Komentari

slogauskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Branko Stojković - ŠTIT B

    HOĆE LI HRVATI ANALIZIRATI I SHVATITI GOVORE SVOJIH VODEČIH POLITIČARA

    Ministar zdravstva Darko Milinović (HDZ), danas 5. srpnja 2010., je u gospičkoj bolnici pustio u rad novi uređaj magnetske rezonancije vrijedan 12. milijuna kunu. Tom se prilikom prisjetio se i dana kada je bio ravnatelj te bolnice i rješavao problem neisplačenih plača. Tada je predložio da djelatnici bolnice sami sebi smaanje plaće kako bi riješili problem oko nedostatka novaca. Onda je rekao da je to bila prava ljubav premaa domovini. Između ostaloga - tada je kazao, odnosno zamolio radnike bolnice "da razumiju tešku situaciju u kojoj se Hrvatska nalazi.

    Zanimljivo je da se još uvijek rabe isti govori kod političara - zamoljava se građane za razumjebvanje i strpljenje. Onaj tko je građane uvalio u tešku situaciju - moli građane za razumjevanje? Tko je uveo narod u rat i pljačke nego HDZ-e. U vijestima čujemo kako premijerka Jadranka Kosor (HDZ), stavlja kao važnu stvar na znanje "da Hrvatska uredno surađuje sa Haaškim sudo. Pitam: jelo to nama bitno obespravljenim građanima?
    Što znači kad čujemo istraživanja raznih anketa - da 85 posto građana ističe - da hrvatsko pravosuđe je korumpirano. Pa iz ovoga proizlazi i pitanje s kime je korumpirano pravosuđe povezano?

    Ministar pravosuđa Ivan Šimonović (HDZ) za dva dana otilazi raditi na novo radno mjesto u Bruxelles, tamo će raditi kao tajnik u UN-a. Novi ministar hrvatskogpravosuđa treba biti imenovan Dražen Bošnjakovi, državni tajnik pravosuđa. Bošnjaković je za medije dao izjavu - kako će mu biti čast raditi u vladi Jadranke "kOSPOR". Ovo je rupa u glavi državnog tajnika Dražena Bošnjakovića jer nezna kao mu se premijerka preziva. Rekao je gospođa "Kospor". Građani sve mlako gledaju bez prave volje i želje da nešto promjene. Imamo predsjednika države Ivu Josipovića koji govori kao neki pop, a ne kao predsjednik.

    Zapravo se nije ništa promjenilo, jer sve i dalje je ostalo po starom. Eto ti države - uglavnom živimo na teroru i lažima - u državnoj upravi samo broje ubrani novac u proračunu. A još im je rupa u blagajni jer im fali 7,7 milijardi kuna u proračunu. Kako bi država mogla normalno funkcionirati. Glupa su političarska obečanje - kad političari smiruju građane i to mediji prenose - da će nas iz ove krize izvuči ova turistička sezona.
    Sve su to laži jer žele spasiti situaciju. Mnogi građani su nezaposleni i ne rade, a socijalna slika je sve gora.

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković
    05.07.2010., BJELOVAR / CROATIA
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr
    http://bje lovarskiklan.blog.hr
    http://stoppredsjednickiizbori.blog.hr

    avatar

    10.07.2010. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...