Komentari

ehot50.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • odo van s uvezom

    Mračna? Možda u usporedbi za prijašnjim albumom, ali u usporedbi s nekim drugim glazbenicima kao što su Radiohead, Portishead, Massive Attack ne. Problem je što ruski rulet ne osvaja na prvu, a tek mu je dan objave kao singla u uk sutra pa ćemo vidjeti kako će tamo proći. Ali neke stare pjesme su još i danas popularne bez obzira što nisu osvajale prva mjesta na toplistama, tako da će vrijeme pokazati svoje. Meni pjesma zvuči nekako nepoderivo!

    avatar

    22.11.2009. (19:20)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    P gdje nju ideš uspoređivati s Radiohedom i sl. To je skroz druga vrsta glazbe. Ona je ipak komercijala, pop izvođačica, a ne neki roker. RR u UK će u najboljem slučaju top 5 bit s obzirom na konkurenciju. Samo ime Rihanna je dovoljno za hit tako da tvoj razlog ne opravdava neuspjeh.

    avatar

    22.11.2009. (19:40)    -   -   -   -  

  • odo van s uvezom

    Ne kužim zadnju rečenicu, sve u svemu zašto ne bi ipak govorilo o uspjehu, ipak pjesma, unatoč tome što je ona komercijalna pjevačica zvuči pomalo riskantno, pa zar Madonnina: Frozen nije bila isto rizik? Ne znači ako ne osvoji bilbord ili uk, ili neku drugu svjetsku listu da će biti bačena i zaboravljena, ok možda zato što je to ipak Rihanna, i nikako da uđe airplay listu među prvih 100 u eu pa to je za poludit! Ustvari baš me briga ljut sam, i ako nova pjesma od Lopezice bude popularnija od ruskog ruleta onda mislim da je cijela pop glazba ošla k vragu!!!

    avatar

    22.11.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    ne vidim RR kao neki pop klasik....ove godine smo dobili halo i to je dosta...
    ipak ima onih kojima se nova rihanna ne sviđa...mislila sam da sam jedina...

    avatar

    22.11.2009. (22:49)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    ,a nije meni fight for this love loša...nego nisam stekla dojam da je neki veliki hit nigdje osim u UK, dok je happy bar imala neki uspjeh pa nije došla dalje od 8.mjesta...

    avatar

    02.12.2009. (19:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...