Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • veleBeat

    U astrologiju baš i ne vjerujem pa sam skeptik i po pitanju gastrologije. Kod mene u Slavoniji svi stalno nešto jedu, najmanje ono što raste iz zemlje - to nam uglavnom služi za ukras na stolu - a kao ljudi posebno volimo jesti sve što je imalo majku. To u slengu zovemo "konkretno prigristi" i nismo spremni na kompromise pa tako ni salame, paštete i sl. ne smatramo konkretnim. Priznajem, nekad me stid a nekad sam konkretno gladan!

    avatar

    26.09.2009. (21:05)    -   -   -   -  

  • Bego

    Da, razumijem te. I moj prijatelj Marijan Ban kaže da je za njega vegetarijanski obrok kad ga doma dočeka lešo meso (ono kuhano iz juhe, brrrr!).
    Što se mene tiče, nemam moralnih zapreka što se tiče prehrane, samo zakonskih. Baš kao i kod intoksikacije. Naime, obožavam stanje kad sam pripit (jedino me onaj day after malo jebe), a to je skroz zakonito. Prijateljima koji vole neke druge stvari kažem da su loše odabrali porok. Nisu mudri poput mene (iako to i nije neko postignuće, mislim biti mudar poput mene).
    Što se tiče hrane, kao što rekoh nemam moralnih zapreka. Ali zbog zakonskih regulativa jedem samo životinje i biljke, iako i na bujne sise i guzove rado zaslinim čak i kad nisam gladan.
    Pozdrav svoj Slavoniji i njenim prekrasnim proizvodima! Živjelo slavonstvo i dalmatinstvo!
    Živjela prežderačina i nerad!
    Dolje truli kapitalizam!
    Dolje iskorištavanje čovjeka nečovjekom!
    Dolje morsko dno! Gore nebo!
    Hik hik hura!!!!

    avatar

    27.09.2009. (13:56)    -   -   -   -  

  • Šima

    hahahahhahahahhahahahahaha
    post je odličan po običaju, ali me ovaj odgovor na komentar do kraja oduševio :-)))))))))))

    avatar

    28.09.2009. (07:26)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ne mogu vjerovati da se vi prezderavata kad idete na gaze ? :))
    Sva sreca pa se onda nismo vidjeli kad sam bio u Trogiru, ponio sam ti bio flasu Jägera al bojim se da bi to odmah popili a i Elly se ljutila sto i nju nismo ukljucili u dogovor :)))

    avatar

    30.09.2009. (16:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...