Komentari

novisvjetskiporedak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • toluen

    Što bi Borgy rekao

    Resistance is futile.

    Mislim malo logike. Nanoboti su VEĆ u nama. Ali oni savršeno prirodni. Zovu se bijela krvna zrnca, trombociti, limfociti i kako sve ne. I za razliku od ovih mehaničkih robota posjeduju svjesnost koja odgovara organizmu štiteći ga iznutra od svih nevolja (ova svjesnost se prenosti kemijskim putem preko hormona koji javljaju svakoj stanici u organizmu što i kako treba raditi tako da se u stanicama aktiviraju odgovarajući dijelovi DNK koji onda proizvode odgovarajuće bjelančevine ili ono što je funkcija pojedine stanice da bi organizam bio savršeno ispravan i funkcionalan, osim kada iz nekog razloga podivljaju - kao stanice raka i onda naprave pičvajz.

    Mi ljudi smo sada u fazi kada idemo doslovno protiv svih principa koji su savršeno prirodnim putem razvijani milijarde godina i kao nešto POPRAVLJAMO. Bull shit.

    Jer činjenica je da priroda nikada nije bila razvaljenija naši vlastitim totalno neinteligentnim djelovanjem nego sada - što uključuje i sve moguće vrste bolesnih stanja koje imamo, a kojih prije nije uopće bilo.

    Zanimljiva činjenica da u divljini ne postoje zabilježeni slučajevi raka ili zakrečenja krvnih žila. Niti jedna jedina životinja koja živi u netaknutim uvjetima (što je sada gotovo nemoguće više naći) nije pokazala simptome ovih bolesti koja su dva osnovna uzročnika naših problema.

    Pa što nam to govori?

    Da nastavimo istim putem pretvarajući se u Borgove radilice impregnirane nanousatcima (kao što su ovi roboti iz filmića) ili da prestanemo raditi na onome što proizvodi ova bolesna stanja.

    Mislim da je odgovor prilično logičan, ali nažalost nećemo ga još dugo doživjeti da se i ostvaruje.

    :-)

    avatar

    31.10.2009. (12:47)    -   -   -   -  

  • unsui

    zahvaljujem na opširnom komentaru : )

    avatar

    31.10.2009. (19:38)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Nanoboti, pa Borgovi tako asimiliraju humanoide! Zar ne?!
    Naravno i nažalost sve pozitivno što je čovjek izmislio prvo je zamislio kao oružje pa tek onda kao pomoć (npr. nuklearna energija). Zašto bi u slučaju ove tehnologije bilo drugačije!
    Sa nanobotima srčani, moždani i rak tj. prema željama elite, mogu se naručiti kada god "radilica" neće da sluša, a znaš onu našu staru narodnu:"Otpor je uzaludan!"!
    Pozdrav!

    avatar

    01.11.2009. (18:27)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Ja sam na @ toluenovoj strani. :)

    Ako HRM može živjeti od svjetlosti, onda se svi ti nanoboti mogu slikati ... ipak je ljudsko tijelo i um čudesnija kreacija Čudesnijeg Kreatora od ovih čovjekovih izumića, ma kako se inteligentno doimali, bolje rečeno: reklamirali. ;)))

    avatar

    02.11.2009. (04:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...