Komentari

icyq.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • atlantida

  Prvo, od srca želim radnosne i vesele božićne blagdan tebi i cijeloj tvojoj obitelji.

  Drugo, u svakoj osnovnoj imaš (ne)učitelja koji klince ne nauče maltene ništa. I svi to znamo i sliježemo ramenima, pritisnuti drugim problemima, puštamo takvima da upropaštavaju naše klince.

  Veliki pozdrav Bj

  avatar

  26.12.2009. (18:11)    -   -   -   -  

 • avatar72

  pravda?
  I ja sam do nedavno vjerovao da postoji pravda, ali....
  nema pravde
  lp

  avatar

  19.01.2010. (20:14)    -   -   -   -  

 • barba

  Moj razred je u trecem srednje uspio izboriti drugog profesora iz matematike, nakon sto je u razredu nakon svakog ispita bilo 20 jedinica.
  Jednostavno smo bojkotirali matematiku pola semestra, a roditelji su stali iza nas.
  To je bilo prije 20 godina.

  avatar

  26.09.2010. (12:18)    -   -   -   -  

 • kabanica

  valjda imamo potpuno pogrešan pristup edukaciji. sustav u kojem se uči za jednu pišljivu brojku, u kojem je četvrtina boda sve ili ništa, plave koverte i vrečice koječega namještaju ih kak im se prohtije, nagledala sam ih se dovoljno kroz svoje školovanje.. djecu treba motivirati, naučiti ih snalaziti se u životu, doći do znanja, stvoriti radne navike, pokazati načine i pokazati vrata koja treba otvoriti. umišljenih gusaka ima na svakom koraku, u školstvu uvijek prolazi priča o sve gorim generacijama, krivnja se prebacuje na roditelje - kakve su to klince odgojili.. i onda se opet sve vrti u krug. sustav koji bi to trebao prepoznati ne valja sam po sebi, njega prvog treba mijenjati.
  pozdravljam! :)

  avatar

  12.12.2010. (00:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...