Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • luki 2

    U monogome bih se mogla složiti - dragi Tino....Hvala na lijepim riječima kod mene!
    Laku i ugodnu noć od Luki+Goldie :)))))

    avatar

    13.10.2009. (01:47)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Baš mi se sviđa ovaj osvrt u postu o stanju medija u Hrvatskoj, i moralu u novinarskoj profesiji. Zar nije istraživački novinar Hrvoje Appelt sve rekao o svojoj bivšoj medijskoj kući Europapressholding i Jutarnjem listu gdje je dobio otkaz od koga? Zdravko Mamić, koliko god je cirkusant, rekao je jednom da mu je Ninoslav Pavić povjerio da je svoju redakciju skupljao na ulici i po kafićima, to je, dakle, razina Pavičćeva lista, a taj uličarski jezik se iščitava kroz kolumne njegovih kolumnista. Ne znam što Živko Kustić radi u Jutarnjem, jer svojim kolumnama daje alibi tom deklariranom borbeno ateističkom listu da može tvrdit kako su, eto, liberalni i tolerantni jer trpe i jednu katoličku kolumnu,a inače, mrze vjeru i vjernike, Crkvu bi najradije minirali, a svećenike bacilu u jame kao što je radio njihov voljeni zločinac Tito kojeg u Jutarnjem uzdižu u nebesa.
    Onaj urednik "60 minuta" iz Sarajeva mi je bio simpatičan sve dok nije rekao da mu je najvažnije u životu iskazivati tzv. "antifašizam", što će reći, svuda oko nas su fašisti, i to na jednom području gdje je 45 godina vladala komunistička diktatura, te i dan danas i u BiH i u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji su komunisti na vlasti i na svim položajima. Jedino je Makedonija donijela zakon o lustraciji. Bravo Makedonci, jedini ne-balkanci na Balkanu! Ako neki odgovoran čovjek u medijima nije u stanju reći istinu, a ta je da je potreban anti-komunizam, a ne anti-fašizam, jer na vlasti nisu fašisti nego komunisti, onda je jadan takav novinar, jer popularno je reći u medijima "Ja sam antifašist", ali budi hrabar i reci "Ja sam anti-komunist", jer, na ovim područjima nema demokracije bez anti-komunizma, jer dok su god komunstičke strukture u hrvatskoj državi ona neće biti pravna država u punom i pravom smislu te riječi! Jer, komunisti, osim što lažu i manipuliraju, su ujedno i najkorumpiranija kasta na ovim područjima!!!
    Zaista, otkud silno bogatstvo jednom Davoru Butkoviću koji čak ima i vlastita šofera, tako da se gospodin osjeća kao predsjednik. Otkud Ninoslavu Paviću novac za medije, za kupovinu Slobodne Dalmacije i 100 drugih listova? Što se u socijalizmu, kad je bio soc. urednik od boljševika Šuvara, i glavni njegov podmladak i uzdanica partijske štampe, obogatio do 1989. da je 1990. mogao postati medijski tajkun?
    Da ne duljim, post je odličan, svaka pohvala autoru, prijatelju, ova zemlja treba pametne ljude poput tebe, samokritične i razborite kritičare, a jednog dana će vajda biti i te pravde jer nada umire posljednja:) Lijep pozdrav!

    avatar

    13.10.2009. (12:03)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ... Doista, ne želimo takve medije, ne želimo novinare plačenike, tekliče interesnih i političkih lobija, Hrvatska može bolje, Hrvatska mora bolje, Hrvatska, što je najvažnije, zaslužuje bolje. ...

    Čestitke na razboritim mislima !
    Da, Hrvatska može i zaslužuje bolje !

    avatar

    13.10.2009. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...