Komentari

hidas.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • omladinka

    Iako sam odlučila ne ići više na izbore (preskočila sam zadnje gradske, parlamentarne i predsjedničke) sada ću možda i otići, ali zaista neznam koga zaokružiti. Možda jednostavno prekrižiti listić? Jer što više slušam kandidate javlja se sve veći otpor. Onako naivno razmišljam u sebi što bi bilo kad bi cijela zemlja bojkotirala izbore, ali čini se da je to nemoguće. Takove ideje mi padaju napamet kad odem do @smisao života.
    Malo sam pogledala tvoju arhivu, ima jako zanimljivih tekstova.
    Lijepi pozdravi

    avatar

    21.11.2009. (17:03)    -   -   -   -  

  • grešnica i vila

    Ja neću na izbore jer nemam za koga da dam glas.Svi su oni isti...Lopovi...

    avatar

    21.11.2009. (18:21)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Neznam što ljude animira, motivira i "tjera" i ino da se kandidiraju za predsjednicke izbore i slicne politicko - državne funkcije, bilo koje države. Ali to je njihova stvar,ali na kraju ispada i naša stvar.Sigurno ima tu i iskrenih ljudi. Ali? Da kažem iskreno sudjelovao sam desetak puta u desetak godina u natjecaju za posao. I konacno sam ga dobio u svojoj sportskoj branši, jer sam ispunjavao uvjete završeni fakultet određene struke(društvene ). Doduse radi se o ugovoru o djelu , ali ne o stalnom poslu. Ali meni to ne smeta. Manje, a slađe. Ali da se vratim u meritum stvari. Prava bi vijest bila da se nitko nije javio svojom kandidaturom za predsjednika države. To bi bila prava dijagnoza naše stvarnosti. Ja se ne bih kandidirao za predsjednike ni jedne države u ovom sadašnjem svijetu. Zašto. Jer je sve umreženo i pod kontrolom razno raznih lobija i institucija -poznatih i nepoznatih. Nema "slobodnih i legalnih" izbora ni kod nas ni bilo gdje u svijetu. Sve je štela, ma kako štelu shvatili. To je politicki cirkus i za malu djecu.I novcano, politicki, medijski i slicno. Ljudima je opran mozak vec odavno pomocu sofisticiranih metoda prednje navedenih institucija i modela. Ali krucijalno je pitanje - gdje je izlaz u ovom "demokratskom kapitalistickom svijetu", koji se želi prikazati da je bez alternative. Mogu samo kazati da ce brže nego što mislimo iskrsnuti odgovor. A on ovisi i čuči u svima nama. Jer laži svih politickih nomenklatura i establismenata su na umoru.Probudimo se. A što dotle raditi? Birati manje zlo!

    avatar

    21.11.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Ja imam prijedlog, zašto ne bi im organizirali umjesto kampanje nešto kao veliki brat, ali svakome kandidatu treba dati sretstava u iznosu hrvatskog minimalca, a na sve to im lupati još i harač pa PDV 25% u trgovini!
    Tko doslovno preživi i ne odustane taj je slijedeći predsjednik jer će tada znati sranje u kojem plivamo mi građani, a ne se šepiriti u kuli od slonovače i tim mjestom pojačavati si životopis i memoare!
    @svi, pozdrav!

    avatar

    21.11.2009. (22:13)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Odličan ti je post, inače ne volim političku satiru, ali ovo je stvaaaarno duhovit, a realan opis dotičnog reality showa. Naci kokoš Hlo ... ; )))), lutak Primorac ; )))) ... imaš smisla procijeniti ljude, vidi se. Meni je Josipović ko' rođen da reklamira dječje pelene. Baš je preslatka, fina facica, blond kosica ...

    Para(ne)normalan je dao izvrstan prijedlog, ali ja sam imala svojevremeno bolji - predložila sam blogera za Predsjednika, @ neverina ... i nitko me nije ozbiljno shvatio, a imali smo još vremena popisati za kandidaturu.

    Inače, u poslijednje vrijeme biram na tim raznoraznimi izborima - viskom. On mi je još prije petnaest godina pokazao da najbolje zna izabrati najmanje zlo, kako kaže @ mali brat. Tako da ću na biralište - viskom, pa da spriječim svojim udjelom to najveće zlo.

    Inače - najviše mi se svidio Jurčić, zbog podrške inicijativi More je Kopno ... a sada se zna i zašto slovenska vlada toliko inzistira na tom akvatoriju - zbog ogromnih rezervi nafte i zemnog plina !!! Imaš detaljan post o tome na Novoj Politici, ako te zanima - sve je otkrio jedan nadaren i angažiran entuzijast ... Njega bi trebalo za Predsjednika, tog gospodina Nediljka Pušića, taj je bar dokazao da se trudio godinu dana za opće dobro krajnje volonterski !!!

    Eto - koji smo mi zombiji, takvi su nam i kandidati. " Vlada je nevino zrcalo kolektivne svijesti", rekao je Maharishi Yogi. Jer, da nismo takve budaletine, onda bi fakat birali nekog svog blogera za predsjednika ili tako dokazanog čovjeka, kakav je Nediljko, a ne čekali da nam drugi nude EU i NWO marionete.

    Dragi moj Matti, ima tu blogera koji u sav glas viču o buntu i bacaju vladu u koš za smeće, a kada se treba potpisati na on-line peticiju protiv vladinih odluka - nema ih nigdje !!! Od svih likova što ližu dupe blogeru CBK - niti jedan se nije potpisao, a sve " veliki Hrvati", nema većih ... CBK se potpisao i potpomognuo peticiju. Aj, odi se i ti potpisati, da te ne ubacim u koš u dotičnim " velikim Hrvatima" ... vidim da nisi dolazio na taj blog, pa nisi ni znao.

    Nisam ti stigla javiti, u frci sam privatno do vrata i vrlo malo gibam po netu.

    Nadam se da skupljaš potpise za Referenedum inicijative More je Kopno. Šalji isključivo preporučeno s povratnicom, ova bagra bi mogla preko pošte tek tako blokirati peticiju. Koje oni nama bogatsvo kane preoteti, i još s izgovorom da nam je to za Eutanaziju ... Leteći cirkus Montya Pythona uopće nije bio pretjeran. :-((

    avatar

    22.11.2009. (01:38)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    ... ni ja se ne volim etiketirati po pitanju svojih uvjerenja, ali sam sklon anarhističkim i panteističkim stajalištima... kako sam apolitičan, precjednički kandidati me kao niti izbori uopće ne zanimaju, ali ću ipak izaći na izbore da makar poništim svoj listić... pozdrav...

    avatar

    24.11.2009. (11:03)    -   -   -   -  

  • Matti

    cat iskreno da ti kažem nisam se angažirao oko peticije more je kopno, nije mi osobito interesantna.. mislim da je daleko važnija bila nato na referendum koja je propala a ovo su neka prepucavanja malih zemalja koje se svađaju čiji je kurac veći pa me nisu osobito zainteresirala, nek se gamad pobije oko šake mora i zemlje kad se ne mogu dogovorit zaboli me.. ne smatram se ni velikim ni malim hrvatom, smatram se ili bih barem želio biti građaninom majke zemlje i bićem svjetla.. potpisao sam pak onu peticiju protiv katedrale mraka tj. razrješenja s dužnosti hlo i vanje..
    oko izbora mislim da bih ipak mogao na prvu ruku glasati za Kajina a u drugom za gospodina Josipovića tako da ne pobjedi zlo od bandića, hebranga ili vidoševića.. iako je zapravo vrlo dobra i ova ideja prekriživanja listića..
    toliko o tome svemu, idem sad dalje..

    avatar

    24.11.2009. (12:59)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Je, NATO referendum je bilo strašno važno pitanje, no, ako pogledaš zašto se zapravo, digla takva frka oko tog akvatorija - možda shvatiš bitnost i tog pitanja.

    Ako je propao NATO referendum, ne znači da sada trebamo stati, proces osvješćivanja je spor i treba biti strpljiv, što baš nije odlika mladih ljudi, jer jednostavno nemaju iskustvo da mnoge stvari u životi ne idu drugačije, osim strpljivošću. Takva sam bila i sama.

    Šteta što nisam znala za tu peticiju protiv " naci kokoši" ( super ti je ta sintagma ) i ostale ekipe iz "katedrale mraka" ... daj mi dostavi link, kad naletiš na takve stvari ...

    Zlato moje, ti i jesi građanin svijeta i biće svjetla, ali si i ( htio ili ne htio ) takođe stanovnik ove države, bez obzira koje nacionalnosti, i tebe, kao i sve nas, itekako kvače sve poslijedice ( namjerno ) loših odluka ove vlade.

    Svejedno za koga ćeš glasati, ili prekrižiti listić ( tada će pobijediti predstavnik zombi-većine ), jer naša je osnovna greška, što mi očekujemo ponudu kvalitetnih kandidadta, umjesto da sami među sobom pronađemo jednog kvalitetnog. Ja sam ozbiljno u jednom svom postu predložila blogera za Predsjednika, @ neverina, ali - nitko me nije ozbiljno shvatio.Maksimum shvaćanja bio je da je to dobra ideja za neku budućnost. To ti je problem - ljudi ne shvaćaju da IMAJU PRAVO NA INICIJATIVU !!! Uvijek čekaju da netko drugi za njih rješava društvena i državna pitanja.

    "Vlada je nevino zrcalo kolektivne svijesti" ( Maharishi Mahesh Yogi ) - moram to ponoviti.

    Ako hoćeš birati najmanje zlo, onda biraj onog tko se barem nije dokazao kao loš. Jurčić je u tom smislu najsigurniji, jer do sada nije sudjelovao u vlasti. Čista i jednostavna logika.

    avatar

    24.11.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...