/Užljevak veoma jednostavno ali ukusno jelo, isjeći par krompira sitno kao za krompirušu dodati desetak žlica brašna, razbiti 4 jajca malo posoliti i sa mlijekom zamijesiti žitku smjesu te istresti na zamšćenu tepsiju i ubaciti u toplu rernu i kad lijepo primi crvenu boju izvaditi i preliti sa kajmakom i mlijekom poslije toga isjeći na kocke. Danas kad je teško pronaći domaći kajmak može to i sa kiselim vrhnjem i malo mlijeka koje se doda u vrhnje../
Cura je baš navalila na tebe, al ti ništa.....:)))
08.01.2010. (19:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Julijana
Baš je mala napasna...
Užljevak ću isprobati.
Neka ti je lijep ovaj snježni vikend!
19.12.2009. (07:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tajanad
gadno je to neznanje...
ali da sam na njenom mjestu ne bih se previše nadala..
ljubav je zeznuta stvar, a srce samo odlučuje koga voli :))
pozdrav
19.12.2009. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Julijana
I meni je Radujte se narodi jedna od najdražih, ali ona se pjeva na Božić, a još je vrijeme došašća.
19.12.2009. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
duliba
Uvijek nabaciš i neki dobar recept. :))
Pozdrav !
19.12.2009. (19:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Treba slaviti u ove blagdane, slažem se! :)))))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
19.12.2009. (20:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ljubav je, ipak, najveća
Dobar recept, ali mene kopka ljubavna situacija.
Ma strpiti ću se. Strpljen(a)- spašen(a) :)
19.12.2009. (22:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...i pad je let...
Dugo me nije bilo... Ispiti me stisli.. :o)) Ali sad sam opet tu i nadam se da ću uspjeti nadoknaditi propušteno... :o))
Pozdrav i osmijeh ostavljam... :o))
19.12.2009. (22:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvadeseti veljace
...ugodan ti vikend i laka noć...
19.12.2009. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bistrookin svijet
Dobra Ti večer! Lijepa priča! Ugodna Ti ova prosinačka noć i večer! :)))
19.12.2009. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SteFanI.aKa.LdaCHa
Eeeeeto mene :DD
19.12.2009. (23:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SteFanI.aKa.LdaCHa
maŁ da koMam
19.12.2009. (23:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SteFanI.aKa.LdaCHa
SvraTyy
19.12.2009. (23:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sanja_45
Pokupila sam recept. Mljac....:)
Ovo mi je nabolji dio priče:)))
/Užljevak veoma jednostavno ali
ukusno jelo, isjeći par krompira sitno kao za krompirušu dodati desetak
žlica brašna, razbiti 4 jajca malo posoliti i sa mlijekom zamijesiti žitku
smjesu te istresti na zamšćenu tepsiju i ubaciti u toplu rernu i kad lijepo
primi crvenu boju izvaditi i preliti sa kajmakom i mlijekom poslije toga isjeći
na kocke. Danas kad je teško pronaći domaći kajmak može to i sa kiselim
vrhnjem i malo mlijeka koje se doda u vrhnje../
Cura je baš navalila na tebe, al ti ništa.....:)))
08.01.2010. (19:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...