Komentari

gdjicapicazlica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    nikako ne vjerujem donacijama preko mobitela, uvijek si mislim kako bi tu država trebala regirati.. ja eventualno mogu dati svu hranu u frižideru koju imam ali novac mi sečini da ide nekim drugim kanalima za debljanje nekih tuđih guzica i to mi nikako ne paše što je jako loše jer uištavaju nešto lijepo kao što je briga za svog bližnjeg

    avatar

    15.12.2009. (15:37)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    jesi li sigurna da ta "udruga" koja svake godine šalje te čestitke postoji?

    avatar

    15.12.2009. (15:58)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Blagdanskoj histeriji i konzumerizmu odavno sam rekla "ne"; a za akcije - potpuno si u pravu! Gdje je nadzor, potpuno neovisan i sastavljen od stručnjaka - ekonomista i sl.?! Od kuda znamo gdje je završio naš novac?!
    Stoga najviše volim davati - osobno; gledajući lice čovjeka, kojega darujem. Znajući njegovo pravo ime i prezime. Tako sam sigurna da je moja pomoć otišla u prave ruke....Jedino tako!
    Srdačno, Luki+Goldie

    avatar

    15.12.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja najviše volim osobno dati donaciju osobi za koju znam da joj zbilja treba, ne volim nikakve posrednike, telefonske brojeve i sl jer nikome dovoljno ne vjerujem u ovo današnje gramzljivo doba. Caritas je najbolji primjer, ne bih im odnijela donaciju da su zadnji na svijet jer znam u čijim rukama to završava, a te ruke definitivno nisu ruke potrebitih. :)

    A pošto kažeš da ti je dosta loših vijesti i konstantnih afera, predlažem ti da svratiš na Dobre vijesti, oraspoložit će te u trenu i neće više biti mjesta crnim mislima kojima smo itekako bombardirani i više nego što je potrebno. :)

    avatar

    17.12.2009. (10:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...