Komentari

gdjicapicazlica.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Nemoj me krivo shvatiti, ali nije naš posao da tražimo izlaze za zemlju. (;-D)
    ZATO PLAĆAMO ONE KOJI SU SE KANDIDIRALI JER "MISLE" DA TO MOGU URADITI!
    Moj posao je da kao građanin pridonosim zemlji u kojoj živim, a državi je dužnost i interes da meni kao njenom subjektu omogući sretstva za rad i život!
    Ako ja kao građanin moram davati smjernice vlast onda koji qurac plaćam (kao i svi mi ostali) Kosoricu i njenu kliku debila zvani VLADA RH!
    Kapitalist kada mu direktor, menađer donosi gubitke zaposli novog, znači vlada je menađer zemlje, ako nema viziju i ne može pomoći zemlji uz svu silu savjetnika koju plaćaju odbijajući od naših usta onda treba ih SVE oterati u vražju mater i zaposliti one koji mogu odraditi posao!

    Akcija Jutarnjeg lista koji poziva građane da predlože akcije je sramotna propaganda koja je usmjerena da narod ima ispuh pa da ne ide na ulice. Naravno tamo će se naći kojekakvi komedijaši i đabalebaroši željni promocije i svojih 5min. slave te ćemo ispasti jadni i smiješni!

    Vlada je sav teret svojih višegodišnjih neuspjeha, korupcije i nepostojeće vizije svalila na teret građana te jednostvno mora otići.
    Prihod građana iznosi samo 70% potreba četveročlane obitelji, a porezi su nam jedni od najviših u svijetu ako ne i najveći stoga se ova država može komotno nazvati maćehom jer radi protiv građana od kojih živi!
    Ako građani i dalje misle da će ih ta ekipa dovesti u blagostanje onda ću ja otići i postati građanin neke normalne zemlje!
    Pozdrav!

    avatar

    17.10.2009. (18:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...