Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • navijači

    Molio bih urednika ovog bloga ili bilo koga iz uprave da mi odgovori na par pitanja1.zašto je odmah poslije oluje maknuta tribina sa istoka a svi zagrebački klubovi imaju tu tribinu 2.da li su seniorima isplaćena dugovanja,pa od te oluje se je nešto i zaradilo,dečki se pošteno bore za klub i red je da se i njima riješe dugovanja?! 3.zašto je klub dobio 1500 kuna kazne zbog nedolaska trenera na seminar?zar smo toliko bogati? unaprijed hvala na odgovorima!

    avatar

    11.09.2009. (20:02)    -   -   -   -  

  • leo

    Gosp. navijač zato trebaju rezovi i Đemo primorac treba biti predsjednik kluba. Čovjek radi u holdingu.

    avatar

    11.09.2009. (20:37)    -   -   -   -  

  • mama

    Htjela bih pitati urednika bloga zbog čega na blogu ima samo obavijest o djeci koja su najmlađa hoču reći da od mlađih pionira pa na dalje nema informacija pa čak ni kada su im treninzi mada to mi znamo ali gledajući druge blogove vidjela sam da tamo pišu o ml.pionirima ,pionirima,kadetima,juniorima pa i seniorima i veteranima zbog čega se to nemože vidjeti na našem blogu Dubrave tj.vašem uredniče .Ovo je dobronamjerno pitanje iz znatiželje ako može neki odgovor .Ovaj blog inače posječujem na dan i po tri četri puta jer mi je to neka navika ali samo su informacije o našim najmlađima .Puno sreće u daljnjem radu .

    avatar

    11.09.2009. (21:26)    -   -   -   -  

  • dubrava 2

    -tribina se plaća pa je maknuta
    -seniorima se isplatio dug
    -klub je kaznu dobio zbog nemara pojedinih ljudi
    kratko i jasno...!

    avatar

    11.09.2009. (21:35)    -   -   -   -  

  • DDD

    Da nadopunim Dubravu 2. Svi zagrebački klubovi KOJI imaju ovakvu tribinu vjerojatno imaju i zatvoreno igralište pa se tribina koristi isključivo za gledanje utakmica, a nije cijeli dan izložena na milost i nemilost čitavog puka. Kada je prije dvije tri godine postavljena ista tribina na istom mjestu već nakon par tjedana bila je toliko potrgana da je bila mnogo opasnije nego korisna.
    Koliko je čega isplaćeno seniorima znaju ljudi iz uprave kluba, mada mislim da niti oni nikada nisu saznali točan podatak o iznosu duga. No sigurno znam da je novac od Oluje ušao u klub i da se od njega isplaćivalo seniorima. Što i koliko to valjda znaju oni koji su dobili i oni koji su dali.
    Klub je dobio kaznu jer netko nije odradio svoj posao. Koliko ja znam poziv je došao u klub ali ne znam niti je moje da znam gdje je i kako nastao kratki spoj. Ali svakako mislim da bi Uprava trebala utvrditi krivca i od njega naplatiti iznos kazne. Takve stvari su nedopustive!
    Dragi Leo pa što ako g. Primorac radi u Holdingu, radim i ja. G. Primorac ako želi biti predsjednik zna kako to može postati i ne vjerujem da mu trebaju ovakvi skriveni advokati i lobisti.
    I odgovor za mamu. Urednik ovoga bloga je jedan bedasti roditelj koji silno vjeruje da se u 21. stoljeću ovakve informacije trebaju moći naći na internetu. Obzirom na nepostojanje službene klupske stranice, pokrenut je ovaj blog i u njega uloženo bezbroj sati rada. Ne biste vjerovali koliko je običnom roditelju teško doći do ikakvih pa i najbanalnijih informacija kao što je vrijeme treninga za bilo koju generaciju osim dvije u kojima su moja djeca. Obzirom da blog nije službena stranica nitko mi nema obvezu davati bilo kakve podatke, pa sve što piše prikupljeno je jedino zahvaljujući dobroj volji onih koji dijele moje mišljenje o potrebi ovakvog načina informiranja. U nekoliko navrata smo tražili informatički obrazovane dobrovoljce da naravno volonterski izrade službenu stranicu, međutim nitko se nije javio. I onda opet ja bedak napravih kako znah pravu službenu stranicu sa svime što takva stranica treba imati, osiguram besplatnu domenu i besplatni prostor na serveru, ali kao laik je već danima ne uspjevam staviti na web pa tako ona stoji i čega (vjerojatn Godoa). No bojim se da će, jednoga dana kada ako Bog da i osvane na internetu, uz ovakvu revnost i zainteresiranost zaposlenika i samih roditelja, biti upitno njezino održavanje i ažuriranje. Znate time se netko treba baviti jer ništa se neće samo objaviti. Zato mama hvala Vam što svakodnevno posjećujete blogove jer mi pojedinci entuzijasti trošimo zaista mnogo truda i vremena uređujući svoje stranice, ali nigdje ne piše da upravo vi ne možete voditi blog neke druge generacije.

    avatar

    12.09.2009. (10:17)    -   -   -   -  

  • Mastif

    DDD,
    Evo podrška sa Trešnjevke. Ja se na našem blogu bavim samo svojom generacijom (2000.) i opet mi stvari pobjegnu. Ovo što ti radiš je u stvari - posao. To zahtijeva cijelog čovjeka. Bit na stadionu, čut se stalno sa trenerima...
    U svakom slučaju, posao koji radiš je vrijedan divljenja.
    I ljudi, dajte sudjelujte. Lako je sa strane kritizirati i ući na blog. Pišite rezultate svojih generacija, trudite se, ma na kraju krajeva osnujte svoj blog, ako niste s postojećim zadovljni.
    DDD, samo hrabro dalje.

    avatar

    12.09.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • DDD

    Mastif hvala na podršci i razumijevanju.

    avatar

    12.09.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  • mama

    DDD hvala na odgovoru imate moju podršku i sretno

    avatar

    12.09.2009. (16:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...