Komentari

lingua.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Neverin

    kakve su to fore da pišeš samo kada di te j dobor i da drugi žele čitati samo lijepe stvari? pa nismo dica.. uglavnom sretno sa svime...

    avatar

    31.08.2009. (08:34)    -   -   -   -  

  • Misery Bussines

    fora blog,posjeti moj i komaj,pozz!!

    avatar

    31.08.2009. (17:11)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ne draga, nemoj tako gledati. mi volimo sve pročitati. ako je tebi lakše (što je sigurno!) da nam pišeš samo kad vam je loše - o.k.

    ako imaš vremena i snage, javi se i kad vam je dobro...

    nemoj gasiti blog. jednog dana ćemo se i vidjeti. kad netko spomene Amsterdam, ja se sjetim tebe!!

    ajde molim te, ostavi npr. Bugenviliji ili Mari (priče iz bečke šume) svoj mail za mene. i pošalji mi adresu ili ćeš kad se konačno "spojimo". poslat ću ti svoju knjigu. svi mi imamo neki križ. možda će ti biti lakše, možda ne, ali voljela bih da dobiješ moju knjigicu....

    avatar

    31.08.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • meryl

    Da, nemoj gasiti blog, šta je-da je, piši. Zbilja volim doći na tvoj blog i pročitati o svemu što te muči. U nekim stvarima prepoznajem svoje osobne trenutke i strahove ali i to je život. Od Boga je,ma koliko teško bilo za shvatiti. Ostavljaj svoj pisani trag kad god možeš..... Do čitanja draga moja..( vidiš ovo draga moja,ko da te znam sto godina!) Ma da prestat pisat, ni slučajno.

    avatar

    31.08.2009. (21:53)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    neverin - hvala ti, stvarno nismo djeca :)
    Misery Business - komaj ??
    seoska idila - - draga, opet, a kao i uvijek, izmamis mi smijesak. odem na tvoj blog i smijem se. good feeling. nisam skuzila zasto da ostavim mail kod cura, ali OK. voljela bih tvoju knjigicu, stvarno!!!! ja sam pomalo knjiski moljac...:) koordinacija u tijeku..sto da kazem, osim - jedno veliko hvala !!
    meryl- ne znam, tesko mi je prolijevati se na blog, nisam inace melodramaticna. drago mi je ako mogu sa nekim podijeliti sve sto me muci, ali poslije pisanog traga muka ostaje, iako ublazena. Draga, pokusat cu pisat, ponekad nije potrebno sto godina da bi ti netko bio blizak, niti sto minuta...samo stotinu slova...:)

    avatar

    01.09.2009. (09:18)    -   -   -   -  

  • podloga

    svako od nas ima nekih problema koji su nam ponekad kao planina, a ponekad ih prebacimo preko ramena. znam da je najteze kada je u pitanju bolest, a kada je u pitanju dijete, uh, ne mogu ni zamisliti. sto se tice tvog razmisljanja dal da ugasis ili ne blog, bo, mislim da svako dodje u takvu dilemu. mozda ipak dobro dodje da se izbace bijes i tuga, da se podjeli sretan trenutak, da se postavi pitanje, da se nekome pomogne, ako nista onda bar toplim pozdravom. vjerujem da iskreni ljudi nisu nikada imali nekih negativnih iskustava (mozda malo ogovaranja) a pozitivnih puno, jer ipak se na ovaj nacin upoznaju ljudi, sazna se puno toga, jedni drugima pomognemo. kao sto "seoska" kaze, tko zna mozda jednog dana popijemo kavu ili caj zajedno, ili mozda nasa dijeca jednoga dana.. veliki pozdrav iz rijeke

    avatar

    01.09.2009. (11:45)    -   -   -   -  

  • stihovi iz mog srca

    odlican je blog! svaka cast...
    ako mozes dodi i do moga i komaj me...
    pozz

    avatar

    01.09.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • Ružica

    super da ste se javili glavu gore

    avatar

    01.09.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Oprosti ako je neki moj komentar krivo zvucao, jednostavno ne vladam dobro rijecima, a sto vise zivim izvan Hrvatske postaje i gore.
    Drago mi je kad si na blogu , ali mi nije drago cuti da Pikula ima toliko extra problema (uz njegovu glavnu bolest).
    Kako kod vas funkcioniraju doktori, placate ih iz takse ili placate privatno?
    Zvuci kao ovaj nas zdravstveni sustav, gdje se isto ne reagira na temperature, a kad mi frendovi govore kako svako malo djecu vode na vadenje krvi da provjere da li imaju virus ili bakterije u organizmu ja ih samo gledam/slusam u cudu. Ovdje doktor jako rijetko salje na takav pregled, ustvari Zvrk nikada , a ja samo jednom (na moje inzistiranje).
    Saljem puno pozdrava iz Engleske (znala sam kad sam te vidjela na svom blogu da si nesto napisala i kod sebe na blogu)!

    avatar

    03.09.2009. (13:00)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    podloga i tebi pozdrav iz amsterdama ! blog sam razmisljala ugasiti i zato jer se ne uspijevam redovno javljati, ali blagodati bloga (u pozitivnom smislu) su mi poznate, pa sam ipak odlucila zadrzati ga. Ovo doba globalizacije uistinu pruza takve mogucnosti koje sam u svojoj mladosti mogla samo sanjati. Hvala sto si se javila.
    stihovi...- hvala, mozda kad uhvatim vremena..
    Ruzica - super i da ja vas vidim na mom blogu, znam onda da me niste zaboravili..:)
    Zvrk- jooj Zvrkica, kakve isprike, nemoj molim te...ja sam samo rekla da si me malo trznula, jer sam stvarno shvatila da samo kukam. SUper ti vladas rijecima, ali tvoje fotke govore vise od rijeci...DOktori kod nas funkcioniraju jako cudno, placamo socijalno iz place, kod specijalista ne mozes samo tako, cak niti kod pedijatra, moras imat indikaciju, pa onda cekas na termin. Mislim da je taj "zapadni" sistem kod tebe i mene napravljen tako da se smanje troskovi sto vise, sto mene frustrira, jer kada smo bili u HRvatskoj, Pikula je jako kasljao pa su nas odmah uputili u bolnicu kod pedijatra pulmologa. odmah smo dosli na red, odmah pregled, terapija itd...vani smo bili za pola sata. I znas da ti je dijete pregledao specijalist.
    I ja tebi saljem pozdrave preko Kanala. Pusa Zvrku.

    avatar

    07.09.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Bilo bi mi žao da nema tvog bloga jer jedino preko njega vam šaljem dobre želje i nade.
    Držite se! Pozdravi iz Slavonije

    avatar

    11.09.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • Life in Amsterdam

    zubor vode- hvala ti na dobrim zeljama i nadi, blog za sada ostaje, bilo mi steta da napustim ovako drage ljude. Pozdravi i ti Slavoniju a poljubac tebi !!

    avatar

    15.09.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • Ružica

    Svratim na blog da vidim ima li što, htjela sam reći mislim na vas.

    avatar

    08.10.2009. (22:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...