Komentari

podijelimoradost.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • EuM

    Pored gore rečenog evo još par riječi:

    u suncu je sjaj Božji;
    u zvijezdama je ljepota Božja;
    u ognju je ugodnost Božja;
    u vodi je dobrota Božja;
    u zemlji je providnost Božja;
    u smrti je život Božji.
    (Sv Franjo)

    avatar

    08.10.2009. (23:11)    -   -   -   -  

  • duhovna BLOG misao

    „Posijan na 'dobru zemlju' jest onaj koji čuje i razumije riječ, te rodi i donese rod: jedan stostruk, drugi šezdeseterostruk, treći trideseterostruk.“ (Mt 13:23)

    'Da, ljubav. Ljubav je iznad svega. Ljubiti znači vršiti moju volju. To je ulazni ključ za moje Kraljevstvo na Nebu. Ako tvrdiš da živiš u meni, a nemaš ljubavi, onda ne možeš reći da živiš u meni. Pravi život u meni znači živjeti istim životom kojim je Krist živio!
    Čula si da u moje Kraljevstvo ne ulaze oni koji uzvikuju moje Ime, nego oni koji su hranjeni ljubavlju (Božja riječ i poslušnost njoj), koji vrše moju volju dok su još na zemlji.
    Reci mi, od kakve je koristi harfa bez struna? Drugim riječima, od kakve su mi koristi vaše pohvale kad su izrečene bez ljubavi! Od kakve su mi koristi vaše žrtve ako su dane bez ljubavi!'

    avatar

    09.10.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • duhovna BLOG misao

    ... drugim riječima: Opravdanje je po vjeri, a spasenje po vjeri i po djelima, jer je vjera bez djela mrtva vjera. Traže se djela kao potvrda aktivne vjere. Srcem vjerovati, ustima posvjedočiti, a djelima potvrditi.

    avatar

    09.10.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...