Komentari

ehot50.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • odo van s uvezom

    Yes! Jordin Sparks odlazi sa liste, opet izrabljivanje klasika iz 80-ih i 90-ih. Lady Gaga: Poker face godinu dana na listi, ludilo! A tu je i maxwell adult rnb ja bi rekao. Lady Antebellum, hm, ja mislim da taj country, bolje reći pop sa elementima countrya za sada u Europi to nema šanse, čuo sam pjesmu samo jedanput. 14 mjesto, malo i popularne indie muzike,
    YESS! Rihanna najviši ulaz!! Ta pjesma je novi klasik pop glazbe. Jest, mogu reći da može biti bolja, mogu naći manu. S jedne strane jednostavna i pristupačna i pitka melodija, a sa druge strane atmosfera i sadržaj pjesme, toliko drugačiji od današnjem mainstream. I mislim da bi mogla na listima na najpjesama kotirati bolje nego sada neki trenutno puno uspješnijih i komercijalniji hitovi.
    Sve mi ovo miriše na priču Big girls don't cry i use somebody, tako i RR je pjesma koja može biti jako uspješna, ali joj treba više vremena.
    I rated r album za sada dobro prolazi kod kritičara nitko joj nije dao ocjenu manju od 3.

    avatar

    20.11.2009. (23:55)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Meni ta od Jordin pisma uopće nije tako loše, daleko od toga da je bezvezna.
    Super mi je ta od Lady Antebellum, super im ide s njom u SAD-u sada.
    Što se tiče Rihanne, meni je Russian Roulette super i iznenađuje me kako loše prolazi na ljestvicama, baš čudno. Sumnjam da će dobro kotirati na ljestvicama jer sada joj ne ide, a drugi singl već izlazi tako da RL nema toliko vremena da postane hit.
    Album i cijela nova Rihanna mi se ne sviđaju baš. RL, Cold case love i hard su mi dobri. Meni fali ona starija Rihanna koja je pjevala Disturbiu, a ne ova nova mračna (sotonska-haha), osjećam da je to isforsirano.

    avatar

    22.11.2009. (01:04)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    3 pada? :( a baš je na ww krenula gore i usa je 6 a u UK 7.....

    avatar

    22.11.2009. (12:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...