Komentari

levant.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Koraljka

    ti vrijedna a ja se nit ne mičem :)))
    sretna ti Nova !

    avatar

    01.01.2010. (17:51)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Neka ti bude sretna godina u koju smo zakoračili, draga Levantice, te neka ti donese sve ono što si i sama želiš! :) Oprosti što se duže nisam javljala na mail, puno toga se izdogađalo zadnjih mjeseci i jednostavno mi je smanjeno vrijeme boravka na Netu općenito, ali to ne znači da mi nisi u mislima. :)

    avatar

    02.01.2010. (09:16)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Ne razumijem potrebu većine ljudi da nabavljaju novu odjeću prije nego što im se stara raspadne. Tako propuste onih par godina kad veš postane najudobniji. :)
    #Zato rekoh da se trpa tamo. Na osnovu par ukrajinskih riječi i par prevedenih naslova rekoh da je nešto tamo opravdano (jedna ženska pjeva nešto o nekakvoj oujii, a dvije o zolotnijim vodami Ganga). Cilinkanje i bubličanje mi dosadno. Prirodu imam oko sebe.
    Straitsa sam nakupio parsto megabajti i onda zaboravio na njih. Primijećujem da dosta bistre gradske djece kasnog socijalizma voli američke rokere.
    *Većina snova mi je lijepa ili barem zanimljiva. Ovaj je samo bio jako čudan.

    avatar

    02.01.2010. (12:35)    -   -   -   -  

  • memoirs of a women

    Haha, svi su oni isti. Moja teorija je ta da oni tu naviku vuku još od djetinstva. Npr. moj brat. Njemu majica nije prljava ako je ne nosi bar tjedan dana zaredom, a jedno te istu trenirku ne skida 2 tjedna. Budi uporna i dovedi ga u red. =)

    avatar

    02.01.2010. (17:16)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Ti si stvarno prava vrijednica,a ja se danas samo po kavama smucam:)Cvijeće mi se ne da niti pogledati,a ormare ostavljam dok me ne čopi pms:)))
    I samo ti budi dupla lisica jer svi su oni isti,a mi nemamo mira dok ne dođemo na svoje:)
    Pozdrav ti veliki

    avatar

    02.01.2010. (19:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...