Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Ive

    Bravo Janjo, zabola si im glogov kolac u srce!

    avatar

    05.09.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • .

    Ok si.

    avatar

    09.09.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • joka

    hahha Janjo baš sam se nasmijala.
    Sve što si rekla stoji

    avatar

    11.09.2009. (18:15)    -   -   -   -  

  • fran

    "...šepuru po proslavam i feštam...". Za ovo treba biti kulturan i ići po dogođajima u svome gradu, a ne brojiti protiv njih. Kultura je sastavni dio ogulinskeg čovika. Ne i tebe. Zato nabrajaš protiv i ne posjećuješ iste. Dovoljno!
    Bog!

    avatar

    15.09.2009. (07:13)    -   -   -   -  

  • ...

    o kakvim ti kulturnim događajima govriš fran?
    Uopče nisi shvatila o čemu se piše.
    Ali ti ionako niš ne shvačaš nego dipliš po svomu.

    avatar

    15.09.2009. (08:40)    -   -   -   -  

  • !

    Dok su uvem gradu Prpić, Fran, pukovik Špehar,SDP samo more trljat ruke.Kaj
    oni moru zajebat svoji bedastoća,to me more pas s maslom pojist.Samo naprvo.Vi ćete HDZ-eju dojti glave.

    avatar

    16.09.2009. (08:21)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Da, Franca, dobro si to rekla, ja i puno još njih samo bi vas sramotili jerbo nebi držali ruku na novčaniku dok svira himna, neg bi stali mirno sa suzum u oku svojemu i tresle bi nam se noge od lipote, kad bi je imal ki otpivat kako spada, nebi niki zapleskal, zamisli?... i Bog zna zač nebi...?
    Nikem od nas seguro nebi "poglavitio, glede tega bilo potrebito" gledat okolo ki to ne pleska odi svojoj domovini, kaj vami kaj ste se tako visoko uzdigli, med nami i od nas i našega dela i poreza, pa treba " HITRO POTREBITO I SHODNO SPRM NAŠE NEKULTURE I NEZNANJA U PONAŠANJU "da HDZ-ej organizira kratki tečaj kulturnega ponašanja za vrime proslavi "DANA NAŠEGA GRADA I ŽUPE SVETEGA KRIŽA", kadi bi nas ti, Bego i naš župan Karlovačke županije trun podučili, jerbo ako bi se ja sa svojum familijum i Mare sa svojum i drugi ki se družu smanum slučajno našli med vami, mogli bi vas sve jako osramotit, a to nebi bilo lipo za ugled naše vlasti i našega HDZ-eja , kaj ne ? Drugo mi se iz tvoje kulturne kuinje ne da spominjat....
    Ajde Bok !

    avatar

    16.09.2009. (17:50)    -   -   -   -  

  • joka

    Ah, nekome treba više puta pročitati da bi razumjeli

    avatar

    18.09.2009. (16:51)    -   -   -   -  

  • fran

    Da, tko može prase naučiti da se ne valja u blatu koje mu je dostupno? Nitko! Jedino ga maknuti iz prostora blata. Tako isto ima stvari koje nitko ne može naučiti, a pogotovo kada dođe u godine. Pa ni takve kojima treba tečaj za kulturno ponašanje, ako se slučajno (vidim da se namjerno ne može dogoditi) zatekne na dogođaju koji se ubraja u kulturu. Dio kulture je ne pričati protiv nje ako takva događanja ne obožavaš. Bez prigovaranja! Nije kazalište za svakoga. Treba se znati ponašati u njemu. To nije kino. Ili njiva zelja (ogulinskeg iz Varaždina). Ribe ne volim loviti pa ni ne idem na pecanje. Jednostavno, zar ne? I ne brojim na one koji to rade kao da im život ovisi o tome. Svako magare ima svoje veselje! Pa neka mu! Ne otimaj! I ne pljuj!
    Bog!

    avatar

    23.09.2009. (14:02)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Na ovo se nima kaj reć, idemo naprvo, idemo Franca moja popljuvat moje zelje, moj Rašić, moj život cili, idemo naprvo Franca u kazališće na domjenke, na feštanja bez kraja, kadi se sami sa sobum sprdamo, sprdamo se Franca sa svojim neznanjem, linosti, nemarom, kulturum za ku mislimo da imamo, idemo Franca naprvo sa tvrdnjum da je on ki dela svoju zemlju i od nje živi u blatu, da je prase, da je u glibu....
    Franca moja, lipo si mi odvrnila, puno ti fala, oni ki čitaju, još će bolje vidit ki si i kaj si, i kakovo mišljenje o čoviku ki ima svoje ruke u zemlji imaš?
    Puno ti fala, moja velika, pametna i kulturna Franca, samo naprvo!
    Ajde bok!

    avatar

    23.09.2009. (16:50)    -   -   -   -  

  • Ive

    Dorbo veli Francika, ne prigovarat kulturi! To smidu samo kritičari, a ne mi seljačine i zeljari. E, moja Janjo, Francika je previše pametna za nas, ona prati sve kulturne događaje, organizira ih, dopelja sve svoje, pa im onda plješće, na kraju se napiju i nažeru. To se vidilo i za ove proslave Dana grada. Tuj ni bilo mesta za nas, kad zajdeš u Frankopan, sa svi stoli piše: rezervirano! A tamo stane stotinjak ljudi, od toga 150 pozvanih. A mi nepozvani, mogli smo stat na vrata i u hodnik i probat kaj vidit, a na kraju pomirisat malo sa bogati švedski stoli, jer do nji nismo mogli ni dojt od "pozvanih". I rezerviranih. I Francike, zajedno s obitelji i dicom.
    Neka, Janjo, ovi novokulturni ko Fran neće dugo. Jer za njih je kultura: dojt, pokazat se, pljeskat i dobrem i lošem, smijuljit se, napojit i nažerat na kraju,a onda sutra svim drugim ki nisu mogli dojt, pričat kako su bili u - kulturi! A u sebi misle, kad god je kakva fešta: kul! (puna naša) tura!

    avatar

    23.09.2009. (17:17)    -   -   -   -  

  • !

    Prošli post, Ti se je Janjo, zval "Ovo je previše", a borme je i ovo iza ovega "Tepiha" - previše. Previše lupetanja naše France. Oj, France, kada ćeš ti shvatiti da nisi Janji ni do koljena, da kaj god napišeš neće biti doraslo onomo kaj ona veli? Janjo ovaj odgovor od 16.9 Ti je - biseran. Toliko.
    Sve se svodi upravo na onu: NE BACAJ BISERJE PRED SVINJE, o tome si ti pokušala nešto reći Franca, ali nisi znala kako glasi latinska izreka (neću ti je napisati na latinskom jer ne bi razumjela). I, samo da znaš, izreka se odnosi na tebe, a ne na Janju.
    Jer, draga naša, išao sam ja, recimo par godina na kulturna događanja, svaka čast, lijepo je od grada da mogu besplatno vidjeti folklor, dječje predstave, poneku grupu, ja sam osoba koja to rado pogleda, i, istina, da nije besplatno, pitanje bi li si to priuštio vidjeti. Ali, tvrdim, već 10-tak godina u ovom gradu se proslave ne rade za narod, već samo za pozvanu klijentelu, i narod tu nije dobrodošao. Osjetio sam to više puta. I opet te Franca pitam, netko je iza nekog bloga dobro prokomentirao: kome ja za ovaj dan grada garda mimohodila, pucala, upucavala se i predstavljala, živog čovjeka nije bilo u gradu, ljudi s posla ne smiju na proslovavu dana grada, nezaposleni i domaćice neće, jer nisu pozvani i ne osjećaju se pozvani, a recimo, na misi za Križevu su samo pozvani. Npr. moja mati koja nikada u četrdeset godina nije propustila misu na taj dan, već par godina ne ide, jer to više nije misa za križevu, već proslava dana grada, na koji ne idu njezine susjede s njom, nego se nakrca nakakvih uzvanika i ona se tu ne osjeća dobro. Ona je narod. Samo da znaš.

    avatar

    25.09.2009. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...