Komentari

ljubavnica29.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


 • grešnica i vila

  E,nebi ni meni bilo svejedno.Stvarno zaj...ana situacija.
  Nisam pametna šta da kažem...

  avatar

  25.11.2009. (22:20)    -   -   -   -  

 • .malenimoj

  Svijet slučajnosti... a usput, ako gledamo iskreno, što on ne bi bio s nekom ?!? Znam da te to boli, ali to je sasvim normalna pojava, pa nisi ti Eruku žena, nego usputna avantura. Kada shvatiš to, jest bolno, tada te neće više gristi ovaj osjećaj koji te grize.

  Velikiiiiiiiiiiiiii zagrljaj ostavljam, ljube))))

  avatar

  26.11.2009. (10:25)    -   -   -   -  

 • Petra i Danica

  Draga, da ti nije stalo do Erika ne bi te to toliko pogodilo...
  A ja da sam na tvom mistu, zaboravila bi ga...
  Veliki pozzzzzzzz i čuvaj se

  avatar

  26.11.2009. (10:25)    -   -   -   -  

 • ljubavnica

  susan - s vremenom će se situacija riješiti... sama od sebe...

  princeza - sve ja to sama znam, u teoriji svi mi možemo šta hoćemo... istina je da je on meni bio samo "prolazno"...nisam mu žena, i ne pada mi na pamet bilo kome (pa ni zakonitom) išta braniti, ali ja takvo nešto nazivam poštovanjem... Mislim da je njegovo ponašanje krajnje bezobrazno...! No, vjerujem da za kratko vrijeme će se i meni svi ti čudni osijećaji posložiti! :) Ljubac i tebi draga!

  P i D - probat ću i ja zaboraviti!! :)

  avatar

  26.11.2009. (13:34)    -   -   -   -  

 • hawkeye1306

  pozdrav draga...
  situacija je krizna u svakom pogledu...ali, nebi valjalo ni da te je izljubio..?

  avatar

  26.11.2009. (14:12)    -   -   -   -  

 • ljubavnica

  Nebi Hawk, daleko od toga... ali imali smo dogovor... nebi ja njemu zamjerila...ALI smatram da...kad smo si bili toliko iskreni, zaslužila sam da mi kaže.... Svijesna sam ja da nisam njegova jedina...ali sve bi bilo puno lakše da mi je reko.... Obećali smo si otvoren i iskren "odnos"... u tome je taj najveći problem :(

  avatar

  26.11.2009. (22:49)    -   -   -   -  

 • Euro

  ti si ljubomorna na Erika...

  avatar

  27.11.2009. (09:30)    -   -   -   -  

 • Foxy

  Dobro...nisam upoznata baš sa situacijom, ali bi prvo pitala: Je li Erik oženjen ?
  pa bi tek onda rekla nešto na tu temu. Ugodno svakako nije, a ako osjećaš nešto
  za tu osobu, onda je definitivno bolno. Ljube moja, drži se...znam koliko ti je do Erika
  stalo !

  avatar

  27.11.2009. (09:44)    -   -   -   -  

 • ljubavnica

  A jesam da.... ;)

  avatar

  27.11.2009. (09:44)    -   -   -   -  

 • Kenguur

  A tko je tu koga prevario, ti njega sa muzem ili on tebe sa novom ljubavnicom, ili mozda ti muza sa njim ili ili....... :))
  Ma briga te, vazno ti je da ti je dobro kad ste skupa, a ako njemu ne smeta tvoj muz, zasto tebi smeta njegova ljubavnica ? :))

  avatar

  27.11.2009. (10:02)    -   -   -   -  

 • dijete u meni

  ..pa..nije ti lako u srcu..razumijem te..

  avatar

  27.11.2009. (11:52)    -   -   -   -  

 • ljubavnica

  Lisice - a je, je... oženjen... u sritnom braku! ;)

  Kengi - ma imaš pravo da... neznaš tu ko koga j***!!! ;)

  dijete u meni - a nije... ali s vremenom valjda će se sve posložiti! :)

  avatar

  27.11.2009. (12:27)    -   -   -   -  

 • put u beskraj

  Draga moja, znam da ti je morala biti gadno pri srcu. Najgore je taj "prvi udar" dok se ne pomiriš s činjenicom da i ti možeš imati "drugoga" mislim osim muža, a ne samo on "treću" jer kažeš da imate otvoren odnos. Ma znam da su tu i emocije u pitanju a ne samo ugoda u trenucima dok ste zajedno... sve mi je jasno, ali kad prespavaš još koju noć i kad sve to malo ne odleži, kad posložiš kockice, biti će ti puno lakše. Veliki pozdrav ti ostavljam i drži se. Glavu gore i nasmij mu se u facu kad ga vidiš, ponosno i prkosno, pa neka si misli.

  avatar

  27.11.2009. (13:25)    -   -   -   -  

 • obadzo

  ...ja znan kako bi, al' nisan zensko pa neznam jel to OK !!! :)))
  ...lip pozdrav

  avatar

  27.11.2009. (14:01)    -   -   -   -  

 • Veseli Haribo

  A koja su tocno tvoja ocekivanja od njega? Uopce mi nije jasno sto mu to tocno zamjeras. Sto jebe neku drugu? Sto je intiman sa njom? Ma trebala si ti njemu pred zakonitim pokazat da to sto on tebi radi nije u redu... ;)

  avatar

  27.11.2009. (15:32)    -   -   -   -  

 • Sa dva prsta po tipkovnici

  Dakle ovako....Da sebe vizualiziram makar i fiktivno u sličnu situaciju...Restoran.Ja i moja supruga za jednim stolom..ona,moja ljubavnica u društvu nekog novog,mlađeg ljubavnika za drugim....Što bih učinio?...Neznam...Ali mogu samo nekaj glasno reči kaj mislim....Jedini odnos među ljubavnicima je ODNOS...sve drugo predaleko je...čak i u vlastitoj kući,a ona se ionako sve više urušava...!
  Ljube,zaboravi na iskrenost..uživaj tamo gdje je to moguće,a da se ne pitaš zašto!!
  Osmjeh ti ostavljam :-)))))

  avatar

  28.11.2009. (09:25)    -   -   -   -  

 • LOTO SEDMICA

  Moje anonimno mišljenje:
  Za tebe prilika da shvatiš da jedino sigurno što imaš u rukama je tvoj zakoniti.Potrudi se oko njega, da mu ostaneš ili postaneš više važna da ti se jednom ne dogodi da upadneš u neki restoran u kojem još nisi bila i nađeš svog zakonitog na isti način.
  Sigurno je ovo bio bolan način da spoznaš da mu nisi više važna, kako si ti to u mislima zamišljala.Ne zaboravi da mu je oko te nove isto trebao period obrade, da se nisu upoznali tu ispred restorana...Znači..puno toga ti i nije rekao.
  Lijepo - Erika složi u ladicu lijepih sjećanja u prošlosti, i ne stvaraj iluzije o njemu u sadašnjosti ili budućnosti.
  Osobno iskustvo:
  Voljela sam, i priznajem još uvijek volim muškarca koji me nije zaslužio.Dok sam o njemu stvarala iluzije.. kao i tebi dana mi je slučajna prilika ili bolje rečeno: nekoliko prilika, gdje sam vidjela kako obrađuje drugu..mlađu.Jednom sam zbog njega došla u njegov grad..i htijela ga iznenaditi..šetala sam Korzom i skupljala hrabrost da ga nazovem na mobilni..kad tamo, u masi ljudi primijetim kako on sa tom dotičnom izlazi iz jednog intimnog malog restorančića,svejedno.. sakrijem se malo po strani..nazovem ga.. i pratim..zvoni mu mobitel..javlja se... i bez problema..dogovara sa mnom susret..u drugom kafiću..
  Eto to su ti muškarci...
  Znam jedno ,da: ako već imam nekog, da tom nekom želim biti jedina..da poštuje i cijeni sve moje karakteristike...da se sve slaže i da nema potrebe uz mene imati još i druge..
  Tako pokazuje da te cijeni i da te poštuje, da te razumije, i da možete jedno drugom nadoknaditi ili ispuniti dio kojeg ne možete pronaći u vlastitim brakovima.
  Lijepo zaboravi na Erika, jer ti se pružila prilika da zaključiš da te nije zaslužio, i prilika da pokušaš u svom braku pronaći ono što ti treba.

  avatar

  28.11.2009. (10:55)    -   -   -   -  

 • ledeni

  hehhehehehehhehehe. .. hahahahhahahahahaa. .. i opet.. hahaahahaahaa... a jeste vi žene glupače.. uvijek birate takve neke kretenikuse.. kojima ste smao jedna od rupica za umakanje... a oni koji bi vas držali kao kap vode na dlanu. . kome bi bile jedne i jedine. tko bi vam skidao zvijezde s neba. .ti vam očito nisu dovoljno zanimljivi.. ali glupani, macho tipovi.. to vas škaklja.. i onda se
  čudite dok vas vara.. odnosno dok spoznate da ste samo jedna od.. i da kao što rekoh.. glupače ste. . totalne..

  avatar

  28.11.2009. (22:21)    -   -   -   -  

 • Veseli Haribo

  @ledeni...a ti si tek hlapah... hahahahahah :)))

  avatar

  29.11.2009. (11:16)    -   -   -   -  

 • ledeni

  i koja glupost.. . NE BOLI ME KAJ JEBE NEKU DRUGU .nego me boli to kaj mi to ne veli. .. . isuse koja glupossstttttt.. glupost na milijuntu potenciju... užaassssssssssss.... koja glupačaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  avatar

  29.11.2009. (21:31)    -   -   -   -  

 • Petra i Danica

  I sama sam nekad bila ljubavnica, al s vrimenom shvatis da on nikad neće ostavit zakonitu.
  I onda skupis hrabrost i sve to odhebes... Tesko je, al sve to prode,ta bol, navika nestanu
  nekon nekog vrimena. Ako triba uzmi bocu i napij se... :)) pozzzzz i čuvaj se i glavu gore

  avatar

  30.11.2009. (11:14)    -   -   -   -  

 • Petra i Danica

  Ljubavnice, vrati mu istom mirom.. Ili kako se kaže osveta se poslužuje kao hladno jelo..
  Pamti, pa vrati, oko za oko, zub za zub, život za život. Go, go...

  avatar

  30.11.2009. (11:16)    -   -   -   -  

 • ledeni

  PETRA I DANICA.. . TI SI NEKAJ POBRKALA... pa i ona ima ZAKONITOG.. kojeg neče ostaviti...

  avatar

  30.11.2009. (13:08)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Ljube, hajde malo ohladi, ti si jako pametna žena! Iskrenost? Nema takve iskrenosti, nije ti mogao reći. To ne postoji. Otvorene veze i slični izrazi su izmišljotine. Tek da se možemo samozavaravati, ono znamo, ali nismo baš vidjeli! Ti na nesreću baš jesi i drugo se ništa nije desilo. Čista sportska nesreća. Objektivno nisi mogla očekivati od vaše veze, kakva već je, njegovu monogamiju, zapravo to znaš, nikada se u stvarnom svijetu ne bi kladila na nju, zar ne? Drugo je mašta koju volimo slijediti nesvjesno, pa se praviti da se ne dešava ništa što ne želimo! Isto kao i njegova reakcija! Jedina je moguća, najbolja i najkorektnija, sa stilom! Doista jest, sa svakom drugom bi načinio zlo, svima ili nekima! Ne znam kako ti osobno možeš provariti tu istinu, niti pokušavam reći kako bi trebala, tek kažem da to jest istina! Očekivana i realna! Druga je stvar što je uopće ne želimo, istinu mislim, nikada ili vrlo, vrlo rijetko!

  avatar

  01.12.2009. (19:04)    -   -   -   -  

 • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

  Ljube, hajde malo ohladi, ti si jako pametna žena! Iskrenost? Nema takve iskrenosti, nije ti mogao reći. To ne postoji. Otvorene veze i slični izrazi su izmišljotine. Tek da se možemo samozavaravati, ono znamo, ali nismo baš vidjeli! Ti na nesreću baš jesi i drugo se ništa nije desilo. Čista sportska nesreća. Objektivno nisi mogla očekivati od vaše veze, kakva već je, njegovu monogamiju, zapravo to znaš, nikada se u stvarnom svijetu ne bi kladila na nju, zar ne? Drugo je mašta koju volimo slijediti nesvjesno, pa se praviti da se ne dešava ništa što ne želimo! Isto kao i njegova reakcija! Jedina je moguća, najbolja i najkorektnija, sa stilom! Doista jest, sa svakom drugom bi načinio zlo, svima ili nekima! Ne znam kako ti osobno možeš provariti tu istinu, niti pokušavam reći kako bi trebala, tek kažem da to jest istina! Očekivana i realna! Druga je stvar što je uopće ne želimo, istinu mislim, nikada ili vrlo, vrlo rijetko!

  avatar

  01.12.2009. (19:05)    -   -   -   -  

učitavam...