Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tessa k od tesara

    najteža je uvijek nepodnošljiva lakoća
    pa neka je i teško

    avatar

    29.08.2009. (09:28)    -   -   -   -  

  • levant

    dala si mi misliti. mislila sam da mene ne dira to. kao moji bivši , pa što, ionako su bivši. no razmislivši ne znam da li bi ih voljela vidjeti s nekim koga poznam. onda opet. ja kad prekinem onda je to zauvijek i temeljito pa me onda kasnije boli ona stvar za tu osobu, i s kim je i što radi. mislim reći, moja su prekidanja dugotrajna i bolna. po mene. ja to temeljito odradim sa periodima boli i razdiranja sebe unutra ali kad je gotovo, gotovo je. onda me poslije više nije briga.
    zato mi se nekako čini da ti nisi još skroz rasčistila sa sobom. kao da ga nisi do kraja prebolila.
    a opet, tko sam ja da bih išta znala?

    avatar

    29.08.2009. (17:21)    -   -   -   -  

  • premudra

    sinoć sam pričala s prijateljicama o tome. baš misleći da me nije prošlo, da nisam raščistila. vidim da nisam jedina, vidim da nisu ni one sa svojim bivšima. vidim da kad pričaju o njima ili ih vide same ili sa njihovim sadašnjima i njima nije svejedno. bez obzira na vrijeme koje je prošlo, bez obzira na veze i brakove, bez obzira na djecu i sreću koju imaju. ja još nisam doživjela takav susret, a ni ne želim ga.

    avatar

    31.08.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • fulvus

    ljetos sam par puta bila u njivicama i isto tako mjestimice je voda bila tako ledena do boli. rekla sam da se osjećam kao u bunaru. tada je moj muž u priči s mještanima doznao da na tom mjestu ima 7 izvora slatke vode:) rekla sam mu da nije trebao pitati, ja kao da sam znala:))

    avatar

    31.08.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    ja, recimo, uvijek razmišljam o budućima i ljubomorna sam na one nepoznate koje su sada s njima :o))))

    avatar

    04.09.2009. (10:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...