Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Joj, baš super da se na Vašem blogu može nešto na naslovnici blog.hr pročitati kritički o komunizmu kad već moj blog uredništvo ne želi stavit na naslovnu stranu jer ih je, pretpostavljam, strah od istine.

    Skup na Kaptolu biti će, vjerujem odličan, posebnog zbog gosta, Lecha Walese, bivšeg čelnika radničkog anti-komunističkog pokreta Solidarnošč u Poljskoj koji je aktivno rušio totalitarni komunizam. Bivši predsjednik Republike Poljske, Lech Walesa, bio je nedavno i gost prilikom svečanosti u Berlinu povodom pada komunističkog Berlinskog zida od 9. studenog. Kod nas pak drukčija situacija, kod nas na TV nastupaju 9. 11. 2009. bivši čelnici komunističke tajne službe i tumače pad Berlinskog zida, umjesto da se pozovu disidenti komunizma i borci za ljudska prava, kao i druge žrtve komunizma da nešto kažu, ali mi smo u Hrvatskoj specifično društvo u kojemu Berlinski zid još nije pao, mislim na onaj u glavama ljudi. Previše fanatičnih ljevičara ima kod nas kojima još nitko nije rekao da nisu u pravu, mislim u mas-medijima i sa državnog vrha, a k tome je ljevica u Hrvatskoj u kontinuitetu na vlasti od 1990. do danas, i ljevica u nas predstavlja i ljevicu i desnicu, tako da imamo baš lijepo društvo i bajnu balkansku političku elitu titoista.

    Hvala na najavi za skup, bit će zanimljiv, a biti će još zanimljivije čitati i gledati u mas-medijima kako će skup dobrim dijelom cenzurirat, prešutjet, ili ako će biti komentiran onda u negativnom tonu, dokazujući po tisućiti puta da komunisti kod nas nisu pali s vlasti.

    Lijep pozdrav Drini!:-)

    avatar

    01.12.2009. (17:38)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    baš odlično i zanimljivo, šteta što je više zatvorenog tipa, ali opet i razumljivo jer zanimanje bi moglo biti i preveliko. odlično da je i ime premijerke Kosor na popisu jer to je tema koja mora zanimati svakoga tko se zanima za tokove vremena, zbog politike, pravde ili čega drugoga.

    hvala i srdačan pozdrav!

    avatar

    01.12.2009. (22:51)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala, i ja sam se čudila da skup već nije šire najavljivan, jer je doista iznimno zanimljiv. Ja sam se na stranicama www.cok.hr već prijavila za sudjelovanje, kao tajnica Svjetla Europe. Mislim da se svatko može prijaviti, treba samo ispuniti elektronički obrazac. Prijavite se i dođite!

    avatar

    01.12.2009. (23:03)    -   -   -   -  

  • Anton Serdar

    dobar post,pozdrav!

    avatar

    02.12.2009. (02:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...