Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bocaccio

    nit' ce biti prijevremenih izbora nit' promjena. ruka ruku mije a obraz obadvije. kompletna postojeca politicka partitokratske "elita" u Domovini, svi su isti. lijevo - desne "razlike" ali svi su jedinstveni u obrani lagodnog zivota na grbaci onih sto rade, gospodarstva. samo uzimaju a nista ne daju. zato su i jedinstveni u podrsci Covjecjoj ribici na daljinski upravljac. ona je opcija svih. tutlek iz posmrtne pripomoci vec je ionako dokazao da zna grabiti iz tudjih ustedjevina sa pokop.

    ono sto bi trebalo biti nezavisno, za sad je jos slabasno napraviti promjene. u tom smislu Zagrebacki Kum mi je cak simpatican jer ... podsjeca me na Don Kihota. no to ne znaci da se promjene nece dogoditi. doci ce one samo prekasno da bi se nesto moglo napraviti SADA.

    i zato je, kako to rece Buba San iz crtica o najbrzoj maloj plavoj zmiji na svijetu, Eustahiju Brzicu (omiljeni crtic moje mladosti), najbolje je reci sayonara i sam putovati u Tokyo (bolju buducnost). u prijevodu to znaci: pobrini se za sebe sam. svak' o sebi al' posteno i ne na racun drugih niti na njih previse racunaj. a kad se sakupi kriticna masa slicnih, tek ce onda promjena biti a ti mene ne pitaj me, kad bu to.

    sto se odbjeglog premjera tice, osobno mu zelim da sto prije razjebe HDZ jer se samo preko katarze moze do promjena. Zagrebacki Kum je ionako vec naceo SDP koji ce se takodjer poceti urusavati. ostali patuljci su nebitni. a onda, kako to Kant rece, nakon teze i antiteze slijedi sinteza i pregupiranje sa sansom da dodju neki novi i bolji ljudi. kako na desnici tako i na ljevici. i nemoj se zacuditi da desno - lijevo ode u ropotarnicu. jer svijet 21 stoljeca jest svijet kapitala u kom svatko moze uspjeti ima li dovoljno pameti. no nije to lose, jer je to ujedno i svijet koji trazi novu humanost i pravednost ali svakako ne na nacin kako to blebece Covjecja ribica na daljinski upravljac.

    utjesnou svemu tom je da daljinski upravljac funkcionira sve dok baterija ima dovoljan napon. kako je krenulo, cini mi se da ce se baterija previse istrositi i da ce se vec na slijedecim izborima daljinski upravljac morati zamijeniti. ulazimo u vijeme digitalne tehnologije u kom postojeci SVI uredjaji vise jednostavno nemaju mjesta.

    avatar

    04.01.2010. (00:34)    -   -   -   -  

  • NF

    narod ne voli kukavice, a mediji su ga naslikali kao takvog, tako da je ovo politički samoubilački, no meni ga nije žao

    avatar

    04.01.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • NF

    svako dobro u 2010. želim

    avatar

    04.01.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Nema povratka! :))))) Ja - prsretna! Srdačno, Luki+Goldie

    avatar

    04.01.2010. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...