Komentari

insomniax.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • 1step2far

    Ali, znaš valjda da i nekoliko stotina kilometara ima još jedna ljušturica koja se ljušti svakoga dana. A kad ostane gola, možda netko i obrati pozornost.

    avatar

    18.11.2009. (19:42)    -   -   -   -  

  • Dolje psećiji luđaci

    DOSTA NAM JE ZAPLAŠIVANJA - CENZURA JE ZLOČIN
    Informator br. 152

    BRANKO STOJKOVIĆ I ŠTIT ZA HTV-e SU NEPRIJATELJI

    Dvije godine več traje medijska blokada i cenzura bjelovarske udruge i pokreta ŠTIT. Branko Stojković kao zagonetka vječni je kamen spoticanja aktualne politike. Tako će i ostati sve dok ne proradi svijest kod građana. Jer vladajći likovi su opčarali narod sa svojim lažima. Glavnom centralom u Prisavlju HTV-a vladaju prave \"sotonne\" - ravnatelj Vanja Sutlić i predsjednik programsko vijeće Đuro Popijač - koji je postao \"novi\" ministar hrvatskog gospodarstva. Dok svi televizijski ogranci po županijama i gradovima samo su njihovi pijuni, tj. izvršitelji. Takav čin je uvredljiv i (ne)realan. Pitam vas: Kada će televizijsko vodstvo prihvatiti zdravu istinu i s njom početi graditi i stvarati napredan svijet. ŠTIT je postao simbolom stanja u zemlji u kojoj građani kao zombiji glavinjaju po ulicama bez posla. Taj smišljen i neprekidan ciklus kontrole ljudskoh uma, mnoge Hrvate drži u koncentričnoj neprosvjetljenosti. Te oni nisu gospodari svojih mozgova.

    Na Prisavlju u Zagrebu, mogu se danima i godinama vrtjeti isti filmovi i emisije, odnosno reprize, i nitko se neće protiv toga buniti. Očito je da su ljudima \"isprani mozgovi\" ili bolje rečeno - zarobljeni mozgovi. Slični robovima i podanicima... Mnogi (ne)mogu razmišljati svojom glavom. Najveća državna televizija i javna prikazuje nam samo gluposti. Dok prava stvarnost je zatvorena. Nikada ljudski mozak nije bio tako zarobljen - kao sada. Isto tako \"moćna televizija\" ima zadatak da baca kosti među narod, da ljude svađaju i zavađaju, razjedinjuju - po onoj staroj poslovici \"zavadi i vladaj\". Dok politički demagozi i dalje ostaju bez svake odgovornosti za katastrofalno stanje u našem društvu. Tako \"znaci vremena\" nam govore o mnogim zločinima, a nitko ne smatra da su to zločini - nego bolesna i zarobljena ljudska psiha nemože razlučiti - što je \"dobro\" a što je \"zlo\". Ako večina ljudi živi u smutnji i iluziji, kako će oni nešto o ovome zucnuti.

    Mnogi od njih ne sječaju se što su jučer jeli, a kamali što su gledali na HTV-u, odnosno na svojim tv-ekranima. Građani su kao magijom začarani i satima sjede ispred svojih TV-e kutija, taka se klanjajući \"zlatnom tele-tu. Omađeni i hipnotisani s idelopoklonstvom. Akcija spasavanja i buđenja je ŠTIT, od sidroma i ništavila... Građanima, oni ukrali su živote i oni su gospodari vaših duša. Dakle, moramo znati - da samo pravda je kadra spasiti, jer nepravednost je na svakom čošku. Ukoliko ne prihvatite ŠTIT, znajte da ste živi mrtvac. Varate se, da vi imate slobodnu volju. S vama upravljaju lutkari, kao sa lutkama na koncu. To je televizija za majmune (životinje) a ne za ljude, kao najviša bića i stvorenja. ŠTIT je agresivna borba u kojoj nema mlakosti. No, vo čete - kad ovo pročitati - reči: sve je to istina. Ali sutra će te več zaboraviti i biti će sve po starom kalupu i klišeju. ŠTIT kao jedini simbol borbe - je smisao čovjekovog postojanja.

    Sve drugo je laž i izmišljotina. Sutra će vaša djeca vas osuditi i proklinjati, što niste stali uz ŠTIT i podržali Branka Stojkovića, u plemenitoj borbi za promjenu. Nitko vaše aktualne probleme neće rješiti, ukoliko se - i sami ne angažirate oko njeh - i sveukupne problematike. Završimo več jednom sa nepoćudnim vražijim restauratorima. I počnite slušati glas svoje duše i istine - koja vas može spasiti. Ja od vas ne tražim komentare, ja vam se građani obraćam - kao čovjek u nadi, da će naša lijepa zemlja Hrvatska zaživjeti na bolje. Da u njoj u budućnosti će se plačati samo rad, a ne da će i dalje neradnici i paraziti biti povlašteni, birokracija . koja će živjeti na vaš račun. Sve se svodi u našem društvu na pljačke i lopovluk,..,iskorištavanje čovjeka. Narod je u sve večoj depresiji - gotovo svakodnevno gledamo i čitasmo o ljudskim tragedijama u Hrvatskoj. Djeca i odrasli izvršavaju samoubojstva - jer nevide smisao. Prihvatite ŠTIT i vratiti će vam se optimizam i radost. Narode , jedino što vam ja obećavam - je samo borba protiv ništitelja čovjeka.

    Pozdrav ŠTIT !

    BJELOVAR / CROATIA
    NEZAVISNI KANDIDAT
    Branko Stojković

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    095/814.82.90, 091/797-65-56
    brankostojkovic152@yahoo.com

    http://istinazanarod.blog.hr
    http: //mesomeso.blog.hr
    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    30.11.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • Protiv HR. izdajnika

    TI SI MESIĆU IZDAO HRVATSKI NAROD I UNIŠTIO

    NEZAVISNOST HRVATSKE!





    Predsjednik Stjepan Mesić nikad nije odgovarao pred Saborom RH, dok se je čula borba na ulicama Hrvatske 1991. godine, kada je Mesić bio Vrhovni komandant JNA. Poslije svega nedostaje odgovor na veoma krupno pitanje, ali i najzagonetnije: kada će se i kako izvući svi dokazi za nevolje što nam ih je priredio Stjepan Mesić? Pa je čak i Komunistička partija Hrvatske stavljena van zakona. Takav potez je jednostavno svojstven totalitarnim režimima, kao naprimjer hrvatskom diktatoru Mesiću. Ta lijeva partija je opstala, a njeni članovi najviše su prisutni u strankama HDZ-u i SDP-u, te tako danas reformirani komunisti i dalje postoje. Historijski gledano, to je teški apsurd. Tako je Hrvatska krenula da bude (opet) republika sa sve više „prekrivenim režimom“ Mesićevskog koda*. Politika se provodi takva – da je jedan cijeli narod pao u bijedu i euforiju. A prirodno bogata zemlja prodana je za inozemne kredite.



    Hrvatska se danas sudski spori sa svojim susjedima, osim rata, sad zamrzili smo se i sa Slovencima. Očito je, da to sve Mesiću paše, jer za njegovog mandata Jugo-armija je pustošila i Sloveniju. Još uvijek u Hrvatskoj vlada „ropski moral“ i bivši drugovi rade (sada) što god hoće: kradu nas i varaju – i to je ustavno pravna i lektimna država? U kojoj je Hrvatima uskraćen posao, školovanje,…, i svaki napredak. Mesić je deset i ovih zadnjih godina pravio „zle poteze“ i nitko nije uspio da ga zaustavi ni uzdrma. Čak je i cijeli svijet zažmirio pred Mesićevom odgovornošću. Zbog rezultata njegove „magične ličnosti“, Hrvatska se je našla na sudbonosnom raskršću i ona više nema snage – da odabere novi put koji će je odvesti u slobodu. Više ne može da nam bude gore nego sada, a pečat svega je Mesićev odlazak 18. veljače 2010. godine, to je samo formalno – dobro se je on ukopao u vlasti i postavio svoje ljude.



    Mi mislimo da je najgore prošlo, ali varamo se – sad nastupa „nova rekonstrukcija“, period kada predsjednika Stjepana Mesića mijenja drugi predsjednik – istog kova. Sigurno on neće razotkriti hrvatskom narodu – što je Mesić, šef pakla iza sebe ostavio. Hrvatska može stati na svoje noge, ukoliko se svi udružimo i angažiramo da uklonimo „monstrume“ s vlasti. Ukoliko to ne učinimo najcrnji dani nam dolaze, živjeti ćemo i dalje, u „ogledalu tiranije“, a ne u ogledalu pravde i slobode… I dalje će nam „kvazi – političari“ krojiti budućnost, nama i našoj djeci. Svjedoci smo sve bržeg padanja u birokratski režim i to po sistemu „obaranja domina“, iako sve glavne pločice domina još nisu pale. One drže se zalijepljene jedna za drugu. Činjenica je, da oni koji nas uništavaju i pljačkaju, povezani su sa podjelom plijena.



    Takav se fenomen nije (samo) ispoljavao u tako drastičnom obliku, nego pitanje je kako se je on održao u Hrvatskoj zemlji demokracije? Vrhunske političke funkcije nisu mogli naslijediti „čisti Hrvati“, ni prema kakvom domoljublju, nego ograničeni mentalno njihovi neprijatelji. Potrebno je bilo da napišem kroniku jedne tiranije – u kojoj se sve žalosno i prokleto dešava – zbog takvih sličnih kao što je Stjepan Mesić, poturice lažni Hrvat. Televizija, tj. mediji su također korumpirani, tj. potkupljeni novinari isto nanose štetu Republici Hrvatskoj i Hrvatima diljem svijeta. Pitam sve vas koji šutite: Da li ste Vi Hrvati? Možda vas je iznenadilo moje pitanje. Ne dozvolimo da nam unište zemlju do kraja. Okupimo se za ovu ideju da krenemo u obnovu Hrvatske. Mesićev režim je dobro upregnuo Hrvate, da polovicu truda daju za otkup zemlje, a drugu polovicu za političku demagogiju.



    U Bjelovaru, 04.12.2009.



    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT

    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    04.12.2009. (15:01)    -   -   -   -  

  • razlivena tinta

    rastuzila si me.. i zamislila...

    avatar

    08.12.2009. (22:18)    -   -   -   -  

  • ZLO MESIĆ ZLO SANADER

    ŠTIT - POKRET ZA OBNOVU I SPAS HRVATSKE

    Piše: BRANKO STOJKOVIĆ

    Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić - izjavio je 8. prosinca 2009., da bi USKOK trebao ispitati bivšeg premijera Ivu Sanadera i bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, kako bi hrvatska javnost doznala - sve što su oni radili. Mesić je između ostalog kazao da: sve što su radili Sanader i Pulančec nije bilo u interesu Republike Hrvatske. Da očito su njih dvoje radili kriminalane radnje, a dobar je priimjer prodaja dionica INA mađarskom MOL-u. Mesić napominje da USKOK bi trebao porazgovarati sa bivšim premijerom RH, Ivom Sanaderom. Šest godina je predsjednik Stjepan Mesić puštao Sanadera da radi što god hoće - no kada je premijer Sanader dao svoju ostavku - usljedili su napadi od Mesića na njega.

    Sad Mesiće zazivlje USKOK i državno odvjetništvo i traži procesuiranje Ive Sanadera i (bivšrg) ministra gospodarstva Damira Polančeca. Predsjednik smatra da njih dvojicu su najveći krivci. Medijska haranga je pokrenuta u samom jeku predsjedničkih izbora.
    Zanimljivo je da Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i premijer Ivo Sanader, su zajedno sudjeli na summitu NATO-a u Strasbourgu, te oni su tada izjavili - da je Hrvatska ulaskom u NATO ostvarila jedan od svojih strateških ciljeva i da će kao punopravna članica Saveza lakše ostvariti i drugi - ukidanje slovenske blokade i ulazak u EU. Danas Mesić postavlja sebi i javnosti kontradiktorno pitanje - što je Hrvatska dobila?

    Cijelo vrijeme je Stjepan Mesić stajao iza svih Sanaderovih poteza, a sad mu prebacuje svu krivnju.




    Kad su Mesić i Sanader vršili tajne pregovore - nitko nije pitao što njih dvojica rade. Ovoga puta sukob je opet otvorio Stipe Mesić - prvi mediji trebaju saznati i obznaniti o korupciji i kriminalima - a zatim bi onda trebale pravne isntitucije raditi svoj posao. Več skoro deset godina predsjednik Mesić, vodi ovakve ili slične dijaloge sa hrvatskom narodom. I to se može nazvati pravna država. Svakom pametnom čovjeku u Hrvatskoj - je jasno da Stjepan Mesić je umješan u sve najgore kriminale. Prava je sramota što imamo takvog predsjednika - kojeg je i prije pratila vrlo loša slika. Ako Hrvati nastave sa takvom poslušničkom politikom - nestaće iz svoje stvarnosti. Iz svih Mesićevih teza - je vidljivo, da je on jako snalažljiv prevarant...

    Iako je nova premijerka 2005. godine izjavila za Stjepana Mesića da: da u svojoj kampanji 2000. godine služi sa nizom laži, i da je vrijeđao sve kandidate. Rekla je, da šarlatan poput Mesića, koji se služi izrazima "od šišmiša do bijelih miševa". Nigdje ne postoji. Ali očito je, da Hrvatski narod je sve to zaboravio. Jer puno sam i prije o tome pisao - kako su Hrvati ljudi sa "ispranim mozgovima" i amnezijom... Sječate li se rujna 2009. godine, kada je PREDSJEDNIK Hrvatske Stjepan Mesić i šef Vlade Ivo Sanader su se javno pomirili na sjednici Odbora za obilježavanje državnih praznika te su Hrvatima, ali i Europskoj uniji pokušali objasniti kako je priča oko topničkih dnevnika zapravo jedan veliki nesporazum. Danima smo gledali medijsko svađanje oizmeđu Mesića i Sanadera. Pitam vas: Hrvati leste li ludi, kad sve to dopuštate.

    U Bjelovaru, 09.12.2009.
    C R O A T I A
    NEZAVISNI KANDIDAT
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    09.12.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Prekrasno napisano:))

    avatar

    16.12.2009. (13:57)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Pjesma je zaista sjajna interpretacija iz dubine tebe....!
    Osmjeh iskren vedar i pun zadovoljstva pročitanim i danas ostavljam :-))))

    avatar

    18.12.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ovo je jedna od mojih zadnjih šetnji tvojim blogom ove godine na izmaku...Iskren i topao osmjeh ti ostavljam... i Čestit Božić ti želim ! :-)))

    avatar

    21.12.2009. (20:38)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Blagoslovljen Božić i obilje Ljubavi, Zdravlja i Dobra, Tebi i Tebi dragima iz srca želim:)

    avatar

    24.12.2009. (22:46)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Neka Ti Nova 2010. pomogne u
    ostvarenju malih i velikih
    snova, nadanja i želja,
    neka Ti bude
    obilna Zdravljem i Ljubavlju,
    neka Ti s lica osmijeh ne skida:)))

    avatar

    30.12.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Sve najbolje tebi i tvojim najdražima u Novoj godini želim ti uz moj osmjeh :-)))

    avatar

    02.01.2010. (09:13)    -   -   -   -  

  • insomniaX

    Hvala vam, i vama sve najbolje od sveg srca želim!! :)))

    avatar

    02.01.2010. (18:46)    -   -   -   -  

  • Y Tu Mama Tambien

    LIjepo razmišljanje, pomalo nadrealna proza, sviđa mi se.Ovaj kraj je posebno efektan.

    avatar

    10.01.2010. (15:39)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ma gdje bila ovaj čas...osmjeh ti ostavljam :-)))))

    avatar

    03.02.2010. (08:24)    -   -   -   -  

  • Sudbino nepoznata

    vjerujem da ćeš jednom vidjeti nadu u ogledalu, iz sivila niče najljepša i najveća....
    topli pozdrav ti ostavljam

    avatar

    13.02.2010. (22:38)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Jesam te malo natrpao svojim dolascima i tragovima,ali...čekam :-)))))

    avatar

    16.02.2010. (11:02)    -   -   -   -  

  • Moje pjesme i stihovi

    Eto mene nakon dugo vremena, nadam se da me se sjećaš. Javi se. :)

    avatar

    05.03.2010. (19:27)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Koga god sam čekao-i dočekao sam,pa ću i tebe,jer,fališ :-))))))

    avatar

    08.03.2010. (09:11)    -   -   -   -  

  • Violet Morphine

    Još uvijek možeš sakupiti to i ispuniti se sobom, svojim iskustvima, znanjem o stvarima... budi hrabra i sakupit ćeš se te imati moć filtriranja :). Pozdrav

    avatar

    31.03.2010. (22:19)    -   -   -   -  

  • insomniaX

    Pozdravljam vas sve koji me posjećujete..
    Uniđoh u neki period zatišja, poetskog i emotivnog..
    Ali pjesme bubre u meni, samo čekaju da ih izbacim iz sebe..
    Uskoro!
    Veliki hug!

    avatar

    06.04.2010. (12:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...