Komentari

zalauru.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • kisica

    Nikako nemoj odustati, bori se za ono što želiš. Po vašoj borbi ja bih rekla da bolje roditelje ne može doboti od vas

    avatar

    13.11.2009. (19:24)    -   -   -   -  

  • sanela

    Slazem se sa kisicom...treba to izdrzati, a to zna samo onaj tko je to prosao ili prolazi.
    Puno, puno vam ljubavi zelim i neka bude okrunjena vasim djetetom

    avatar

    15.11.2009. (00:53)    -   -   -   -  

  • Leva

    Draga Tiki za tebe covjek moze mnogo toga reci a to je da si hrabra, pozrtvovana i uvijek spremna pomoci...Ne bih se slozila sa konstatacijom da si pateticna ili sebicna, nikada!
    Kiki i Tiki su malo umorni od svega i trebaju mali odmor od nekoliko mjeseci da napune baterije. Osim toga ubijedjena sam da ce vasa Laura dobiti najbolje moguce roditelje onog trenutka kada pocne rasti u maminoj pibi :)
    Big hug

    avatar

    16.11.2009. (10:01)    -   -   -   -  

  • Nasljednica

    draga moja, večeras sam čula za ovu tvoju priču te ja koja sam u svijetu blogera 20ak dana, žao mi je što ti prije nisam napisala jedno moje saznanje. Naime, znam slučaj žene od 46 godine kada joj je rastao stomak te su joj svi liječnici rekli da ima tumor i da ga mora iodstraniti, bila je nerotkinja. Uvjeravajući liječnike da se nešto miče, to su liječnici protumačili da joj je to na psihičkoj bazi. Kako je bila prisebna, nije dozvolila ostranjivanje tog "tumora" čekajući još mjesec dana. Znaš kakav je bio ishod, sigurno naslućuješ - rodila je svoju Lauru. Upravo se sjetih kad sam rodila svoju treću bebu u sobi do mene bila je sretna mama od 49 godina sa svojom prvom bebom. Suprug je imao 63 godine. Rekla nam je svima da je presretna s dvostrukim razlogom: postala je majka i dokazala primitivcima da nije nerotkinja. Stvar je bila na strani supruga. Od sveg srca ti želim da ne postustaneš i da dočekaš zdrava i prisebna svoju Lauru. Kad stigneš posjeti me na www.nasljednica.bloger.hr. Šaljem ti lipe pozdrave iz Dalmacije.

    avatar

    16.11.2009. (21:10)    -   -   -   -  

  • gričanka

    Oh draga Tiki ...
    Ne poznajem te dugo, ali sam uvjerena kako ćeš na kraju svih analiza i vjetrova sumnje, preispitivanja i samoanalize ispravno odlučiti što i kako dalje! Činjenica da si u potpunosti sposobna otvoreno izraziti svoje osjećaje (čak i kada su negativni) znak je istinskog samopoštovanja, a ono je osnova zdrave vezanosti. I nikako se ovdje ne radi o tvojoj sebičnosti već o konstruktivnom izražavanju emocija ( i ljutnja i tuga i strah i čežnja su prirodne emocije), a ti si hrabra i isplivaćeš
    snagom pravog životnog fightera. Sretno!

    avatar

    17.11.2009. (10:58)    -   -   -   -  

  • Sofija I Velika

    Čitam tvoj blog već neko vrijeme, došla sam preko rodinih stranica, i žao mi je zbog svega što ti se događa. Ipak, ono što sam dosad naučila je da se dobre stvari ipak događaju dobrim ljudima i ja vjerujem da ćeš ti dočekati svoje malo čudo a tvoji sinovi sestru.
    Ja sam naime, cijelog života čekala na brata i sestru. I nije došao, ali to je bilo neko drugo vrijeme. Nemoj odustajati, samo se malo odmori. Pozdravljam te, i sretno.

    avatar

    22.11.2009. (17:55)    -   -   -   -  

  • bistravoda

    zapela si u tom svom svijetu čini mi se.možda već i tvoj muž polako uviđa besmislenost borbe, posveti se živima, jer kakva si ti to majka koja je tako usredotočena na nešto što ne postoji, a zapostavljaš 2 živa djeteta,jer meni to tako izgleda.zar misliš da će te muž voljeti više ako će te imati dijete, pa nije to garancija da ćeš ga zadržati, a ovo tvoje histeriziranje mi baš na to liči:-((((

    avatar

    08.12.2009. (11:19)    -   -   -   -  

  • Tikica

    Ako nesto ne postoji to ne znaci da se za to ne moramo boriti ili od toga odustati. Covjek mora znati za sto se vrijediti boriti. Mene muz voli zbog mene ne zbog djeteta, no oboje ga jako zelimo i necemo odustati bez obzira koliko puta pali ili potonuli. Zao mi je bistravodo sto ti izgleda da zapostavljam svoju zivu djecu....ne cinim to, samo me cesto pere takav osjecaj jer svaka majka zeli biti savrsena svojoj djeci a bas nijedna tona zalost nije...zivimo u takvom svijetu.
    Moje histeriziranje u nekim momentima mog zivota je odraz nekog mog stanja i divim se svakoj zeni koja u nekom razdoblju svog zivota nije bila zbog necega jadna ili histericna. No znam da takva ne postoji. Ja sam samo iskrena i nikada mi nije problem izreci svoje osjecaje i stanja. Ne ocekujem da ih svatko razumije. Ocekujem da me se ne osudjuje jer ovdje pricam svoju pricu, ne trazim umjetnicki dojam za nju -

    avatar

    08.12.2009. (22:31)    -   -   -   -  

  • keti

    ma čuj, ja bi se složila s bistrom(možda ne do kraja)ali stara moja pa kaj briješ na tu bebu, imaš dvoje djece budi njima majka, kaj su oni manje vrijedni od neke utopijske bebe???okreni se oko sebe,da ne ostaneš bez onog kaj imaš...nije vrijedno toga.pa sama si napisala da ne znaš da li te tvoj muž više voli.pa možda mu je već prisjelo, ako je prihvatil tvoje klince budi sretna i zahvalna i daj živi punim plućima, a ne da samo očekuješ neki plus na testu

    avatar

    09.12.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • renci

    Poznajem Tihanu godinama,znam kolika je njena pozrtvovanost za to dvoje sinova i sto je sve prosla sa njima.Iznenadila sam se kad sam slucano prije dva tjedna naisla na njen blog i prepoznala je u cijeloj prici. Sjecam se da joj je jedno dijete zavrsilo u invalidskim kolicima, bivseg muza koji joj nikada oko ni jednog nije pomagao.Nosila je taj svoj kriz godinama vrlo,vrlo hrabro i izuzetno je jaka osoba.Uz jedno tesko bolesno dijete je i radila i volontirala.To sto zeli svojem drugom muzu dati dijete je samo odraz koliko je spremna zrtvovati se za plemeniti cilj.Podariti nekome za koga smatra da je to zasluzio dijete i toplu obitelj.Mozda osjeca griznju savjesti sto je djecu rodila nekome tko ih nije zasluzio...Tko zna a tko nije u takvoj situaciji sto joj je na dusi.A ako njen sadasnji muz to ne zna cijeniti i nije se za to spreman boriti onda on nju nije zasluzio,a ne ona njega.Tix je u svakom slucaju zasigurno zasluzila dobiti sto zeli u zivotu.Pa makar to bio i taj"neki plus"za koje ste vi ostale samo trebale noge rasiriti a da ste i upola tako dobre majke koliko ste pune pametnih savjeta,onda bi bile svjesne da zeljeti dijete nije besmislena borba,vec ljubav prema zivotu.I moja Tix sa kojom sam davno na zalost izgubila kontakt sigurno savrseno balansira okretima oko sebe i nece ona nista izgubiti....drugi mogu izgubiti nju!
    Tihanica,ne odustaj od svojih snova-nikada.Samo rastjeraj zle duhove oko sebe i vjeruj!
    Budi onakva kakve te se sjecam nasmijana, uporna, tvrdoglava, borbena, pravedna i prokleto iskrena ;)

    avatar

    16.12.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  • keti

    za koje ste vi ostale samo trebale noge rasiriti a da ste i upola tako dobre majke koliko ste pune pametnih savjeta,...mislim oprosti renci ali zbog čega ja nisam dobra majka jer sam normalno mogla zatrudnjeti i roditi, i imali kaj pogrešno u širenju nogu...mislim totalna glupost. sad više žena ne smije reči da je ostala trudna da netko ne dobi slom živaca. ja jesam ostala trudna kad sam htjela i to je to. nemam osjećaj krivnje prema onima koji ne mogu imati djece. to je njihov problem

    avatar

    21.12.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • jedan skoro tata

    A gdje je mama koja pise ovaj forum dobila slom zivaca na ostatak svijeta i gdje je rekla da zavidi nekome na majcinstvu? Koliko ja vidim samo svijetu pokusava reci sto osjeca i prozivljava i jedino sto ste uspjele reci ovoj hrabroj osobi je da je losa mater i hrpa sebicnosti. Svaka cast pojedincima koji su shvatili njen kriz.
    Umjesto da zeni date podrsku, samo je optuzujete. E bas ta sebicnost koju njoj spocitavate cuci u vama.
    Cudno kako ni jedna od vas nije uspjela napisati ni jedan komentar na prekrasan video koji je stavila kao Bozicnu i novogodisnju cestitku. Ja ovdje nigdje nisam uspio vidjeti kako zanemaruje svoju djecu i zivi u svom svijetu. Cak ni citajuci medju redovima ovog bloga. Dapace, cine mi se sasvim normalni i sretni, no sa hrpom uspona i padova kao i svi normalni ljudi. Izgleda da je to samo percepcija u vasoj glavi kao i potreba da nekom usadite osjecaj krivnje za hrabrost izrazavanja svojih osjecaja, cupajuci djelove recenica gdje pokazuje svoje slabosti. A trenutak slabosti je dobro poznat svakom od nas. Pa prije nego pocnete bacati kamenje na nekoga, zapitajte se niste li vi bez grijeha.
    Hrabroj mami zelim mir u dusi i jos jedno toliko zeljeno dijete.

    avatar

    04.01.2010. (23:59)    -   -   -   -  

  • keti

    Keti, osim sto si beozbzirna, jako si bezobrazna. Razmisljas po pirincipu, ja imam - drugi nema - zabole me uvo. Nemoj, lutko, tako. Privlacis losu energiju, a zivot je dug i zna da zada bolne udarce iznenada. Potrebace ti mozda razumijevanje nekada (ili tvojoj djeci), a desice se da ces naici na ljude slicne sebi koji ce reci da je to tvoj problem.
    Ako nesto ne shvatas, obidji, ne pljuj.

    avatar

    07.04.2010. (22:31)    -   -   -   -  

  • @keti

    Gornji post namijenjen doticnoj keti

    avatar

    07.04.2010. (22:32)    -   -   -   -  

  • @keti

    A tebi Tikice saljem more pozitivne energije i misli. Srecno draga i da te ne napusti snaga prije cilja !!!

    avatar

    07.04.2010. (22:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...