Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • donin svijet

    Gube naša djeca i unuci. Ova priča je dokaz na koji način vlastitim potomcima uništavamo budućnost.
    Masu je situacija u kojima nas država sama tjera da kršimo propise... i pokušavaju nas uvjeriti da je to normalno. NIJE NORMALNO! Uz to što štetimo vlastitom društvu, imamo "grijeh" zbog kojeg nas uvijek drže u šaci. Tako se stvaraju robovi i njeguje podanički mentalitet!!!!!

    avatar

    14.10.2009. (20:55)    -   -   -   -  

  • sewen

    Imam i sam u planu graditi kuću. Na Marjanu! I baš me interesira kamen s ruševina Salone? Gdje se obratiti?!

    avatar

    14.10.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    A što kad se promijeni gradonačelnik?

    avatar

    15.10.2009. (11:31)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Dona, prije djece i unuka, gubimo i mi, svi skupa i svaki pojedinačno živeći u takvom sustavu. Ali je iluzorno očekivati da se sustav izmijeni akcijom "odozdo". Ljudi koji su 20 godina podstanari, koji s djecom trpe loše uvjete stanovanja kako cijena najma ne bi prešla 1500 kn i strepe hoće li dobiti otkaz nisu u poziciji da budu beskompromisni i moralni, da odbace "grijeh" i "nemoralnu ponudu" razotkriju medijima i institucijama (koje će se temom hraniti tjedan dana i potom sve zaboraviti). Poduzetniku alibi daje kapitalističko okruženje - njemu je "stići i uteći" model ponašanja u opisu radnog mjesta. Gradonačelnik svjesno krši zakon, ali možda "radi viših interesa". Jedino što može spasiti stvar je inzistiranje na nesmiljenoj diktaturi pravne države - ono, "Fiat justitia ruat caelum" (Nek se vrši pravda/zakon, pa makar se nebo profundalo). Ali pravnu državu možeš provesti samo odozgo - a ovi na vrhu za to (razumljivo?) nemaju volje. Pronaći ću danas - sutra i okačiti jedan zgodan tekstić na tu temu, obećavam.
    @sewen, kad se Kerum uvati Rive i garaža, bit će kamena i sa Palače, i to na sniženju. Nego, kopka me zašto si spomenija baš ruševine Salone...
    @windfuckersister, nemaju garancije. Ali, realno - imaju li izbora?

    avatar

    15.10.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  • odmak

    Gubimo svi, jer se samo nastavlja ona priča o radu bez dozvola. A i naše crne duše postaju još crnje.
    U ovom se slučaju potpuno slažem s tobom.

    avatar

    16.10.2009. (10:01)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @odmak, draga, ti i ja nismo na dijametralno suprotnim stranama... samo neke stvari nazivamo različitim imenima. Hvala ti.

    avatar

    16.10.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...