Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • splićanka

    Pozdrav Karlo! Lijepe su ti slike. I svaka čast Goranu za povrat novca!
    Splićanka.

    avatar

    20.11.2009. (11:11)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Mali brate, zavrsio si sa svojim putopisom na naslovnici blog.hr ;)

    avatar

    21.11.2009. (08:51)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    U Pragu sam bio na bračnom putovanju. Bome smo se nauživali. Baš mi je drago da putuješ i guštaš. To je odlika ljudi mladih u duši :)

    avatar

    21.11.2009. (15:06)    -   -   -   -  

  • Matti

    ekskurzija.. ah dragi prag

    avatar

    21.11.2009. (17:19)    -   -   -   -  

  • borut

    E, samo sam vam jos ja nedostajao na tom putovanju, a? Nego bravo za Vicu!!! Eto, doveo te je i na naslovnicu:-)

    avatar

    21.11.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • mali brat

    U pravu si Borute. Pravi ragbijaši i planinari nikad ne odustaju. To znam. Ne znam što je s blogerima. Ali u svakom slucaju "do sada" Vice je pravi planinar i ragbijaš. Pozdrav svima i vidimo se u Pragu, a i naprid , a i nazad. A u odnosu na što je dalje naprijed u ideji življenja, neka mi odgovori tko to zna. E moji opsjenari, što sad. Pa zar je to važno. Život ide naprijed, a ne dalje. Dalje je pojam koji nije do kraja definiran u ideji življenja. Jer dalje je možda daleko, a nama se žuri. Zanimljiv je ovaj život.

    avatar

    21.11.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • cico

    Dargo mi je vidit da jos uzivas u gustima putovanja, da se sjecas onih koje smo putem izgubili i najlipse od svega da ti duh ne stari!

    avatar

    22.11.2009. (19:27)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ Cico. Izuzetno mi je drago što se javljaš i što si sa svojom rjecju "uskrsnuo" na mom blogu. Sve si pogodio u sridu. I sam si ragbijaš i putnik . . . Nemam sto dodat. Pozdrav tebi, Marini i dici. Javi se. Spremam se možda na putovanje u Amsterdam oko Nove godine.

    avatar

    22.11.2009. (21:11)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Ajme, pa Ti baš i lijepo putuješ! Sviđaju mi se slike, i drago mi je da vidiš i posjetiš mnogo lijepih mjesta. A i moj grad sigurno ćeš opet jednom vidjeti uživo... Znaš li za onaj websajt COUCHSURFING ? Možda preko te stranice nađeš mogućnost... ja još nisam član, jer mi stana nema, tek podstanarsku sobicu, ali ukoliko znaš kada budeš u mom gradu, javi mi se, da Te barem malo vodim na meni omiljena mjesta! Srdačan Ti pozdrav iz Karlsruhea, i jedan mali apel Tebi i svim Tvojim čitateljima ovdje:

    Ljudi, budite tako dobri da pomozite MALOM PATRIKU JANDRIČEKU, koji se rodio bez očnih jabučica, na bilo koji način!
    Unaprijed hvala i srdačan pozdrav svima,
    M.H.Švabica

    avatar

    22.11.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Očito i Čehe treba pustiti da se poubijaju duhanskim otrovom, valjda su na chemtrailse i cjepiva Slaveni imuna rasa ;)))

    Slažem se s tobom u potpunosti s onim što pišeš kod dražeN:) -a o zloupotrebi cvijeća, baš bi bilo dobro napisati post o tome, ako malo istražiš, pozovi me tada, molim te, jer u zadnje vrijeme nemam kada puno lunjati blogosferom.

    Pozdrav, solarni putniče !

    avatar

    23.11.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Pozdrav svim komentatorima i citateljima. Sjetio sam se jedne misli meni trenutno zaboravljenog autora. A on je kazao: Dan bez plesa je izgubljen dan. Fantasticno. Jer covjek je izišao plesom svojih nogica na ovaj svijet. Plešem svugdje, zadnjih nekoliko godina. A pogotovo na otvorenom, gdje nije zadimlljeno, gdje sam u direktnom kontaktu s nebom, suncem i zvijezdama. To cu pokušavati prikazati i u sljedecim postovima. Pridružite se. Jer stvarno ima životne poezije u plesu - pokretu, taman plesali bez muzicke podloge, na zvukove: cvrkuta ptica, žubor rijeke, valova mora,udaranje vjetra u krošnje . . . sve je to carobni ples naše majke prirode. A stvorena sadašnja muzicka podloga na koju standardno plešemo to je samo imitacija majke prirode. Zar ne? Do viđenja i Do plesa.

    avatar

    24.11.2009. (23:21)    -   -   -   -  

  • borut

    Pozdravi Cicu kad ga sritnes u svitu, a 200 kila maslina Ivo C. nece ni cutitt, iako lupeze triba uvatit! Pozdrav i Dragu - gustajte u dobrome uju, maslinama, ali s njima triba i stogod kripno za poist (prazna vrica ne stoji)!!!!!!!

    avatar

    25.11.2009. (09:49)    -   -   -   -  

  • mali brat

    cini mi se da se bojite uci u broj 13 komentara. Evo ja sada ulazim. A to je broj kao i svaki drugi.Mir i ljubav svima!

    avatar

    28.11.2009. (22:46)    -   -   -   -  

  • luka

    U Pragu je bilo genijalno samo šteta što je kratko trajalo, nadam se da ću se uskoro vratiti. Pozdrav gospodinu Veselom iz V. Gorice

    avatar

    28.11.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Pozdrav svima! A posebno mojim suputnicima iz Praga - Splicanki i Luki, koji su se referirali na moj post. Sto se tice putovanja u Prag, ono je uvijek nezaboravno. Zasto? Prvi put sam bio u Pragu za Novu godinu 1976. A od tada do ovog putovanja, da budem precizan, mislim da je tocno sedam puta. Zašto Prag? Uvijek sam bio oduševljen Pragom i Rimom. Prag je jedini grad uz Rim, od glavnih gradova, cije osnovne zanimljive pozicije možete obici za dva sata. Pozdravljam specijalno Boruta i Cicu, cije je društvo meni nedostajalo u zaokruživanju putnika namjernika, i još puno više od toga . Ali vidimo se. Neka sunce sija i dalje svima nama!

    avatar

    30.11.2009. (22:53)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Kazao sam sebi, prije par godina, da moram zaplesati na Karlovom mostu u Pragu. Ali prošle godine nisan u brzini odnio fotografski aparat da se to, što se kaže, ovjekovjeci. I zato sam sam sada uspio , s dodatkom plesa na na Starom mestu. Drago mi je što mi je to pošlo za rukom. Hvala ponovno svim plesacicama, pod nebom i zvijezdama!

    avatar

    30.11.2009. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...