Komentari

pisanje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • catwoman

    Slažem se s tobom da je duhovni razvoj prioritet, osobito u sadašnje dramatično vrijeme opasno ne/kontroliranog tehnološkog napretka i sve drastičnijeg nedostatka humanosti i etičnosti. Stoga sam tome, što direktno, što indirektno posvetila cijeli svoj blog.

    Moja "otkupnina za zvjezdanu ucjenu". ; )))

    avatar

    29.09.2009. (01:02)    -   -   -   -  

  • Zajednica sv. Ivana - Communaute St. Jean

    Pozdrav!

    avatar

    30.09.2009. (10:12)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Teofil, vidjela sam na mito's blogu da bi te moglo zanimati čime se bavimo pod ovim nickom.

    Pozdrav od cat. :)

    avatar

    09.10.2009. (15:27)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Pojašnjenje navoda @ Nove Politike ( pisala sam tada pod nickom Nova Politika ) ...

    vidjela sam na mito's blogu jedan tvoj komentar ( sada se ne sjećam koji ),a to što si u njemu napisao, asociralo me da bi te moglo zanimati što piše nekolicina blogera za zajedničkom blogu Nova Politika. Vidim da istražuješ svjetske ekonomsko-političke trendove i tragaš za duhovnošću kroz suvremenu fiziku, a to je jako blisko našem ( "političkom") razmišljanju. Preulogirala sam se da imaš link na taj na blog. Mogla sam ti iskopirati i adresu, ali mi je ovo bilo brže, nisam morala otvarati nove prozore.

    Što se tiče mačaka, sve su sterilizirane. Toliki broj mačaka zahvaljujemo isključivo činjenici da su susjedi, kad god im je mačka bila trudna, uzeli joj kutiju gdje bi se mogla omaciti, pa je bila prisiljena doći k nama. A kada bismo ih mi upozorili da se ona omacila kod nas, onda bi histerizirali da će ih pobacati. Naravno, to je bilo takođe namjerno ciljano ( kasnije sam shvatila ) jer su znali da smo mekog srca i da to ne možemo dozvoliti, pa smo preuzeli brigu oko njih. Neke smo podijelili, ali su loše završili ( gotovo je nemoguće naći pažljivog vlasnika, jer takvi su već prethodno nekog udomili ), pa smo prestali s tom praksom. Kada se mačka treći puta omacila, posvadila sam se s njima, ali od tada su nam neki ostavljali noću male mačiće u dvorištu. Pa sam izmislila priču, koju sam u najvećem povjerenju rekla jednoj susjedi ( tada znaš da će svi saznati ) kako sam išla na tečaj egipatske magije, te da preko svemira bacam uroke na one koji mi mačiće ostave u dvorištu ( kao, svemir "zna" kome proslijediti poruku ) i od tada lakovjerni primitivci ( očito i sami skloni toj vrsti zlobne zabave ) ne ostavljaju mačiće, no kako ih se već tada na taj način nakupilo 18 ( sve bismo na vrijeme sterilizirali, jedino su nam prve dvije zatrudnile, tada nismo znali da im se to može dogoditi i sa 8 i 6 mjeseci ), ljeti bi ih upoznali jadni lutalice - vide skupinu dobro uhranjenih, bezbrižnih i vedrih mačaka, te zaključe da tu ima hrane, pa nauče ući kroz mačja vrata, hraniti se i spavati po zimi u kući. To su oni koje vlasnici izbace iz kuća i stanova kada nekamo otputuju. Takvih je došlo 6. Bilo je tu i nekoliko trudnih napuštenih ženki ... i eto ti 27 mačaka. Sada ih je 23, zapravo 24 jer su dvoje nestali, jedan otrovan. Trebamo još kastrirati 3 novoprodošla, još vrlo nesocijalizirana mužjaka.

    To ti je to.

    Nemoj se ispričavati što ne stigneš pročitati ili komentirati kod mene, pa nema tu nikakavih " društvenih obaveza." :) Nemamo svi jednako vremena, niti interese ... Nemoj se, molim te opterećivati time, bar što se mene tiče. :)

    avatar

    10.10.2009. (17:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...