Komentari

opsa.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • andro

    nadajmo se dobromu, nadajmo

    avatar

    12.10.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • šime

    Kao doprinos našoj nedavnoj raspravi o tome koliko smo sigurni ulaskom u NATO i sudjelovanjem u tim misijama, evo jedne svježe vijesti koja pobija vaš odgovor. Izgleda da su nam bombe i bombaši puno bliži nego što mislite. Tek toliko...

    avatar

    12.10.2009. (13:22)    -   -   -   -  

  • MCpogled

    šime zasto stalno spamas. to mene zanima i mjenjas nadimke. predlazem opsi brisanje spamova. otvori svoj blog pa pisi na njemu.

    avatar

    12.10.2009. (16:28)    -   -   -   -  

  • šime

    MCpogled, što si se ti zakačio o mene? Idi na svoj blog, pa piši prijedloge i potpisuj peticije. Tko tebe što pita?

    avatar

    12.10.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • davdagic

    Sudjelovanje u osiguravanju globalne sigurnosti nije nešto što se dogodilo jučer, ulaskom u NATO. Hrvatska participira sukladno svojim mogućnostima već godinama, i pri tomu iako smo još od 2003. u Afganistanu, nikada nismo imali teroristički napad! No, terorizam ne treba gledati tako jednostavno, predati se prijetnjama i kreirati politiku, budućnost i sigurnost povlađujući se teroristima, bilo bi u najmanju ruku pogubno. Nije moguće zažmiriti i očekivati da terorizam i nesigurnosti ne postoje, njih treba rješavati tamo gdje jesu i kada se pojave, a ne dopustiti da dođu pred naš dom, u naše dvorište. Zato su danas velike međunarodne snage u Afganistanu, i zato se ne hrvatska, nego europska sigurnost, ili euroatlantska brani u Afganistanu, a tamo su i naši dečki koji obavljaju sjajan posao, koji su poštovani od lokalnog stanovništva, koji grade vrtiće, kopaju bunare, ili poput pukovnika Benčića, liječnika, spašavaju živote ranjenim civilima...

    pojedinačni slučajevi terorizma su mogući, ali da li to znači da ćemo prepustiti svaki teritorij teroristima, onda kada to sami teroristi pod prijetnjama zatraže od nas, a onda time prepustiti da sutra zatraže od nas da im prepustimo i naše susjedstvo, ili samu Hrvatsku!? Neki se pitaju s kojim pravom smo u Afganistanu, ali odgovor je jasan pod UN-ovim mandatom, i uz potporu stanovništva, jer ako netko ne želi terorizam i talibansku vlast, onda je to lokalno stanovništvo u Afganistanu.

    avatar

    13.10.2009. (11:12)    -   -   -   -  

  • MCpogled

    šime spamas stalno na clanke koji nisu vezani uz tvoje spamove. ako ces zatrpavati druge svojim glupostima biraj teme po clancima. uostalom dobro ti odgovore svaki put i poklope te kad si neupucen i jadan krepil.

    avatar

    13.10.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...