Komentari

fsrtrsat.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • lion queen

    Ova akcija s "Uličnim svjetiljkama" je odlična. Na svom poslu sam upoznala sve ljude s tim, da ne zaobilaze štand kraj Radio Rijeke, već da kupe primjerak tih novina.
    Svima Vama, kao i riječkim beskućnicima, želim čestit Božić, neka Vas dragi Bog podari zdravljem, blagostanjem i milošću, te neka Vam ispuni sve božićne želje.

    p.s. Da bi članak bio vidljiv i čitak, a ne rastegnut izvan ekrana, potrebno je smanjiti fotografiju na neku razumnu veličinu, možda 500x(koliko ispadne). I to ne samo ovu fotografiju, već i sve one ispod, koje su prevelike, pa su dovele do rastezanja teksta. To se može popraviti na način kad se pomoću TinyPic programa učita slika, onda dolje desno ima opcija "Edit", pa kad se kroz nju uđe u editor, izabere se opcija "resize", pa se tamo smanji veličina na 500 ili koja veličina odgovara za blog, pa se klikne na "save" i onda se lijevo dolje dobije nova adresa fotke za ukopirati u blog. Na taj način se uskladi veličina fotografije, pa tekst ne bude rastegnut izvan ekrana i nečitak.

    avatar

    25.12.2009. (16:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...