Komentari

paranenormalan.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • nova vizija

    Što se tiče korištenja tekstova, imaš moje puno dopuštenje, samo navedi link jer sam imao nekoliko neugodnih iskustava! Pozdrav! :D

    avatar

    10.12.2009. (15:39)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Moram priznati da sam i ja jednom imao neobično iskustvo. Naime, jedno popodne sam osjetio da bih mogao vidjeti NLO. Razmišljao sam o tome i onda sam odlučio digitalcem snimao okolno nebo. Kad sam prebacio film na komp imao sam što vidjeti. Nešto se diglo na nebu i krenulo prema mojoj kući. Bilo je to nešto najčudnije što sam vidio. Čak sam i sliku toga stavio na blog.;-)))) Netko je za to rekao da je fake. Ja ne mogu niti želim ikome dokazivati što sam snimio i doživio. Mislim da je to nepotrebno. To je bilo samo za mene, odnosno namijenjeno meni...

    avatar

    10.12.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Pokušavam se staviti u kožu nekog našeg davnog pretka. Kako je on gledao na mjesec, na pomrčinu, na grom, potres, vulkan, ... Uistinu je teško zdravo rezonirati kada manjkaju informacije. Kada se osvrnem na manje daleku prošlost mogu spomenuti svoga djeda. Kako je često putovao konjskom zapregom noću imao se prilike nagledati svega. Pričao je da je na nebu znalo biti baš zanimljivo. Od nešto bližih fenomena, viđao je i vatrene kugle. Nije ih znao objasniti, ali nije ih se ni bojao, a veli da su ga nerijetko pratile. Svojevremeno, jedna mu se čak našla i u neposrednoj blizini tj. prošetala je štalom, ali ipak, sijeno se nje zapalilo, niti su se životinje nešto posebno uznemirile. Bio je pomalo zbunjen, ali prihvatio je to jednostavno kao pojavnost, uostalom baš kao i sve ostalo. U njegovom životu nije bilo nuklearne energije, niti energana bilo koje vrste, ništa posebno, pa ni zanimljivo sa znanstvenog stajališta, dapače, i on sam, sve je gledao kroz prizmu religioznosti, uostalom, pretpostavljam, baš zato je i vrlo rijetko pričao o tim svojim doživljajima. Kada bolje promislim, i ja sam ih čuo tek iz druge ruke, a to je i inače više pravilo nego iznimka, valjda. Lijep pozdrav i svako dobro :)

    avatar

    10.12.2009. (20:24)    -   -   -   -  

  • maher

    e,vidim da si i kod mene bija,na blogu...dobar ti je ovo post,zanimljive teme imas.

    avatar

    11.12.2009. (14:03)    -   -   -   -  

  • toluen

    Interesantne stvari kao i uvijek.

    Na tragu sam ovoga što kaže @Dražen uz dodatak da sve dok su to samo "zagonetke umotane u misteriju obavijene tajnom" (inače jedan od slikovitih opisa Sovjetskog saveza ako se ne varam) do tada nam ostaje da se svemu tome čemu svjedočimo samo čudimo i divimo.

    Primjerice sa nepodjeljenim zanimanjem sam do sada odgledao i preslušao baš sve i jedan intervju na Project Camelot koji govore o različitim aspektima neobičnih stvari na našoj planeti, ali i pratim sve moguće meni dostupne izvore informacija koje o svim ovim fenomenima govore.
    I sam svjedočio nekim meni nikada razjašnjenim stvarima koje sam vidio i sam doživio, ali još uvjek je sve to samo golub na grani kojeg možemo samo gledati, čuditi se i ništa više.

    E sada hoće li se taj "golub" posrati na nas (kao što to radi u Emmerichovim filmovima katastrofe) ili će nam donijeti maslinovu grančicu mira i konačno dati malo mira i odmora ovim namučenim ljudskim dušama koje se sada svaka na svoj način muče preživjeti - to jednako ne znamo kao niti prije nekoliko tisuća godina. Za sada smo još uvijek kao guske u magli.

    Osobno mi Iz svega ovoga izlazi da ćemo se unatoč našim nadanjima i molitvama (kao što to radi ovaj svećenik koji NLO-e ipak još nije dovoljno "pripitomio" da se približe dovoljno i otklone svaku sumnju o čemu se zapravo radi) ipak morati još malo sami pomučiti da svojim vlastitim naporima nešto napravimo i maknemo se iz ove žabokrečine u kojoj sada živimo.

    A odgovor kako to napraviti je uvijek ležao i još uvijek leži u procesu otvaranja svjesti. Prvo neka to bude ova vrlo jednostava materijalna i sasvim svjetovna i onome što sada činimo jedni drugima i okolini i dajmo snage onim idejama koje nam mogu svima pomoći da iz ovoga sada isplivamo u dobrom smjeru. A gdje su tu još u ostale razine postojanja o kojima sada još možemo samo sanjati. (A koje definitivno postoje).

    Inače kao i ostali ljubitelji ovih stvari koje @Para ovdje prezentira doista iskreno bih volio da se više razriješi barem dio ovih misterija koje za sada ipak ostaju neodgovorene.

    Nadam se da će kako kaže @TJ na svojem blogu po tom pitanju to biti uskoro. Nadam, ali me neće razočarati ako se to ipak ne dogodi tako brzo. Jer sam savršeno svjestan onoga što mi je činiti da dođemo do onoga o čemu svi sanjamo uključujući i javnu spoznaju da nismo sami u Univerzumu. A čini se da oni isto tako čekaju nas da dozrijemo do razine kada će nam to moći doista i pokazati.

    Pa ako neće brdo Muhamedu, onda će Muhamed brdu.

    :-)

    avatar

    11.12.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ok, već sam tu napisao da sam znatiželjni skeptik po pitanju ufologije. Prvo, nekak su mi svi u studiju preveć cool za takvu vijest. Upitaj se, kako bi ti to izveo da si urednik na toj tv postaji i da želiš UFO lažnjakom povećat gledanost!...:)

    ...Uglavnom, malo bi je ipak nelogično da bi se "svemirci" vozikali unaokolo sa upaljenim dugim, kratkim farovima, rotirkama i općenito, svime kaj svetli...:)

    ...Tehnološki gledajući, javnost nema niti pojma niti uvida u vrhunske zemaljske tehnologije. Kad je ono poletio prvi F-117, nevidljivi lovac? 1981. godine i u to doba bi ga sigurno svatko proglasio za NLO! Važno je primjetiti da ako je prototip poletio 1981. godine, da su se aerodinamička i druga riješenja testirala još u sedamdesetima...:)))
    ...Svatko tko je slušao, npr. na ETF-u, današnjem FER-u, fiziku kod Henćice, mogao je zaključiti da fizikalno objašnjenje centrifugalne i centripetalne sile baš i ne djeluje uvjerljivo. Nisam neki stručnjak, baš se više ni ne sjećam detalja, ali se sjećam utiska...:)
    Ako se čovjek malo zainteresira i pogleda malo razne pokuse sa zvrkom, nije potrebno puno mašte da se skuži kuda bi to moglo odvesti. Interesantno je da su isti medijski potpuno "zaboravljeni"..:))
    ...Uključimo li u tu priču i hologram, možemo slobodno zaključiti da se vjerojatno nisu uspjeli dogovorit kojeg Boga budu projicirali i na koju lokaciju...:))

    avatar

    11.12.2009. (22:17)    -   -   -   -  

  • United Frequencies

    Šta li je ono na četvrtom snimku... Tri varijante mi padaju na pamet. Prvo da nije fotomontaža nekih blesana i velika šteta koju čine nama UFO ljubiteljima sa njihovim igrama bez granica i dezinformacijama. Drugo dolazi u obzir da su to naše zemaljske visoko sofisticirane sonde za koje mi obični smrtnici ne znamo. Možda su američke, kineske ili ruske špijunske antigravitacijske letilice. Treće da su stvarno mali zeleni u pitanju... Opet ne mogu biti siguran kada se troumim između ove tri varijante... Mislim da će vladajuća svjetska nomenklatura do zadnjeg kriti postojanje vanzemaljaca(ako postoje), jer mislim da bi se narod konačno ujedinio i prestao brojati sitne glupe razlike između sebe kada bi shvatili da definitivno nismo sami u Svemiru. To im ne bi išlo u prilog, jer vladaju, pored ostalih metoda, metodom "zavadi pa vladaj". Poz Para...

    avatar

    12.12.2009. (07:19)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Ispred mene je: "Ljubav umjesto straha". Hvala ti na vrijednoj sugestiji. Sada ću sasvim polako uživati u knjizi koja mi se već na prvu preporuku svidjela. Ljubav i mir :)

    avatar

    12.12.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Odličan blog! :))

    avatar

    13.12.2009. (00:04)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Vidjeh pomalo uznemirujući filmić. Evo link

    avatar

    13.12.2009. (20:26)    -   -   -   -  

  • blade777

    Ograničiti mogućnost života samo na našu planetu je sebično i samoživo shvaćanje stvarne ljepote života iz naše ograničene perspektive.
    To što mi ne možemo objasniti ili svojim naučenim znanstvenim disciplinama teoretski dokazati,ne znači da ne postoji.
    U onoj mjeri ćemo otkrivati tajne života, u kojoj mjeri uspijemo shvatiti vrijednost života koji proučavamo.

    Pozdrav!

    avatar

    14.12.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...