Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sophie

    Izgledate ko psi rata. I to bijesni ;)

    avatar

    26.11.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • borgman

    pa nakon olujanja mozgova je sigurno izašao i ovaj znak (ma tko bi među vama bio anarhista...čekaj malo pa bih pogađao:-)...nego nisam razumio poruku na mobu, i tek kada oko zapazi ekstenziju, onda shvatim...povratnik (Jedaj) u Blogosferu :-)

    avatar

    26.11.2009. (15:59)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Sophie i koji zapišavaju sve što stignu ;)))
    @Borgy eto nikad ne reci nikad. No ovaj put nema borbe sa vjetrenjačama. Isključivo izvješća sa obuke i ostvareni rezultati. Slobodno proširi glas blogosferom :D

    avatar

    27.11.2009. (08:41)    -   -   -   -  

  • Lollol

    nije da ste se izgubili ko guske u magli i da smo vas dobar dio jutra...

    avatar

    01.12.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • Manga

    @Smješko ne želim na nikog upirati prstom, ali to nije bila moja zasluga. Vodili su dečki koji su se tim dijelom terena kretali na susretu Spoils-of-War. Umješao sam se tek nakon što sam shvatio da su izgubili orjentaciju i odveli nas prema autoputu. To nije nikakva sramota, već upravo suprotno predstavlja odlično metodičko iskustvo. Da bi se našao, prvo se treba izgubiti. Pogotovo što jedan od njih reče, da se nikada nije izgubio u životu. No isto tako siguran sam, da nikada nije doživo takvu gustu maglu u gustoj šumi. Vidljivost je bila ispod 10 metara. Sada znaju da se kompasu uvijek vjeruje, jer subjektivni osjećaji kad nastupi dezorijentacija garantirano vode u krivom smjeru. Zato je upravo to bio najvrjedniji dio obuke provedene tog dana. A oni koji su pola tog dana proveli sjedeći u objektu, slobodno nek nastave likovati i naslađivati se... ;)

    avatar

    02.12.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...