Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Shelly Kelly

    Pravi kasnonoćni program kod Tebe, a i ritmom prati prethodna zbivanja... auzmiš čisti. :-)

    avatar

    31.10.2009. (08:09)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    a parket...šugamani čine čuda...
    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    31.10.2009. (09:02)    -   -   -   -  

  • happywedding

    uh...zaista neobično buđenje...srećom je sve završilo ok...bez velike štete...kod nas puše bura i sunčano je...

    avatar

    31.10.2009. (13:39)    -   -   -   -  

  • borut

    VESNA
    kod nas kise ima ili nema!
    Prekjuce je prestalo ljeto.
    Odnjeo ga je snazan pjeska i plasticnih vrecica pun vjetar, a kolnikom su plesale, prazne plasticne boce. Vozila sam polako i oprezno zbog vrlo slabe vidljivosti i uzivala u surealnom prikazu. Dosavsi na odrediste i obaveci posao ponovono sam se nasla na cesti. Do parkiranog auta, tracala pod pljuskom ostre, hladne kise pustom ulicom na kojoj su samo jedam golden retriver i ja uzivali u prevtljivoj cudi prirode.
    Nocas su me probudile munje i gromovi koji su parajuci nebo stvarali buku spustajuci na zemlju velike kolicine carobne tekucine. Ustala sam pregledati jesu li svi prozori zatvoreni i ulaskom u dnevni boravak zagazila sam u tu carobnu,ledenu tekucinu i totakno se razbudila kad sam shvatila sta se desilo. Borut je otisavsi lec ostavio nasim macama ulaz-izlaz na balkon.
    Odmah sam zatvorila sve i pocela izbacivati vodu u kuhinjski sifon. Sizifovskom poslu nisam bila dorasla, te sam pozvala Boruta u pomoc. Probudivsi se prvo me je pitao stato radim, drugo pitanje je zasto to radim, trece sta desilo, a onda je komentirao da sam prvo trebala otvoriti sifone na balkonu. Muska mudrost. Kad se razbudio smijao se svojim pitanjima i podpitanjima. Kao da ja to nisam znala, ali ja nisam mogla, niti nemam snage to napraviti te sam spasavala ono sto mogu. Otvorivsi vrata kako bi dosao do sifona u sobu je najurila bujica vode.
    Pod silinom vjetra i kise otpalo cvijece i lisce sa biljaka i zacepilo je odvodne cijevi tako da se balkon napunio vode koja se prelijevala u sobu. Sreca da nemamo parketa u kuci vec keramiku ,tako da nema nikakve stete. Medjutim neplanirana nocna zabava ove vrste je sasvim suvisna. Probudila sam se sa gvavo-kostoboljom.
    Rijecnikog vremenskih prognozera u pola sta palo je kise do gljeznjeva.
    Neka kise, neka bas sam mislila kako moramo pripremiti stan za stavljanje tepiha, koje ljeti maknemo kako bi nam bilo ugodnije.
    Sve je dobro kad se dobro svrsi.

    avatar

    31.10.2009. (15:32)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Ma di je noćas kišilo ?

    avatar

    31.10.2009. (16:28)    -   -   -   -  

  • Ivica Kostelić fan

    nova sezona je počela!!! post

    avatar

    31.10.2009. (20:50)    -   -   -   -  

  • mi rastemo

    Uf, poplava, nije baš lijep osjećaj. Mom ocu je neki dan baš jako procurio tek postavljeni radijator u novouređenu prostoriju.... izgledalo je baš grozno.
    Drago mi je zbog vašeg zaključka (takav je na sreću nakon nešto više od dva sata brisanja i kupljenja vode bio i naš) ništa strašno.

    Čestitke na primljenom priznanju, super!! Veliki pozdrav cijeloj ekipi.

    avatar

    31.10.2009. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...