Komentari

hidas.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • omladinka

    Za mene je velika enigma kako se uopće zadržao tu gdje je, sve do sada!! Malo se brinem zbog ljudi koji ga biraju. Na moje veliko iznenadjenje ušao je u drugi krug, ali ako kojim slučajem (još ne gubim nadu) postane predsjednik, onda ću se dobrano zamisliti gdje i u kakvom okruženju živim. Ali nije još sve izgubljeno, jasno je i vidljivo da dotični ima velikih zdravstvenih problema (silne tudje pare koje nemilice troši pomutile mu pamet), pa je lako moguće da završi u zdravstvenoj ustanovi prikladnoj njegovom općem stanju. Ta bolest je inače jako podmukla i nažalost se otkrije kad je već prekasno.
    Lijepi pozdravi i svako dobro, te sretna Nova godina:)))

    avatar

    31.12.2009. (13:54)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ...sretna nova godina :)...

    avatar

    01.01.2010. (20:54)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Zanimljivo je to kako se kolo sreće okreće?!
    Kada je Miki Bandi bio na čelu grada Zg onda ga je SDP branio svim sretstvima unatoč tome što je drugačije zagovarao u Saboru.
    Prijatelju, mlad si, pozdravljam tvoj zanos, entuzijazam i idealizam, nemoj nikada klonuti duhom i postati ogorčen kao ja! (:-))
    Ali, apeliram na tebe da ne budeš naivan i ne postaneš sretstvo u rukama manipulatora jer svi su oni isti, rabe iste metode i izgovore te licemjeno se napadaju, a provode jednaku politiku!

    Sve najbolje u 2010. godini!

    avatar

    01.01.2010. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...