Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Drina

    Pozdrav i blagoslov iz Fatime!!! Doista mi je predivno i blagoslovljeno...Nakon molitvi i osvjezenja - tjelesnog i duhovnog u Lurdu, na jednu posebnu nakanu, sve to samo dodatno potvrdjujem i ovdje u Fatimi! Te i vama zelim prenijeti barem dio te ljepote i blagoslova!

    avatar

    12.10.2009. (19:38)    -   -   -   -  

  • Drina

    A sada - evo me opet u Lurdu! Koristeci besplatni internet u svom novom super povoljnom smjestaju! Moja Job ekipa sretno putuje za Zagreb, kamo bi trebali stici sutra navecer; a ja ih odavde nakon dirljivog oprostaja, pratim svojim molitama i krasnim dojmovima! Sve vas volim, i za vas se u Lurdu molim! Ako imate kakve posebne nakane, slobodno ih stavite ovdje, ili mi ih samo telepatski u Duhu posaljite, a ja prenosim izravno spiljskoj i zbiljskoj lurdskoj Gospi!!! Neke nakane su mi vec stigle smsom, te su vec isporucene : )))

    avatar

    15.10.2009. (20:55)    -   -   -   -  

  • Drina

    Sutra dolijecu Splicani! Pratimo ih svojim molitvama...Srecem i puno nasih hodocasnika; grupu iz Virovitice s fra Antom Barisicem (s njima sam se namolila krunica ko nikad...); grupu iz Gospe Lurdske s fra Slavenom i fra Ivanom (s njima sam bila na internacionalnoj sv. misi u podzemnoj bazilici i na kriznom putu, zapalili smo veeliku zavjetnu svijecu...); bili su i sa Sv. Duha s fra Zdravkom (s njima sam imala sv. misu zornicu u lurdskoj spilji...) - prava najezda nasih fratara na Lurd : )))...Super mi je; istovemeno sam i sama; i sa svima...A najvise s nasom nebeskom Majcicom! Milost na milost...A o svim novim idejama i nadahnucima, kad se vratim...

    avatar

    21.10.2009. (21:24)    -   -   -   -  

  • MiB

    hello..... na stranici od nase drage Tajci naisao sam na adresu tvog bloga..... jako zanimljivo.....
    ah te misije..... koliko milost za tebe i ljude oko tebe...... mi molimo za misije i misionare...... hm, pitas se a tko ste to vi!!??? zao mi je al te podatke ne ostavljam na internetu na javnim stranicama.... he he...... mozes ostaviti koji komentar na mom blogu pa cemo dalje dopisivanje ili slicno nekak sredit...... zelim ti puno Bozjeg blagoslova i milsoti u radu...... budi sol zemlje i svijetlo svijeta svima koje susretnes na svom putu zivota.......

    BTB

    avatar

    21.10.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • MiB

    TEK SAM SAD - LISTAJUCI TVOJ BLOG vidio koliko zajednickih poznanika i zajednickih stavri imamo :)))) oprosti na smetnji..
    BTB

    avatar

    21.10.2009. (22:11)    -   -   -   -  

  • gospa moja

    Pozdrav i blagoslov .

    avatar

    22.10.2009. (09:39)    -   -   -   -  

  • Drina

    Evo stigli i Splicani, njih preko 150!!!Crveno bijeli kvadratici na nasim maramama preplavili lurdsko svetiste...

    avatar

    23.10.2009. (16:47)    -   -   -   -  

  • Drina

    Pozdrav iz Splita. Veceras za Zagreb, i onda opet - back to reality...

    avatar

    26.10.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...