Komentari

gdjicapicazlica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • skaska

    taj mlađahni Niko je sigurno veliki vjernik i njemu ti nofci ništ ne predstavljaju. ziher sam da većinu mesečno donira za crkvu u rvata kako ne bi otežao karmu

    avatar

    05.09.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    "Najimpresivniju kampanju za sada ima definitivno Vesna ŠKARE Ožbolt koja je svoje djevojačko prezime pretvorila u oružje kojim će opasno nauditi svojim protivnicima u ovoj borbi i skrojiti promjene za bolju državu."

    E, s ovim si me nasmijala do suza, dobro si to primijetila! :)))

    Također si izvrsno primijetila da bi bio veliki novitet i nadasve divna promjena kada bi se silni novci za trivijalne kampanje uložili u nešto pametno, za napredak, za pomoć, za promjenu. Ali, da, tada bi maštovite Hrvatine takvog kandidata proglasili mutikašom koji time kupuje glasove birača i ciljano izaziva dobro isplanirane simpatije. Ja se pitam što rade ostali kandidati, oni ne kupuju birače svojim kampanjama? Kupuju, ali tada birači dobiju besplatne promo-materijale na predizbornim skupovima, što im je očito puno bitnije nego da se ti novci daju potrebitima - osobama ili korisnim projektima, svejedno. Bože, kako licemjeran narod!

    avatar

    05.09.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  • skaska

    jučer gledala ŠKARE. fakat joj trebaju škare da si pošiša šiške. pa nemre tak zarasla ništ obećat u kaj bi joj se poverovalo

    avatar

    06.09.2009. (07:46)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Pervana za predsjednika!

    avatar

    06.09.2009. (13:15)    -   -   -   -  

  • Neverin

    zašto uopće toliko obećavaju kao da predsjednik ima ovlasti da išta učini nešto po ekonomskom i političkom pitanju osim da gusla "ovo je je dboro, ovo ne valja" poput Mesića?

    još nešto vidio sma koliko kandidati misle potrošiti za kampanju i mislim da je ta svota prevelika za zemlju koja je potresena recesijom.. zar im nebi bila dobra reklama te novce potrošiti tako što kupe neke aparate potrebne bolnici recimo umjesto da sam primoran gledati njihove face dok obljeplju grad svojim plakatima?

    samim time što pokazuju koliko misle potrošiti pokazuju da su neosjetljivi iako drugačije pričaju

    avatar

    09.09.2009. (00:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...