Komentari

dnevniknestajanja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • morskaosa

    Ovo dvoje fenomenalno, osim antikrista, takve filmove ne volim jer se userem kad krene muzika. Jedino ako je svijetlo dnevno, i vrlo tih ton. Španjolci su genijalni, a ova dva homoseksualca vrlo romantična i slatka. Trebaju ljudi gledati što više takvih scena da se naviknu na to da je taj odnos jednakopravan muško ženskom, po ljubavi, po erotici, po svemu. Sigurno i po strasti, svađama, ljubomori.

    avatar

    11.09.2009. (10:01)    -   -   -   -  

  • dnevnik nestajanja

    O Fantasma nipošto nije taj tip filma, već apologija fetišizma. A Antichrist, nasuprot najavnim komentarima, nije standardni horor, ako uopće imalo pripada tom žanru.

    avatar

    11.09.2009. (14:49)    -   -   -   -  

  • morskaosa

    a jbg, ja napamet po prvom dojmu.

    avatar

    11.09.2009. (16:50)    -   -   -   -  

  • florine

    Meni je Antichrist fantastičan film, mislim da sam ga pogledala bar 5 puta, svaki put otkrijem neki novi moment koji istovremeno razotkriva i prikriva prave motive njena ponašanja. Gluma je fantastična, od oboje, uvodna scena visoko estetizirana (kao reklama za kondome, lol), a priča hermetična, zatvorena između dijaloga (što verbalnih što neverbalnih) između dva lika, supružnika. Za mene je ovo metafizički rebus. Zapravo općenito volim Trierove filmove, iako ima nešto patološki u profiliranju njegovih ženskih likova (Medeja i Lomeći valove). Sve u svemu uzbudljiv film, nadasve. :) Lajkam

    avatar

    27.12.2009. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...