Komentari

dvdnovakiravenski.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • drug

    ...pozdrav DVD-u Ravenski Novaki...naravno prije svega čestitke na rezultatima, a ova priča žene A...na službenim natjecanjima nemogu nastupati osobe mlađe od 16 godina, no netreba Vas to zamarati jer cure ak imaju volju za godinu dvije budu top team! Jedino što će propustiti Županijsko...Živjeli!

    avatar

    02.09.2009. (08:19)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Čestitam na ostvarenim rezultatima! A ovo s godinama, samo nastavite dalje i ne obazirati se previše... bit će sve... ;-)

    avatar

    02.09.2009. (08:51)    -   -   -   -  

  • DVD Novaki Ravenski

    Drug, poznata mi je ta informacija (vezano uz godine, jer ipak sam sudac), no definitivno ostaje činjenica da su ovdje ulogu odigrali neki drugi čimbenici.
    Ne znam koliko si upoznat sa sustavom natjecanja u KC-KŽ županiji, pa da te podsjetim da mi imamo županijsko natjecanje svake druge godine, a gradsko svake (na području Križevaca). Iz toga proizlazi da je svako drugo i Županijsko natjecanje izlučno za Državno, a svako drugo nije (bao i ovo). Iz toga se da zaključiti, a i po pričama koje nam ''prodaju'' da treba omasovoti vratogasno članstvo, da se curama trebalo dozvoliti da nastupe.
    No kako sam već rekao, ispada da su ulogu odigrali neki drugi činitelji.
    Komentar na reztultate

    Ženska A desetina:
    u svjetlu svih događaja, a i nakon razgovora s njima nakon natjecanja, ostaje činjenica da nakon saznanja o pravu gubitka nastupa u služebonoj konkureciji, (citirat ću jednog našeg člana), nisu imale ''morala''. što se same vježbe tiče, odlično je krenula (USIS 28 sec), i trebala je zavriti na nekih 47, 48 sec, no zbog niza nes(p)retnih oklonosti i neadekvatne opreme ( ''C'' cijevi teške oko 3 kg), dogodilo se što se dogodilo.
    Stoga ODLIČNO CURE

    Muška B desetina

    Komentar da je vježba mogla biti 4 sec bolja stoji, jer su imali ponovno spajanje spojnice, ali valja napomenuti da je prije 2 tjedna silom prilike zamijenjen Vodni 1 (zdrobio palac na nozi), pa je i ovo odličan rezultat

    Muška A desetina

    a kaj reći na sve. preuzimam potpunu krivicu. Promašio sam cijevni nosač, na vježbi koja je imala usisni 18.3 sec, i po svim procjenama trebala završiti između 32 i 33 sec. stoga oprostite dečki. zaj.... sam.

    Goran Ružić Ruža

    avatar

    02.09.2009. (12:36)    -   -   -   -  

  • Marina

    nećemo propustiti županijsko! Nedamo se mi. Makar bile van konkurencije, dokazat ćemo im da su u krivu! I da,hvala na poticajnim komentarima. Ženska A ekipa

    avatar

    02.09.2009. (22:11)    -   -   -   -  

  • DVD Novaki Ravenski

    hvala na podršci drug i Mladen, a ti Goran ne brini, ništa strašno, događa se... ja sam se malo šalio... Danijel

    avatar

    03.09.2009. (07:24)    -   -   -   -  

  • DVD Novaki Ravenski

    Noćas, tj. jučer navečer sam dobio potvrdu da će cure nastupit na Županijskom Van konkurencije. Nadam se da nas (me) nitko neće izigrati, a da će cure opet biti bolje od svih ostalih ekipa u konkurenciji.

    Goran Ružić Ruža

    avatar

    03.09.2009. (08:40)    -   -   -   -  

  • DVD Novaki Ravenski

    a ti čim prije u puni pogon Danijel. bez tebe baš i nije isto, i teško ćemo ići na 32 sec

    Goran Ružić Ruža

    avatar

    03.09.2009. (13:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...