Komentari

kira1102.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Z.OKI

  Ja sam nažalost u poprilično malo godima svoga života izgubio veliki broj članova obitelji,,a i nekih meni jako srcu dragih ljudi...I jako teško se sa tom boli i gubitkom nosim...i jako mi je teško..i nedostaju mi nenormalno.. nekako se na svoj način nosim sa tim bolom.Činim oko sebe koliko god mogu dobroga...i nastojim dati sebe za spas svakog ljudskog života.
  Svatko od nas se nosi sa gubitkom na svoj način.
  Lijep pozdrav kira:-))

  avatar

  29.10.2009. (22:08)    -   -   -   -  

 • @

  Ja sam isto izgubio par osoba koje sam poznavao ali to tako ide. Čovjek je ovdje skroz nemoćan, kad se desi gotovo je nema povratka samo ostaje nada da čemo sresti te iste osobe na nekom drugome mjestu. Vjerujem da je to istina jer sam doživio nešta što se nemože opisat i znam da postoji nešta nakon ovoga života. Svakome je teško ali vrijeme lijeći rane, treba čekat dugo ali na kraju se isplati vjerujem. Pročitao sam negdje da to plakanje za mrtvima nema koristi jer oni i onako odlaze na bolje mjesto pa im je samo teže kad vide druge kako tuguju za njima. Trebali bi bit sretni kad neko umre jer bi onda pomogli onima koji su umrli na neki način.

  Jednog dana nas sve ćeka ista sudbina pa zašto se sada zamarat time. Uživajmo u mladosti i zaboravimo na smrt jer ona treba mislit na nas a ne mi na nju.

  Pozz Kira ;-)

  avatar

  30.10.2009. (00:04)    -   -   -   -  

 • Jaguar

  To su bolna iskustva, koja treba nastojati ublažiti. Jer ima ljudi koji kad izgube dragu osobu, potpuno utonu i "bezdan"... Da li tugujemo radi sebe.... pa da... Jer izgubili smo dio sebe...

  avatar

  02.11.2009. (16:32)    -   -   -   -  

 • unikat na djelu

  izgubila sam u svojoj obitelji jednu osobu, baku, koja mi je užasno puno značila.
  ne znam, plakanje je vjerojatno..jedan od misterija.

  imam novi, pusa.

  avatar

  15.11.2009. (14:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...