Komentari

dvdnovakiravenski.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mladen

    Zahtjevna intervencija! Čim manje takvih intervencija...

    avatar

    19.11.2009. (16:09)    -   -   -   -  

  • Goran

    Dosta zahtjevna. Ostaje samo šteta što nisu svi strojevi spašeni. (spašeni tanmjurače i djelomično prikolica za gnoj). Recimo da sam ''vodio'' intervenciju do dolaska Zapovjednika JVP-a, i da sam zadovoljan sam svim odrađenim od strane pripadnika DVD-a. Za pohvaliti je odaziv članova jer je intervenciji prisustvovalo 20 članova DVD-a,što je omogućavalo stalne zamjene za raskapanje i gašenje, te da je napravljeno sve što se u tom trenutku moglo napraviti, dok nisu došle dodatne količine vode. (ponajprije od strane D. Premrl koji je dovezao 2 cisterne po 8000 litara vode).
    ''Uspjeh'' se vidi u tome i da je konstrukcija ostala stajati...
    Izlazak na intervenciju bio je ispod 6 minuta od trenutka dojave, a dolazak na samu intervenciju za minutu, što je više nego odlično.
    Ne ponovilo se nikad

    avatar

    19.11.2009. (19:32)    -   -   -   -  

  • """"v""""

    mislim dakle sto reci naslov ove balade je vise nego odlican,a cuj gorane tako ti je kad dajes previse a ne dobijes ni ono malo sto trazis.JVP Krizevci nisu krivi sto im treba dosta vremena da dodu do NOVAKA jer nemaju kako oni kazu KV vozaca.a opet DVD Raven mora gurati cisternu da bi je uopce upalili,zalosno sto jedno jako i aktivno drustvo poput DVD NOVAKI RAVENSKI koji imaju potencijala i kojima je stalo do neceg nemoze dobiti potrebnu opremu a nekim drustvima stoji za ukras neiskoristena i neupotrebljavana.""""v"""""

    avatar

    23.11.2009. (15:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...