)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    18.01.2010. (14:22)    -   -   -   -  

  • Proslijedi dalje

    Obitelji sa tesko bolesnim sinom Martinom koji se nalazi na trecoj operaciji srca potrebna je i tvoja financijska pomoc.
    Skromni i samozatajni ljudi nalaze se u teskoj materijalnoj sitaciji. Martin koji ima 14 mjeseci nazali se na trecoj operaciji srca u Munchenu. Martin je rodjen sa sindromom hipoplasticnog lijevog srca. Jedan dio srca mu uopce nije razvijen, te mu je potreban niz operacija kako bi nastavio normalan zivot. Zbog slozenosti operacije se obavljaju u Munchenu, Njemacka. Prvu operaciju je imao sa tjedan dana zivota, drugu sa 7 mjeseci. U petak je otputovao sa majkom u Munchen na 3. operaciju koja bi trebala biti u slijedecih nekoliko dana, ovisno o Martinovom stanju. Obitelj je razdvojena. Otac je ostao u Zagrebu sa kcerkom od 4 godine, a majka je u Munchenu. Pokusali su podici kredit, ali zbog prijasnjih kredita i operacija, nisu dobili. Ako imate imalo srca pomognite ovoj obitelji. I najmanji vas dobrovoljni prilog povezao bi ovu obitelj i pomogao im u placanju smjestaja u Munchenu. Kako bi pomogli ostalim obiteljima pokrenuli su i blog u kojemu je opisana cijela povijest ovog slucaja na http://kadsrcekazeda.blogspot.com .
    Broj ziro racuna je 2340009-3103011894 (PBZ na ime Marjan Agicic) Imajte srca za novo Martinovo srce.

    Njihova mail adresa: kadsrcekazeda@gmail.com

    Proslijedi dalje svojim prijateljima i znancima.

    avatar

    19.01.2010. (02:43)    -   -   -   -  

  • slaven178

    "zar si pozvao mene" je bio zakon :D :D :D

    da, da, sjećam se i barbarelle :D :D lijepo da je tu. nego, ajd priznaj je li bi "zar si pozvao mene" bio ponosan što sm na blog nalijepio natpis "I love Jesus"? To je inače jako važna poruka pametnima da je to blog svjetla, a ne blog tame.

    Kao siromaštvo, na primer. Siromaštvo je primitivcima i prostacima prezren pojam a svecima mio i drag (Prije će slon kroz ušicu igle nego bogatun...jel, znaš što mislim ?). e tako primitivci u mom pisanju vide izopačenost, a sveci vide svjetlo vjere, ufanja i nade. eto zato natpis "I LOVE JESUS". to je metafora. volim svjetlo koje obasjava svijet a ne tamu!

    je li da sam divan?

    avatar

    19.01.2010. (11:50)    -   -   -   -  

  • Barbara

    @ slaven - to nije metafora. to je ono svjetlo koje nam obasjava tamu. drago mi je da te vidim...

    a gdje je zarsi?

    avatar

    19.01.2010. (17:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...