Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • navijač

    Kada će već jednom biti registrirana ovo dvojica seniora Prpiću. Dobro su seniori krenuli i potrebito je ojačati konkurenciju. Jeli istina da se ne može ništa napraviti u svezi registracije bez Stipe Perića.

    avatar

    17.09.2009. (14:24)    -   -   -   -  

  • međugorska

    hvala na informacijama sa sastanka ali i jedna kritika s obzirom da su informacije nepotpune!Tko je i zašto izašao iz upravnog odbora i isto tako nitko nije odgovorio šta je sa Međugorskom i šta uprava radi na tome?

    avatar

    17.09.2009. (15:21)    -   -   -   -  

  • Prpić

    Navijač,

    postao si dosadan, a i poprilično si neupućen. Ovo je blog nogometnog kluba, a ne stranice žutog tiska. Ajd' ti lijepo uputi svoje "pismo čitaoca" u Arenu ili u 24 sata.

    avatar

    17.09.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • DDD

    Ja smatram da informaciju TKO je izašao iz UO mogu dobiti samo članovi kluba obzirom da se iz njihovih redova i biraju članovi UO. Dakle to nije nešto za široke mase, ali je zato za sve, i članove i ne članove, važno tko je ostao u UO a to je vidljivo na blogu.
    Što se tiče razloga odlaska članova mislim da se primjenjuje isti princip kao i za prvo pitanje.
    Pitanje Međugorske je itekako značajno i koliko je meni poznato svako malo se ono i postavlja kod nadležnih institucija. Ono što je važno je da se kreće u povoljnom smjeru ali milimetar po milimetar. No koliko čujem opet se sprema delegacija u Vijeće četvrti pa ostaje da se nadamo da će tom prilikom napredovati barem za centimetar.

    avatar

    18.09.2009. (07:32)    -   -   -   -  

  • međugorska

    hvala na odgovoru za međugorsku i samo naprijed jer dubrava to mora dobiti natrag!!!ne vidim razloga zašto se nebi znalo tko je izašao iz UO jer nije tio neka državna tajna ali ak tako mislite onda ok.,..

    avatar

    18.09.2009. (16:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...